Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2025 » Sausio » 16

Skanūs kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis

Ar ieškote paprasto ir skanaus recepto, kuris sužavėtų jūsų šeimą ir draugus? Kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis yra puikus pasirinkimas! Šis receptas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir suteikia nuostabų skonį, kuris privers visus sugrįžti po dar vieno porcija. Leiskimės į kulinarinę kelionę, kurioje sužinosite, kaip paruošti šį gardų patiekalą!

Skanūs kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis

Kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis

Ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai - 1 kg;
  • Česnakas - 4-5 skiltelės;
  • Druska, malti juodieji pipirai - pagal skonį;
  • Augalinis aliejus kepimui;
  • Paprika - 1 vnt. (raudona arba žalia);
  • Svogūnas - 1 vnt.;
  • Švieži petražolės ar krapai - pagal skonį.

Gaminame: Kepti kiaulienos šonkauliukai

  1. Paruošimas: Kiaulienos šonkauliukus nuplauname, nusausiname ir supjaustome po vieną kauliuką. Apibarstome druska, pipirais, išspaudžiame česnako skilteles, sumaišome ir paliekame pastovėti 20-30 minučių, kad prieskoniai įsigertų.

  2. Daržovių paruošimas: Kol šonkauliukai marinuojasi, supjaustome papriką ir svogūną smulkiais gabalėliais.

  3. Kepimas: Į keptuvę pilame augalinį aliejų ir jam įkaitus dedame šonkauliukus. Uždengus dangtį kepame iš abiejų pusių apie 15-20 minučių. Jeigu šonkauliukai mėsingi, kepimo laikas gali prailgėti iki 25-30 minučių.

  4. Daržovių pridėjimas: Pasibaigus kepimo laikui, į keptuvę pridėkite supjaustytas paprikas ir svogūnus. Kepkite dar 5-7 minutes, kol daržovės suminkštės ir šonkauliukai bus auksinės spalvos.

  5. Patiekimas: Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis, mėgstamomis daržovių salotomis ir pabarstyti šviežiais petražolėmis ar krapais.

Skanaus!

Šiuo metu populiarėja receptai, kuriuose derinami tradiciniai patiekalai su šiuolaikiniais ingredientais, pavyzdžiui, naudojant įvairius prieskonius ir daržoves, kad patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir maistingi. Taip pat atkreipiamas dėmesys į tvarumą, todėl vietiniai ingredientai tampa vis populiaresni.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Už pateiktą lankytojo į autoriaus nuomonę, paranormal.lt neatsako. Rašo: https://paranormal.lt

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

avatar
0
1 Paranormal • 20:56, 16.01.2025
Išbandžiau šį receptą ir jis tapo mano mėgstamiausiu! Šonkauliukai buvo tokie sultingi, o česnakas pridėjo nuostabaus skonio. Kaip jums sekėsi? Pasidalykite savo variacijomis!
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
16.01.2025 laikas 20:55 Receptai Skanūs kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis
Ar ieškote paprasto ir skanaus recepto, kuris sužavėtų jūsų šeimą ir draugus? Kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis yra puikus pasirinkimas! Šis receptas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir suteikia nuostabų skonį, kuris...

Skaityti daugiau

15.01.2025 laikas 18:01 Receptai Skanus Kijevo kotleto su žalumynais receptas: paprasta ir greita

Kijevo kotletai – tai ne tik skanus, bet ir elegantiškas patiekalas, kuris dažnai puošia mūsų šventinius stalus. Sujungus sultingą vištienos filę ir aromatingą sviestą su žalumynais, šis patiekalas tampa tikru skonio šede...

Skaityti daugiau

15.01.2025 laikas 17:44 Receptai Skani raugintų kopūstų sriuba: tradicinis receptas su mėsos priedu
Raugintų kopūstų sriuba – tai ne tik skanus, bet ir šildantis patiekalas, puikiai tinkantis žiemos vakarams. Šis tradicinis receptas apjungia raugintų kopūstų rūgštumą ir švelnią mėsos skonį, sukuriant harmoniją, kuri patiks visai...

Skaityti daugiau

16.01.2025 laikas 21:48 Lubinų arbata: nauda sveikatai ir gaminimo paslaptys
Lubinų arbata – tai natūralus gėrimas, kuris gali stebinti ne tik savo skoniu, bet ir daugybe naudingų savybių. Nors lubinai dažnai vertinami dėl sėklų, arbatos sudėtis gali suteikti daug naudos sveikatai. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip lubinų ar...

Skaityti daugiau

16.01.2025 laikas 21:26 Arnikos arbata: nauda sveikatai ir paruošimo būdai
Arnikos arbata – tai ne tik skanus gėrimas, bet ir galinga natūrali priemonė, žinoma dėl savo gydomųjų savybių. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip teisingai paruošti arnikos arbatą, kokios jos naudos sveikatai ir kaip ją naudoti tiek viduje, tiek išo...

Skaityti daugiau

16.01.2025 laikas 20:17 JAV specialiųjų pajėgų karininkas nusileido giliai po karine baze Indianoje ir ten pamatė kambarį, pilną nežemiškų technologijų
Randy Andersonas, aštuonerius metus tarnavęs specialiosiose pajėgose, 2014 m. dalyvavo kvalifikacijos kėlimo mokymuose karinėje bazėje „Crane“ Indianoje. Ši patirtis tapo neįprasta ir paslaptinga, kai jis ir jo kolega buvo nuvesti giliai po žeme, kur...

Skaityti daugiau

16.01.2025 laikas 07:38 Apie 10 proc. maltų kavos pupelių gali turėti vabzdžių dalelių
Kava yra vienas iš populiariausių gėrimų pasaulyje, tačiau ar kada nors susimąstėte, kas slepiasi jūsų puodelyje? Gydytojas Sermedas Mejeris nustebino savo „Instagram“ sekėjus, atskleisdamas, kad kavos mėgėjai, pasirinkę maltą kavą, gali nesąmoningai...

Skaityti daugiau

15.01.2025 laikas 22:52 Planetų palydovai: ar jie turėjo žiedus praeityje?
Kiekvienas planetos palydovas yra unikali istorija, tačiau naujausi tyrimai atskleidžia, kad jie galėjo turėti dar neatrastus bruožus – žiedus. Šiame straipsnyje nagrinėsime hipotezes apie tai, kaip ir kodėl žiedai galėjo egzistuoti planetų palydovuo...

Skaityti daugiau