Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » Receptai
Sveikas Maistas - Kefyro Blynai (Geriau Virškinami)
07.03.2020, 12:22
Sveikas Maistas - Kefyro Blynai (Geriau Virškinami)

Kefyro ir sodos derinys leidžia tešlai truputį įrūgti, tačiau yra sveikesnis už mieles, kurios kartais sukelia virškinimo problemų. Jei patinka saldūs blynai, į tešlą galima dėti stevijos arba iškeptus blynus apibarstyti uogomis, pavyzdžiui, mėlynėmis ar braškėmis. Jei teikiate pirmenybę sūriems blynams, gardinkite juos sviestu, minkštu ožkų sūriu, humusu, gvakamole, žemės riešutais arba migdolų sviestu.

Skaityk toliau
Sveikas Maistas - Kokosų Lietiniai. Sotus Pusryčių Ir Pavakarių Valgis
06.03.2020, 21:26
Sveikas Maistas - Kokosų Lietiniai. Sotus Pusryčių Ir Pavakarių Valgis

Kadangi recepte nenaudojami grūdinių augalų miltai, šių blynų gali valgyti ir žmonės, kurie stengiasi nevartoti glitimo. Daug įdėtų prieskonių leidžia greitai pajusti sotumą. Blynai puikiai tiks su klevų sirupu. Paskaninti taip pat galima medumi, nesūdytu sviestu, kokosų aliejumi arba vaisiais ir uogomis.

Skaityk toliau
Kaip Pasigaminti Traškūs Bulvinius Blynelius?
06.03.2020, 12:03
Traškūs bulviniai blyneliai
Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius (arba varškės), miltus, druską ir pipirus. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
Skaityk toliau
Avižiniai krepšeliai su šokolado ir braškių džemo įdaru (video)
04.03.2020, 18:58
Avižiniai krepšeliai su šokolado ir braškių uogienės įdaru (video)
Braškes, kartu su cukrumi ir citrinų sultimis, kaitinkite puode. Trinkite ir maišykite, kol masė sutirštės. Paruoštą džemą atidėkite į šalį, kad atvėstų. Paruoškite šokolado įdarą. Grietinėlę pakaitinkite ir supilkite ant smulkinto šokolado. Maišykite, kol šokoladas ištirps ir dėkite į šaldytuvą valandai.
Skaityk toliau
Kaip Pagaminti Skaniausius Žiedinius Kopūstus Pasaulyje?
04.03.2020, 10:06
Kaip pagaminti skaniausius žiedinius kopūstus pasaulyje?

Net jei tu nesi ypatingas patiekalų iš žiedinių kopūstų fanatas, vienareikšmiškai pabandyk paruošti šias daržoves pagal naują receptą.Dievinu šią sūrio plutelę, skanu – ne tas žodis! Puikus garnyras prie mėsos, prie žuvies, o galima ir šiaip patriauškinti.

Skaityk toliau
Grikiai Su Baravykų Padažu
04.03.2020, 09:50
Grikiai su baravykų padažu
Pirmiausia grikius išverdame vištienos sultinyje. Tuomet baravykus atšildome bei juos susmulkiname. Svogūną bei česnako skilteles nulupame, supjaustome ir pakepiname svieste.
Skaityk toliau
Skanios Sūrio Lazdelės Tešloje
03.03.2020, 23:18
Skanios Sūrio Lazdelės Tešloje
Jei nusprendėte vakarą praleisti su šeima arba draugais žiūrėdami kino filmą, tada būtinai pabandykite pasigaminti sūrio lazdelių. Jie gaunasi neįtikėtinai švelnios ir sultingos viduje, o viršus padengtos traškia plutele.
Skaityk toliau
Lengvai Ir Greitai – Kepti Ryžiai Su Kiaušiniu Ir Daržovėmis (Video)
01.03.2020, 23:43
Lengvai ir greitai – kepti ryžiai su kiaušiniu ir daržovėmis (video)
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus aliejaus ir ant jo pakepinkite kiaušinius. Pagardinkite druska, sumaišykite ir, kai kiaušiniai iškeps, atidėkite į šalį.
Skaityk toliau
Nuostabus Tortas Su Kefyru «Juodasis Princas». Gaminu Visada!
01.03.2020, 20:51
Nuostabus tortas su kefyru «Juodasis Princas». Gaminu visada!
Iškeptą tortą išimame ir formos ir atvėsiname ant grotelių, tada perpjauname tort1 į 2 sluoksnius, sutepame kremu, papuoškite riešutais ir šokoladu. Kremui: sutrinkite sviestą su cukrumi, įpilkite grietinės ir viską išplakite. Gero apetito!
Skaityk toliau
Kokosų Ir Žaliųjų Citrinų Pyragas (Video)
26.02.2020, 19:13
Kokosų Ir Žaliųjų Citrinų Pyragas (Video)
Paruoškite pyrago pagrindą. Miltus, cinamoną ir druską gerai išmaišykite su tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite apvalią pyrago kepimo formą, subadykite šakute ir kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skaityk toliau
Pyragas „Auksinis Marmuras“ (Be Miltų Ir Manų)
23.02.2020, 13:39
Pyragas „Auksinis Marmuras“ (Be Miltų Ir Manų)
Kepame 170 laipsnių temperatūroje 50 min. Gatavą pyragą pilnai ataušiname formoje, po to taip pat formoje dedame į šaldytuvą 2-3 val. Degustuojame šaltą.
Skaityk toliau
Skanėstas Iš Faršo Per 30 Minučių
21.02.2020, 20:27
Visada mažai, kiek bepagamintum. Skanėstas iš faršo per 30 minučių

Tinginių brizoliai. Tai nerealiai skanūs, neįtikėtinai minkšti, apetitiški vyniotiniai, kurių viduje yra mėsa ir sūris – patiks visiems. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o aromatas toks, kad neįmanoma apsakyti.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 201 202 »