
- 15.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 91 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
Tešlai:
- Miltai - ~600-700 g;
- Kefyras - 0,5 litro;
- Druska - 1 nubrauktas arbatinis šaukštelis.
Įdarui:
- Kiaulienos arba kiaulienos/jautienos faršas - 0,5 kg;
- Svogūnas - 1 vnt.;
- Sultinys (gali būti iš kubelių) - 200 ml;
- Sviestas - 2 valgomieji šaukštai;
- Druska, malti juodieji pipirai, mėgstami prieskoniai.
Gaminame. Čeburekai
Gaminame čeburekų įdarą. Į dubenį dedame faršą, burokine tarka sutarkuotą svogūną, druską, prieskonius, pilame karštą sultinį, lydytą sviestą ir išmaišome.
Kefyrą pilame į dubenį, beriame druską, dalimis beriame miltus, maišome, vėliau minkome tešlą kol nebelips prie rankų. suformuojame pailgą volelį ir supjaustome lygiomis dalimis. Tešlos gabalėlius iškočiojame labai plonai į apvalų lakštą, vienoje pusėje uždedame įdaro, kita lakšto puse uždengiame ir gerai užspaudžiame kraštus. Tai galima padaryti pirštais arba šakute. Jeigu norite kad čeburekų kraštai būtų gražesni, apipjaukite juos specialiu įrankiu.
Keptuvėje su storu dugnu įkaitiname aliejų. Jo turi būti tiek, kad beveik apsemtų čeburekus. Sumažiname ugnį ir kepame čeburekus kol gražiai apskrus, maždaug po 2-2,5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau