- 20.03.2020
- 0.0 Reitingas
- 1780 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanus ir be proto lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį.
Ingredientai:
20 vienetų biskvitinių sausainių (Damų pirštelių)
300 gramų varškės 9%
200 gramų sviesto
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 mililitrų pieno.
Paruošimas:
1. Imu po vieną biskvitinį sausainį ir labai trumpam pamerkiu į pieną (piene nelaikau - tik pamerkiu ir iškart traukiu). Dedu ant maistinės plėvelės, suformuodama stačiakampį iš 10 sausainių į ilgį ir 2 į plotį.
2. Į dubenį dedu varškę, kubeliais supjaustytą minkštą kambario temperatūros sviestą ir kondensuotą pieną. Rankiniu elektriniu trintuvu viską sutrinu iki visiškai vientiso, glotnaus kremo.
3. Trečdalį kremo atsidedu vyniotinio viršui aptepti, o likusį kremą tolygiai paskirstau ant sausainių. Palieku 10-15 min pastovėti, kad sausainiai dar paminkštėtų nuo kremo.
4. Imu už toliau nuo manęs esančio maistinės plėvelės šono ir versdama į save suformuoju vyniotinį. Nesijaudinkite, jeigu "sukant" sausainiai kažkur įtrūks - viršų užtepsime kremu.
5. Vyniotinį dedu į šaldytuvą 2-3 valandoms (arba nakčiai), kad sustingtų. Sustingusio viršų ir šonus aptepu atsidėtu kremu.
Porcijų skaičius: 10
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau