07.02.2020, 22:58
Panakota – populiarus itališkas desertas su vyšniomis
Panakota – populiarus itališkas desertas, kurio nesigėdija patiekti geriausiuose pasaulio restoranuose.
Bet dabar jums neteks išlaidauti brangioms įstaigoms, todėl kad mes išsiaiškinome, kaip paruošti tikrą vyšninę panakotą namų sąlygomis! Svarbiausia – laikytis proporcijų, ir viskas pavyks!
Skaityk toliau
07.02.2020, 22:26
Aromatingą troškintą vištą prancūziškai
Troškintos vištos paruošimas. Vištą nuplauti, nusausinti ir nupjauti kojas bei sparnus. Atskirti šlaunį nuo klubo. Krūtinėlę per kaulą įpjauti išilgai, o paskui kiekvieną gabalėlį skersai. Nugarėlę taip pat perpjauti išilgai, o paskui per pusę (kryžmai).
Skaityk toliau
06.02.2020, 18:49
Puikaus skonio saldėsis – degintas sūrio pyragas
Apvalią pyrago kepimo formą aukštais kraštais ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį dėkite kreminį sūrį, pilkite cukrų, druską ir viską išmaišykite elektriniu maišytuvu. Maišant po vieną pilkite kambario temperatūros kiaušinius, vanilės ekstraktą, grietinėlę, miltus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
06.02.2020, 18:15
Kuo mums naudinga duona?
Naminė duona ir bandelės yra puikus sprendimas didelei šeimai. Naudojantis specialia duonkepe galima išsikepti bet kokios rūšies duonos, bandelių ar keksų su arba be įdaro. Pavyzdžiui, galima išsikepti kvapnios duonos su bulvėmis ir rozmarinais. Receptas nėra sudėtingas, tad tokią duoną gali išsikepti visi. Tačiau tam, kad duonos tešla būtų puri ir vientisa, labai svarbu naudoti bulvių košę, pertrintą per smulkų sietelį.
Skaityk toliau
30.01.2020, 09:01
Purūs Morkų Blyneliai
Dybenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, cinamoną, maltą muskatą ir kepimo miltelius. Į pasukas supilkite tirpintą sviestą, įmuškite du kiaušinius, išmaišykite ir viską supilkite į jau paruoštą miltų mišinį. Sudėkite smulkiai tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi būti tiršta. Blynus kepkite ant sviesto. Skanaus!
Skaityk toliau
30.01.2020, 08:50
Riešutų sviesto sausainiai
Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Skaityk toliau
19.01.2020, 12:57
Traškūs svogūnų žiedai
Dubenyje miltus sumaišykite su visais prieskoniais ir kukurūzų krakmolu. Į birius produktus įmuškite kiaušinį, įpilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos tirštos tešlos. Skanaus!
Skaityk toliau
15.01.2020, 19:45
Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis pistacijomis.
Skaityk toliau
12.01.2020, 12:53
Sūrio Tortas Savaitgaliui
Į virimo puodą suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis ir pakaitinkite ant vidutinio karščio, kol cukrus taps šviesiai rudos spalvos. Supilkite jį į maždaug 23 centimetrų skersmens torto. Tolygiai paskirstykite po visą dugną.
Skaityk toliau
|