2021-02-26, 15:23
Veganiška skaldytų žirnių sriuba
Galiu tik prisipažinti, kad paskutiniu visiškai netikėtai patapau skaldytų žirnių gerbėja. Jeigu būtų įkurtas koks nors jų gerbėjų klubas, dabar tikrai į jį stočiau! Kažkodėl seniau jie man nebuvo priimtini, bet paragavusi pas draugę šios sriubos - privalėjau išsivirti šią sriubą ir savo virtuvėje!
Skaityk toliau
2021-02-26, 14:33
Greitai pagaminami grietinėlės blynai - lietiniai, kepti keptuvėje
Niekada iki šiol nebuvau gaminusi blynelių tešlos su grietinėle. Kai pamačiau internete receptą, turiu pripažinti, kad jis mane suintrigavo. Pagalvojau, kad turiu tai išmėginti, todėl taip ir padariau. Blynelių skonis gavosi nuostabus. Jau dabar visiems siūlau išmėginti. Palepinsite ne tik save, bet ir aplinkinius.
Skaityk toliau
2021-02-25, 18:03
Veganiška Trinta Moliūgų Ir Lęšių Sriuba
Gamindama šią trintą veganišką sriuba su moliūgais ir raudonaisiais lęšiais, daržoves pakepinau su vegan block (man šis dalykas labai patinka, tai nuostabi sviesto alternatyva, kurią galiu rekomenduoti ne tik veganiškos virtuvės gerbėjams.
Skaityk toliau
2021-02-25, 17:57
Žuvų ikrų blyneliai kepti keptuvėje
Ar kada esate ragavę tikrų ikrinių blynų? Ne tokių, ant kurių paviršiaus būna pabarstyta ikrų, o pagamintų iš tikriausių ikrų masės. Jeigu ne, labai rekomenduoju pamėginti ir pasigaminti. Ypač, jeigu žiemos sezonu perkat ešerių.
Skaityk toliau
2021-02-24, 18:16
Tango mini picos su kumpiu, gražgarstėmis, pomidorais ir sūriu
Artėjančio pavasario proga noriu pasidalinti lengvai ir spalvota pica, kurią mano vaikai vadina Tango. Jau vien šis pavadinimas pasako, kad jos yra labai skanios ir tai tikrų tikriausia tiesa. Šis picos padas labai lengvai pagaminamas ir nereiks baimintis, kad tešla neiškils, sukris ar panašiai.
Skaityk toliau
|