21.02.2020, 19:54
Skanėstas per 15 minučių: nepasakomai skanus patiekalas
Smulkiai supjaustykite papriką ir pomidorą, sukapokite žalumynus.
Kiaušinius sutrinkite su varške, pridėkite tarkuoto sūrio, daržovių, žalumynų, miltų, įberkite druskos.
Įdėkite masę į keksiukų formas ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių 15-20 minučių. Kepkite, kol gražiai apskrus.
Skaityk toliau
14.02.2020, 22:59
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas – tai neįtikėtinai skanus ir paprastai paruošiamas patiekalas. Jis puikiai tiks šeimos vakarienei. Visiems žinomas puikus cukinijų ir sūrio derinys, todėl galite įsivaizduoti nuostabų šio apkepo skonį.
Skaityk toliau
07.02.2020, 22:58
Panakota – populiarus itališkas desertas su vyšniomis
Panakota – populiarus itališkas desertas, kurio nesigėdija patiekti geriausiuose pasaulio restoranuose.
Bet dabar jums neteks išlaidauti brangioms įstaigoms, todėl kad mes išsiaiškinome, kaip paruošti tikrą vyšninę panakotą namų sąlygomis! Svarbiausia – laikytis proporcijų, ir viskas pavyks!
Skaityk toliau
07.02.2020, 22:26
Aromatingą troškintą vištą prancūziškai
Troškintos vištos paruošimas. Vištą nuplauti, nusausinti ir nupjauti kojas bei sparnus. Atskirti šlaunį nuo klubo. Krūtinėlę per kaulą įpjauti išilgai, o paskui kiekvieną gabalėlį skersai. Nugarėlę taip pat perpjauti išilgai, o paskui per pusę (kryžmai).
Skaityk toliau
06.02.2020, 18:49
Puikaus skonio saldėsis – degintas sūrio pyragas
Apvalią pyrago kepimo formą aukštais kraštais ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį dėkite kreminį sūrį, pilkite cukrų, druską ir viską išmaišykite elektriniu maišytuvu. Maišant po vieną pilkite kambario temperatūros kiaušinius, vanilės ekstraktą, grietinėlę, miltus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
06.02.2020, 18:15
Kuo mums naudinga duona?
Naminė duona ir bandelės yra puikus sprendimas didelei šeimai. Naudojantis specialia duonkepe galima išsikepti bet kokios rūšies duonos, bandelių ar keksų su arba be įdaro. Pavyzdžiui, galima išsikepti kvapnios duonos su bulvėmis ir rozmarinais. Receptas nėra sudėtingas, tad tokią duoną gali išsikepti visi. Tačiau tam, kad duonos tešla būtų puri ir vientisa, labai svarbu naudoti bulvių košę, pertrintą per smulkų sietelį.
Skaityk toliau
|