12.05.2020, 07:05
Plikyta kvietinė duona su raugu
Norint kepti šią skanią duonelę, reikia turėti specialaus jos raugo, kurį aš gavau iš vienos tolimos giminaitės. Ji kepa įvairias skanias namines duoneles. Bet manau neturint butent šio raugo (na, jis skiriasi tuo, kad parauginamas su miltų plikiniu), galima pradžiai pabandyti pasigaminti kvietinį ar ruginį raugą. Nors ir atrodo tas darbas labai sudėtingas, bet kai pradedi, viskas pasidaro labai aišku ir paprasta. Ir, tikrai verta.
Skaityk toliau
07.05.2020, 20:30
Puikus užkandis – traškūs pievagrybiai su padažu
Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius, visus prieskonius, supilkite vandenį ir išmaišykite. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabaliukais. Pievagrybių gabaliukus mirkykite paruoštoje masėje, po to – džiūvėsėliuose.
Skaityk toliau
05.05.2020, 13:46
Tobulas Šimtalapio Receptas
Kaupiausi kaupiausi ir susikaupiau išmėgint šį nerealų dalykėlį. Lyg ir kažkas pavyko. Bent jau buvo labai skanu. Tikrai dar vis bandysiu ir bandysiu, tik bėda, kad nesu ragavus tokio, koks turi būti, tai neturiu su kuo palygint.
Skaityk toliau
04.05.2020, 09:25
Nekepti šokoladiniai avižų sausainiai (video)
Į virimo puodą dėkite sviestą, pilkite pieną, berkite cukrų, druską, kakavos miltelius ir virinkite ant vidutinės ugnies, kol sviestas ištirps ir visi ingredientai susimaišys iki vientisos masės. Padidinkite ugnį ir pavirkite visą masę apie minutę laiko. Puodą nukelkite nuo ugnies.
Skaityk toliau
|