Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » Receptai
Varškės sausainiai
2020-07-17, 15:08
Skanūs Varškės Sausainiai
Metai iš metų nenuviliantis varškės sausainiai. Rezultatas nuostabus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C laipsnių temperatūros, 15 – 20 minučių. Skanaus!
Skaityk toliau
Šokoladinė Bananų Duona Su Riešutų Sviestu
2020-07-16, 09:52
Šokoladinė bananų duona su riešutų sviestu

Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.Į atskirą dubenį pilkite pieną, citrinos sultis ir palikite stovėti 10 minučių. Supilkite medų, riešutų sviestą, vanilės ekstraktą, įmuškite kiaušinius, sudėkite trintus bananus ir viską gerai išmaišykite.

Skaityk toliau
2020-07-15, 07:40
"Cezario" salotų receptas su vištienos krūtinėlė ir sūriu

Tokios salotos yra man vienos iš pačių pačių mėgstamiausių, o gal ir pačios mėgstamiausios. "Cezario" salotų receptų internete galima rasti pačių įvairiausių, šį kartą aš Jums pateiksiu tokias, kokias gaminu šeimai.

Skaityk toliau
Sveikesni Varškėčiai Su Avižų Miltais Ir Bananais
2020-07-15, 07:19
Sveikesni varškėčiai su avižų miltais ir bananais
Nuo tos dienos kai pamėgau avižų miltus, pas mane namuose jų būna visada, nes noriu atrasti dar naujų receptų su jais. Taip pat puikiai suprantu, kad gamindama su jais, gaminu sveikesniu patiekalus, kas man irgi labai patinka. O šį kartą Jums sveikesni varškėčiai su bananais, kurie tapo mano vaikų mėgstamiausiais.
Skaityk toliau
Natūralūs Rauginti česnakai. Receptas ir paruošimas
2020-07-12, 11:24
Natūralūs rauginti česnakai. Receptas ir paruošimas

Teko ragauti šiuo receptu raugintus česnakus, bet pati raugti ryžausi tik dabar. Vis bijojau, kad nepavyks... Šiuo receptu pasidalino draugės giminaitė, kilusi iš Kaukazo ir iki šiol ten gyvenanti.

Skaityk toliau
Raudonųjų Serbentų Padažas Lietuviškai
2020-07-12, 11:24
Raudonųjų serbentų padažas lietuviškai
Šį kartą siūlau pasigaminti tirštą, saldžiarūgščio skonio, raudonųjų serbentų padažą. Patikėkit, jei pasigaminsit nors vieną mažą stiklainiuką šio padažo ir jį paragausit, neabejoju, kad po to virsit dar ir dar, vis didindami kiekius...
Skaityk toliau
Kaip Pasigaminti Marinuotus Agurkus Lietuviškai?
2020-07-12, 11:24
Kaip pasigaminti marinuotus agurkus Lietuviškai?
Užpilu šiek tiek atvėsusiu marinatu. Stiklainius prisukam dangteliais ir statom juos į puodą kaitinti. Kai vanduo puode užverda, kaitinam dar 15 minučių (0,5 litro stiklainius kaitinu 10 min), po to stiklainius išimam iš puodo, užsukame dangtelius ir apklojam.
Skaityk toliau
Agrastai su citrina be termiško apdorojimo
2020-07-12, 10:50
Agrastai su citrina be termiško apdorojimo
Siūlau pasiruošti agrastus su citrina be termiško apdorojimo, tada jūsų šaldytuve visada bus stiklainis su vitaminu C.
Skaityk toliau
Vištienos ir kiaulienos šaltiena su morkomis
2020-07-12, 10:50
Vištienos ir kiaulienos šaltiena su morkomis
Nerealioji vištienos ir kiaulienos šaltiena, kuri niekada nenuvilia! Nerealiai skanu patiekti su bulvių koše ir krienų - majonezo padažu, apibarsčius susmulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!
Skaityk toliau
Alaus Actas Gaminimas Namuose
2020-07-08, 10:18
Alaus actas gaminimas namuose
Alų supilkite į stiklinį sterilų indą. Į alų supilkite acto grybą arba šlakelį nepasterizuoto obuolių sidro acto. Galite papildomai nieko nepilti, bet ir acto grybas, ir nepasterizuotas obuolių sidro actas paskatins fermentaciją. Acto grybas dar papildomai suteiks ir gerų skoninių savybių. Indą uždenkite medžiagėle ir laikykite vėsioje vietoje 3-4 savaites arba jei reiks ir ilgiau.
Skaityk toliau
Silkė marinuota dūminio alaus acto marinate
2020-07-08, 10:13
Silkė marinuota dūminio alaus acto marinate

Silkę išdarinėkite, supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Inde sluoksniuokite silkę su svogūnais ir prieskoniais. Šiltame vandenyje išmaišykite medų, supilkite alaus actą. Užpilkite marinatu silkę. Palaikykite šaldytuve per naktį.

Skaityk toliau
Duona su rūkytais lašinukais. Senovinis receptas.
2020-07-08, 09:59
Duona su rūkytais lašinukais. Senovinis receptas.
O jau kvepėjo kai kepė… Įpatingai skani paskrudinta sausoje keptuvėje. Vien dėl to verta kepti. Įsivaizduokite lašinukai esantys duonoje pačirška skrudinant ir paleidžia riebaliuką ir kvapą
Skaityk toliau
« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 217 218 »