2020-06-08, 17:50
Koldūnai su pomidorų padažu
Koldūnus sudėti į verdanti vandenį, kai vanduo vėl užvirs pavirti 10 minučių. Išvirtus koldūnus nusausinkite. Sudėkite koldūnus į dubenį, užpilkite pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Pabarstykite kedro riešutais prieš patiekiant
Skaityk toliau
2020-06-08, 17:36
Apkepas su moliūgu ir gorgonzolos sūriu
Atrėžę moliūgo gabalą, išimkite sėklas. Vidų patepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje kol suminkštės. Įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje man tai užtruko valandą. Moliūgui suminkštėjus, minkštimą išskobkite šaukštu ir susmulkinkite trintuvu.
Skaityk toliau
2020-06-07, 18:28
Kvietinių Miltų Bandelės
Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą. Sumaišykite pieną, kiaušinius, mieles, cukrų, druską, kardamoną ir ištirpintą sviestą dideliame inde. Sumaišykite iki vientisos masės. Suberkite persijotus miltus.
Skaityk toliau
2020-06-06, 08:18
Migdolų pyragas su uogiene
Labai skanus, viršutinis sluoksnis primena marcipaninę masę. Gaminčiau dar kartą! Aušra kepė su 150 g šaldytų aviečių, sumaišius su 4 šaukštais cukraus. Gavosi taip pat labai skanu!
Skaityk toliau
2020-06-05, 09:14
Grikių miltų sausainiai
Sumaišyti miltus, cukrų, druską, sudėti sviestą ir viską sutrinti rankomis į trupinius. Trynius lengvai išplakti su grietinėle, supilti į miltus ir suminkyti tešlą. Iš jos padaryti du ritinėlius, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 2 val. arba į šaldymo kamerą 1 val.
Skaityk toliau
2020-06-04, 10:12
Gaminčiau Dar Kartą. Varškės Bandelės
Mieles ištrinkite. Įpilkite šiltą vandenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Į mielinę masę sudėkite kiaušinį, varškę, druską, cukrų ir didesnę dalį miltų. Įminkykite sviestą ir sudėkite likusius miltus ir gerai išminkykite.
Skaityk toliau
2020-06-04, 10:06
Šokoladinis - kokosinis pyragas
Ar gaminčiau dar kartą: Taip! Daug neprivalgysi, bet mažais gabaliukais labai skanu. Iš gautos masės norimoje formoje suformuokite pagrindą. Ant sausainių pagrindo tolygiai suberkite kokosų miltus, tuomet suberkite sukapotą šokoladą.
Skaityk toliau
2020-06-04, 07:37
Marinuotos silkės tortas
Ištirpinkite sviestą. Susmulkinkite duoną iki trupinių. Supilkite sviestą į trupinius. Trupinius suberkite į tortinę formą nuimamais kraštais (24 cm) ir suspauskite pirštais, kad gautumėte vientisą torto pagrindą. Laikykite šaldytuve, kol gaminsite torto viršų.
Skaityk toliau
|