2020-07-28, 17:17
3 mėlynių konservavimo receptai
Uogas šiek tiek blenderiu sutriname, įberiam cukrų ir užkaičiame. Kai uogienė užverda, verdam dar 10 min. Likus 5 min iki virimo pabaigos, įdedam mėtų šakeles (baigus virti šakeles išmetam) ir citrinos sultys.
Skaityk toliau
2020-07-28, 17:17
Agurkų mišrainė
Visas daržoves supjaustom, suberiam visus prieskonius, gerai išmaišom ir paliekam nakčiai, kol atsiras sultys . Kai atsiras pakankamai sulčių, sudedame , gerai paspaudžiant, daržoves į stiklainius, užpilame sultymis, ant viršaus dedame krapus su petražolėm, pridengiam dangteliais. Stiklainius statom į puodą ir sterilizuojam. Kai vanduo puode užvirs, kaitinam dar 10 min.
Skaityk toliau
2020-07-23, 09:44
Agurkai su paprika ir svogūnais
Agurkus supjausčiau griežinėliais. Paprikas ir svogūnus juostelėm. Morkas sutarkavau korėjietiškm morkom skirta tarka. Česnakus supjausčiau. Viską sudėjau į didesnį indą ir palikau stovėti kol atsiras sultys (apie 3 - 5 val. ), po to daržoves su sultymis sudėjau į stiklainius.
Skaityk toliau
2020-07-23, 08:46
Marinuoti aguročiai. Aguročių marinavimo receptas
Kiekviena šeimininkė turime savo mėgiamus receptus (o jų yra begalės), pagal kuriuos ruošiam atsargas žiemai. Juk ne visi vienodai mėgstam (ar galim) valgyti rūgštaus ar saldžiarūgščio, aštraus ar prėsko skonio produktus. Bet visi tie receptai yra geri, jei jie tinka jums...
Skaityk toliau
2020-07-21, 11:00
Gaivus Tortas 4 Rūšių Biskvitais
Kiaušinius plakite su cukrumi kol mase pabals ir padvigubės. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius, išsijokite į kiaušiniu mase gerai išmaišykite. Tuomet į mase dalimis įmaišykite grietinė. Mase padalinkite į keturias dalis.
Skaityk toliau
2020-07-20, 07:59
Klasikiniai lietiniai blynai
Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi, druska. Supilkite šaltą pieną ir vandeni išmaišykite vientisą tešlą. Suberkite miltus, gerai išmaišykite. Tešla bus skysta. Tešlą palikite pastovėti maždaug 30 minučių.
Skaityk toliau
|