- 24.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 1031 Peržiūr
- Aptarti
(Paranormal) Tokią silkę mano močiutė valgo tik kitą dieną, ji įsitikinusi, kad tada skaniau. Aš ragavau ir iškart ir kitą dieną, skirtumo nepajaučiau - tiesiog buvo tobulai skanu.
Ingredientai
- silkė: 2 puselių
- morkos: 1 (didelės)
- svogūnai: 2
- pievagrybiai: 3
- paprikos: 1
- kečupas / pomidorų padažas
- aliejus (daržovių kepimui)
- vanduo.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sutarkuojame morką.
2. Tuomet svogūnus perpjauname perpus bei supjaustome pusžiedžiais.
3. Tada paprikas supjaustome nedidelėmis juostelėmis
4. Po to pievagrybius supjaustome grežinėliais.
5. Paskui viską pakepiname aliejuje.
6. Bebaigiant kepti pilame kečupą-pomidorų padažą ir vandenį, kad būtų skysčiau, dar šiek tiek patušiname.
7. Uždengtą daržovių troškinį paliekame visiškai atvėsti.
8. Po to silkę supjaustome nedideliais gabaliukais.
9. Silkę sumaišome su daržovių troškiniu. Galima ir nemaišyti, o tiesiog patiekti toje pačioje lėkštėje. Kiekvienam valgytojui kaip labiau patinka. Pasilepinkit tobula silke!
Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau