2020-05-18, 10:37
Naminiai eklerai su plikytu kremu
Naminiai eklerai su plikytu kremu. Noriu pabrėžti, kad eklerus pagaminti nėra taip sudėtinga, kaip galbūt manoma. Taip, atima laiko, bet suklysti beveik neįmanoma, ypač, jei viskas daroma tiksliai pagal receptą.
Skaityk toliau
2020-05-17, 18:20
Gardūs batatų blyneliai
Vietoje bulvinių blynų – gardūs batatų blyneliai. Bulves nuskuskite, svogūną nulupkite ir daržoves sutarkuokite burokine tarka. Tarkuotas daržoves dėkite ant virtuvinio rankšluosčio ir išspauskite skysčių perteklių.
Skaityk toliau
2020-05-15, 09:11
Kugelis kitaip - labai džiaugiuosi išmėginusi!
Iš pradžių sutarkuokite bulves bei 2 svogūnus. Kiaulienos šoninę supjaustykite bei pakepinkite keptuvėje. Ją sudėkite į bulvių masę, o tuomet supilkite verdantį pieną. Paskui įmuškite kiaušinius, berkite druską, pipirus, miltus ir labai gerai išmaišykite.
Skaityk toliau
2020-05-15, 09:11
Varškės Blyneliai Su Obuoliais
Iš pradžių varškę pertriname šakutės pagalba (reikia tuo atveju, jei varškė rupesnė, tai yra sufasuota ne mažuose pakeliuose). Tada sudedame manų kruopas, cukrų, druską ir išplaktus kiaušinius bei gerai išmaišome.
Skaityk toliau
2020-05-14, 19:01
Varškės spurgytės su obuoliais
Varškę pertriname su grietine, cukrumi ir druska. Atskirame dubenyje sumaišome miltus ir kepimo miltelius, supilame į varškės masę ir išmaišome. Kai tampa sunku maišyti, minkome rankomis.
Skaityk toliau
2020-05-14, 18:50
Minkšti avižiniai sausainiai
Sviestą ištriname su cukrumi iki vientisos, purios masės. Įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Atskirame dubenyje sumaišome miltus, krakmolą, sodą, druską ir cinamoną. Skystus ingredientus sumaišome su sausais. Sudedame avižinius dribsnius ir gerai išmaišome.
Skaityk toliau
2020-05-14, 06:59
Prancūziškas karamelinis pudingas
Karamelei skirtą cukrų suberkite į virimo puodą, supilkite vandenį ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus ištirps, paruduos ir susidarys karamelė. Karamelę ant dugno supilkite į mažus apvalius indelius, kuriuose kepsite pudingą.
Skaityk toliau
|