30.01.2020, 09:01
Purūs Morkų Blyneliai
Dybenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, cinamoną, maltą muskatą ir kepimo miltelius. Į pasukas supilkite tirpintą sviestą, įmuškite du kiaušinius, išmaišykite ir viską supilkite į jau paruoštą miltų mišinį. Sudėkite smulkiai tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi būti tiršta. Blynus kepkite ant sviesto. Skanaus!
Skaityk toliau
30.01.2020, 08:50
Riešutų sviesto sausainiai
Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Skaityk toliau
19.01.2020, 12:57
Traškūs svogūnų žiedai
Dubenyje miltus sumaišykite su visais prieskoniais ir kukurūzų krakmolu. Į birius produktus įmuškite kiaušinį, įpilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos tirštos tešlos. Skanaus!
Skaityk toliau
15.01.2020, 19:45
Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis pistacijomis.
Skaityk toliau
12.01.2020, 12:53
Sūrio Tortas Savaitgaliui
Į virimo puodą suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis ir pakaitinkite ant vidutinio karščio, kol cukrus taps šviesiai rudos spalvos. Supilkite jį į maždaug 23 centimetrų skersmens torto. Tolygiai paskirstykite po visą dugną.
Skaityk toliau
11.01.2020, 22:18
Trijų ingredientų tortas be kepimo ir maišytuvo
Šio pyrago sluoksniai kepami tiesiai ant keptuvės, tai daug laiko neužima. Kiekvieną sluoksnį būtina kepti keletą minučių iš abiejų pusių, kol kepamas vienas sluoksnis galite paruošti iš tešlos kitą. Taigi, norint paruošti visus 8 sluoksnius, jums prireiks tik 15-20 minučių. Galite papuošti, bet kokiais sausainiais, susmulkinus į trupinius arba galite tiesiog aptepti kremu.
Skaityk toliau
04.01.2020, 19:07
Neįprasti Blynai Picos Stiliuje
Nieko skanesnio pusryčiams jūs nerasite! Šie blynai visada būna kitokio skonio. Nė nepastebėsite, kaip pusryčiai jau bus paruošti, o vienos porcijos, patikėkite, bus maža.
Skaityk toliau
02.01.2020, 20:26
Imbieriniai Sausainiai Su Kremo Įdaru
Birius tešlos ingredientus sumaišykite dubenyje. Atskirame inde kambario temperatūros sviestą išsukite su ruduoju cukrumi ir kiaušiniu. Į ruošiamą masę po truputį berkite prieš tai sumaišytus birius produktus, supilkite melasą, pasukas, tarkuotą imbierą ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Ir t.t.
Skaityk toliau
31.12.2019, 17:56
Kaip Marinuoti Pipirus? Receptas
Receptas pas mane seniai. Ruošiu kasmet, apie 40-50 vieno litro stiklainių.
Mėgaujamės skaniais marinuotais pipirais vis žiemą! Kaip marinuoti pipirus galite pasiūižrėti vaizdo įraše:
Skaityk toliau
31.12.2019, 15:36
Agrastų Uogienė Su Apelsinais
Du skanūs ir naudingi produktai uogienėje puikiai vienas kitą papildo. Uogienė iš agrastų su apelsinais gaunasi ryški, saldi su malonia rūgštele. Dėka pektino, esančio agrastuose, ji tiršta, malonios konsistencijos, patogi tepti ant skrebučių ir įdaryti pyragus.
Skaityk toliau
31.12.2019, 17:56
Grybų Skonio Baklažanai Su Česnaku
Baklažanai ne visada gali būti skanūs, netgi galima pasakyti, kad jie patinka tik mėgėjams. Bet esmė tame, ar taisyklingai jie gaminami. Skubame pasidalinti su jumis receptu tokios įdomios daržovės, kuri gali būti tokia pat skani, kaip ir kepti šampinjonai.
Skaityk toliau
|