Šviežias triušienos dešreles paruošti yra tikrai labai lengva, jos itin universalios, nes galima virti, kepti, troškinti arba net skrudinti. Bet šio patiekalo "vinis" yra mango salsa, kuris pakelia visai paprastą patiekalą į naują lygį.
Patiekalų paįvairinimui būtinai rekomenduoju išmėginti patiekalus su triušiena. Tokia mėsa yra lengvai virškinama, o juosmeninė dalis yra viena iš liesiausių triušienos dalių, tad tinka sveika mityba besirūpinantiems žmonėms. Man asmeniškai labai patiko.
Vaccine hesitancy in the U.S. remains very high due to confusion about how the Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines are classified, their inherent immediate dangers and unevaluated potential long-term side effects. Some segments of the population are also naturally distrustful of experimental medications due to historic injustices.
Tikrai nepatingėkite paįvairinti savo savaitgalio pusryčių šiais sočiais įdarytais kruasanais. Šitaip nustebinsite ne tik savo skrandį, bet ir visus savo namiškius. Mums tai tikrai labai patiko. Tikiuosi, kad patiks ir Jums, nes skonis tikrai geras.
Šitaip orkaitėje iškepta antis nustebins ne vieną. Tai tikriausiai mano labiausiai pamiltas receptas. Vyšnių padažas čia tinka idealiai ir pakelia visą patiekalą į restoraninį lygį.
Tokius virtus ir apkeptus brokolius aš valgau su didžiuliu malonumu, tomis dienomis, kai visai nesinori mėsos. Šis patiekalas pasigamina tikrai labai greitai.
Tokie pyragėliai "Empanadas" yra labai populiarūs Ispanijoje ir Lotynų Amerikos šalyse. Juos gaminant gali būti naudojami įvairiausia įdarai. Gali būti kepama aliejuje arba orkaitėje (aš rinkausi pastarąjį variantą). Įdarą pasirinkau gaminti iš įvairiausių daržovių ir sūrio.