Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
mityba, ligos, mėsa, onkologine mityba, imunitetas, onkologija, vėžys
27.07.2019, 22:29
Vietoje pratarmės
Tai, apie ką ištisus dešimtmečius kalbėjo natūropatai, - įvyko… Juos apspjaudydavo, išjuokdavo, iš jų tiesiog tyčiodavosi, uždarinėjo jų centrus, gydyklas; jų paskaitos, leidžiamos knygos, žurnalai, laikraščiai buvo ignoruojami. Į juos būdavo nukreipiamas visas informacinio purvo srautas. Dabar gi iš tų pačių informacijos “ruporų” jums, ponai, skelbiama tik tai, apie ką kalbėjo, šaukė, ką iš paskutiniųjų vegetariškų jėgelių bandė įteigti jums viso pasaulio natūropatai: “Mėsa – tokių “keistų”, neišgydomų ligų kaip reumatiškas artritas, raudonoji vilkligė, sklerodermija, o galbūt ir tokių “nesuprantamų” ligų kaip miopatija, šoninė amiotrofinė aterosklerozė, išsėtinė sklerozė, Parkinsono ir Alzheimerio ligos šaltinis. O baisiausia yra tai, kad mėsa skatina auglių vystymąsi!”
Skaityk toliau
Sunkių ir onkologinių ligonių gydomoji mityba ir organizmo valymas
27.07.2019, 22:01
Sunkių ir onkologinių ligonių gydomoji mityba ir organizmo valymas
Aš įsitikinęs – ligų ir ligonių, ypač sunkių, šiandien vis daugiau todėl, kad nei medicina, nei, kad ir kaip būtų keista, visuomenė iki šiol nėra pasirengę tokiai jų griūčiai, nes teturi labai miglotą supratimą apie ligų kilmę ir dar menkesnį – apie jų gydymą. Ši knyga padės jums suprasti kai kuriuos “amžinus” klausimus: “Kodėl susirgau? Kaip gydytis?” ir rasti į juos atsakymus. Teisinga Žmogiškąja mityba galima užkirsti kelią 70-90% ligų.
Skaityk toliau
Lietiniai su varške paranormal.lt
25.07.2019, 12:25
Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!
Skaityk toliau
Bulviniai blynai su mėsa paranormal.lt
25.07.2019, 12:14
Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityk toliau
Varškės tortas su apelsinais paranormal.lt
25.07.2019, 08:00
Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar daugelį jų galima pagaminti labai lengvai,negaištant valandų virtuvėje šedevro kūrimui.
Skaityk toliau
Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
23.07.2019, 22:23
Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpjauname aštriu peiliu į 2. Ruošiame kremą ir sutepame papločius, pridedame riešutėlių ir cukatų. Beriame viršuje kakavą. Leidžiame tortui pastovėti apie 3 val. Gero apetito! Daugiau žiūrėkite vaizdo įraše.
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai paranormal.lt
23.07.2019, 20:14
Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Obuolių pyragas paranormal.lt
23.07.2019, 20:05
Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais. Skanaus!

Skaityk toliau
Gaminame namuose. Blynai su obuoliais paranormal.lt
23.07.2019, 19:56
Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

Skaityk toliau
Skanūs kotletai be gramo mėsos.  paranormal.lt
21.07.2019, 15:19
Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityk toliau
Virti vėžiai su krapais paranormal.lt
21.07.2019, 09:47
Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausomai nuo vėžių dydžio). Skanaus

Skaityk toliau
Avižinė košė su obuoliais. paranormal.lt
19.07.2019, 07:09
Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Keptos voveraitės paranormal.lt
18.07.2019, 15:17
Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityk toliau
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais paranormal.lt
17.07.2019, 19:58
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius riešutus, sūrį ir majonezą, išmaišome. Jeigu reikia beriame žiupsnelį druskos. Skanaus!
Skaityk toliau
keptas karpis, karpis, žuvis, žuvies patiekalai, virtuvė, kepta žuvis
17.07.2019, 19:49
Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastovėti 30-40 minučių.
Skaityk toliau
Tortas iš sausainių su vyšniomis paranormal.lt
16.07.2019, 07:17
Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks
Skaityk toliau
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose? paranormal.lt
16.07.2019, 06:59
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis, o kartais net gali pakeisti vakarienę. Tiesa, pasirinkimo gausa, neretai nesuprantama sudėtis ir didelė kaina glumina.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 246 247 248 249 250 ... 277 278 »