18.12.2019, 19:01
Cukinijos Čeburekai Su Mėsa
Vienas skaniausių sezoninių patiekalų! Daugelis žmonių tiesiog dievina čeburekus ir gamina juos pačiose įvairiausiose interpretacijose. Norite pagaminti sultingus čeburekus iš labai originalių ingredientų? Jie išeina ypač vasariški ir lengvi!
Skaityk toliau
15.12.2019, 16:17
Užkeptas Karbonadas Su Parmezanu
Norite pagaminti sultingą, aromatingą mėsos patiekalą šventiniam stalui? Ir dar tokį, kad visi prašytų recepto ir pirštelius apsilaižytų?
Štai jums autorinis kiaulienos karbonadų, užkeptų parmezane, receptas. Išbandykite – nepasigailėsite!
Skaityk toliau
11.12.2019, 22:46
Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas
Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti ir iškloti kepimo indą.
Skaityk toliau
10.12.2019, 11:06
Krepšeliai Su Pievagrybių Įdaru
Krepšeliai su pievagrybių įdaru – gardus užkandis šventiniam stalui ar tiesiog aplankius svečiams. Kalėdų valgiai, kūčių patiekalai, kūčių valgiai, vieno kąsnio užkandžiai. Skanaus!
Skaityk toliau
10.12.2019, 10:42
Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje.
Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje su gabalėliu sviesto.
Skaityk toliau
08.12.2019, 13:03
Pintas Cinamoninis Pyragas
Nedideliame dubenėlyje mieles ištrinkite su cukrumi. Supilkite kambario temperatūros pieną, įdėkite kiaušinio trynį, supilkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Skanaus!
Skaityk toliau
07.12.2019, 10:30
Greitai Ir Sočiai: Orkaitėje Kepti Makaronai Su Sūriu
Puode užkaiskite vandenį, palaukite kol užvirs, pasūdykite ir supilkite makaronus. Virkite 1 minute mažiau, nei nurodyta informacijoje ant pakelio. Paruoštais džiūvėsėliais apibarstykite makaronus ir dėkite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 25 – 30 minučių.
Skaityk toliau
06.12.2019, 18:18
Kaip paruošti moliūgus žiemai?
Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika.
Iš moliūgo galima gaminti ne tik skanius patiekalus, bet ir gauti labai skanių ir naudingų sulčių.
Skaityk toliau
06.12.2019, 18:26
Kiaulienos Troškinys Su Rozmarinais
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir pagardinti prieskoniais. Miltus sumaišyti su rozmarinais. Tada sudėti kiaulienos gabalėlius ir gerai išmaišyti. Mėsą kepti ant stiprios ugnies apie 10 min., kol gražiai apskrus. Grybus taip pat pakepinti. Tuomet sudėti kiaulieną, trintą česnako skiltelę, supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir kaitinti iki užvirimo. Paskui sumažinti ugnį ir troškinti dar apie 5 min., kol mėsa suminkštės. Galima patiekti su daržovėmis ir ryžiais arba bulvėmis.
Skaityk toliau
06.12.2019, 18:26
Ėrienos Šonkauliukai Su Žirneliais
Ėrieną gausiai apibarstyti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir kepti 10–15 min. ant grotelių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Žirnelius užpilti verdančiu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada nukošti ir palikti nusivarvėti. Paskui sumaišyti su kubeliais pjaustyta feta, smulkintais mėtų lapais, likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais. Šonkauliukus patiekti su garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.
Skaityk toliau
|