16.02.2021, 21:59
Solianka - rusiška šiupininė sriuba
Solianka (arba rusiška šiupininė) gaunasi tiršta, aštri bei itin gardi sriuba. Solianka gali būti gaminama trijų rūšių: mėsos, žuvies arba grybų. Tokia sriuba privalo pasižymėti tokiomis savybėmis kaip rūgštu - aštru - sūru.
Skaityk toliau
16.02.2021, 12:53
Salotos su apelsinais ir vištienos kepsneliu
Šias vištienos salotas aš gaminau eilinės dienos pietums. Galvojau, kad bus visai paprastos ir net nereikės fotografuoti ir dalintis. Bet mano nuostabai jos pavyko puikiai, vyras taip pat išgyrė. Tai kitą dieną teko gaminti iš naujo, vien dėl nuotraukos Jums. Puikus skonis. Rekomenduoju!
Skaityk toliau
16.02.2021, 12:16
Raudonasis picos pado padažas arba primer'is
"Primer'iu" aš jį pavadinau todėl, kad šis žodis geriausiai tinka apibūdinti šio padažo paskirtį ir svarbą. Jis idealiai sudrėkiną padą (kaip suprantame šiuo padažu padas yra aptepamas, jis nėra skirtas pilti ant picos įdaro), neleidžia jam išdžiūti, o jį gaminant visa virtuvė pakvimpa tikra Italija.
Skaityk toliau
|