- 15.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 673 Peržiūros
- Aptarti
Fritata - tai tarsi pagerintas itališkas omletas, nors man skoniu labiau priminę apkepą. Rekomenduoju išmėginti šį variantą - nuostabūs, gaivūs ir vegetariški pusryčiai.
Vyras pamatė, kad šaldytuve yra užsilikusių rūkyto saliamo griežinėlių, tai liepė į jo porciją jų įdėti. Sakė, kad puikiai tiko.
Ingredientai
- raudonieji svogūnai: 1
- raudonieji čili pipirai: 1
- cukinijos: 1
- konservuoti kukurūzai: 140 gramų (arba žirneliai)
- kiaušiniai: 5
- druska
- juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia keptuvėje įkaitiname aliejų.
2. Sudedame pusžiedžiais supjaustytą raudonąjį svogūną ir žiedeliais su sėklomis čili pipirą. Kepame, kol svogūnas suminkštėja.
3. Tada sudedame plonai supjaustytą cukiniją (šiam reikalui labai tinka mandolina) ir konservuotus kukurūzus arba žirnelius. Pagardiname ir maišydami kepame, kol cukinija suminkštėja.
4. Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos bei juodųjų pipirų.
5. Į kepimo indelius sudedame keptuvės turinį ir užpilame kiaušinio plakiniu.
6. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių arba kol masė sutvirtėja. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau cukinijų receptų rasite: Cukinijų receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau