30.03.2022, 09:27
Pievagrybių sriuba su makaronais ir grietinėle
Noriu pasidalinti su jumis dar viena nuostabios sriubos idėja. Aš tokią sriubą ruošiu su pievagrybiais, makaronais ir grietinėlę, į draugiją dar pakviečiau bulvių, nes esu prisiekusi jų gerbėja sriubose. Tačiau bulvių galima ir visai nedėti. Pažadu, kad bus skanu ir be jų.
Skaityk toliau
20.03.2022, 20:37
Troškintos veršienos kepenys su grietine
Veršienos kepenys ar kepenėlės tikrai nėra labai dažnai gaminamas patiekalas mūsų virtuvėse. Dauguma galvoja, kad iš šio produkto nieko skanaus nepavyks paruošti, bet mano akimis toks įsitikinimas yra klaidingas.
Skaityk toliau
20.03.2022, 20:05
Veršienos kumpio troškinys - guliašas su morkomis
Turiu pripažinti, kad veršienos mano virtuvėje tikrai nebūna kiekvieną dieną. Ir kai jos atsiranda - tenka gerai pagalvoti ką čia pagaminus, kad šeimos nenuvilti. Šį kartą turėjau veršienos kumpio ir kažkodėl vis mintys sukosi apie kokį troškinį - guliašą.
Skaityk toliau
20.03.2022, 19:52
Kugelis su kiaulės koja
Aš kartais mėgstu pamėginti pagaminti paprastus, senovinius valgius, kuriuos dar valgė mūsų tėvai, seneliai ar proseneliai. Kai vienoje labai senoje receptų knygoje pamačiau kugelį su kiaulės kojomis, jau iškart žinojau, kad aš jį privalau išmėginti. Tikrai tokio nebuvau gaminusi niekada.
Skaityk toliau
20.03.2022, 09:54
Makaronų apkepas su faršu ir pomidorais
Aš labai mėgstu įvairiausius makaronų apkepus su faršu. Gal tai ir nėra pats sveikiausias pasirinkimas, bet kad skanus pasirinkimas tai tikrai. Šį kartą noriu Jums parodyti, kaip aš gaminu tokį apkepą su pomidorais.
Skaityk toliau
20.03.2022, 09:11
Plikyta koldūnų tešla su kefyru
Tokia plikyta koldūnų tešla yra vienas iš sėkmingiausių šių metų mano eksperimentų, apjungiantis kelis mano seniai pamiltus receptus į vieną. Plikytą tešlą koldūnams jau tikriausiai išmėgino ir išgyrė daugelis.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 206 207 » |