
- 24.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 113 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Tokią silkę mano močiutė valgo tik kitą dieną, ji įsitikinusi, kad tada skaniau. Aš ragavau ir iškart ir kitą dieną, skirtumo nepajaučiau - tiesiog buvo tobulai skanu.
Ingredientai
- silkė: 2 puselių
- morkos: 1 (didelės)
- svogūnai: 2
- pievagrybiai: 3
- paprikos: 1
- kečupas / pomidorų padažas
- aliejus (daržovių kepimui)
- vanduo.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sutarkuojame morką.
2. Tuomet svogūnus perpjauname perpus bei supjaustome pusžiedžiais.
3. Tada paprikas supjaustome nedidelėmis juostelėmis
4. Po to pievagrybius supjaustome grežinėliais.
5. Paskui viską pakepiname aliejuje.
6. Bebaigiant kepti pilame kečupą-pomidorų padažą ir vandenį, kad būtų skysčiau, dar šiek tiek patušiname.
7. Uždengtą daržovių troškinį paliekame visiškai atvėsti.
8. Po to silkę supjaustome nedideliais gabaliukais.
9. Silkę sumaišome su daržovių troškiniu. Galima ir nemaišyti, o tiesiog patiekti toje pačioje lėkštėje. Kiekvienam valgytojui kaip labiau patinka. Pasilepinkit tobula silke!
Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau