Jau buvau pamiršusi kada paskutinį valgiau kokį spagečių patiekalą. Niekada nebuvau pati didžiausia jų gerbėja, bet nėra ir kad nemėgčiau. Pamenu vaikystėje, kai mama juos išvirdavo, o paskui sumaišydavo su pomidorų padažu. Būdavo super skanu!
Daugiau parduotuvėje nebepirkite sūdytos silkės, o pasigaminkite ją patys savo virtuvėje. Silkės sūdymas namuose nėra toks sudėtingas reikalas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
An industry that is above the law, indemnified from legal responsibilities, wields absolute power over the people’s lives and is capable of blaming its products’ defects on the victims that they harm.
Hospitals within the Brighton and Sussex University (BSUH) system, which are part of the United Kingdom’s National Health Service (NHS) trust, have decided to reinvent the language they use to describe mothers in order to be more “inclusive” of transgenders.
Tai yra mano močiutės receptas - senovinis varškės pyragas, kurį ji vadindavo "Palangos varškėčiu". Tikriausiai nemaža žmonių dalis yra girdėję apie tokį pyragą. O tiems kas nežino, būtinai pamėginkite išsikepti. Lepinsitės kiekvienu kąsniu. Super skonis!
Šį kartą mano dienos pietūs iš kiaulienos suskambo visai naujomis natomis. Ir prireikė visai mažai pastangų. Tiesiog prie kiaulienos kepsnio pasigaminti tobulą pelėsinio sūrio padažą su grietinėle, kuris labai pagyvino skonį.
Šio recepto "vinis" yra garnyras - troškinti pankoliai. Jie labai tinka prie kiaulienos sprandinės kepsnių. Dabar jau labai gerai žinau, kur daug dažniau bus galima panaudoti pankolį. Tikiuosi, kad patiks ir Jums, o atsiliepimais pasidalinsite komentaruose.