22.09.2019, 15:18
Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, vanilės ekstraktą ir sumaišykite iki vientisos masės ir t.t. Skanaus!
Skaityk toliau
22.09.2019, 15:04
Bulvių duona
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje. Mieles ištrinkite su cukrumi. Į šią masę įdėkite 2 arbatinius šaukštelius miltų, išmaišykite ir atidėkite. Nulupkite lupenas ir sutrinkite bulves ir t.t. Skanaus!
Skaityk toliau
22.09.2019, 14:42
Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.
Skaityk toliau
21.09.2019, 14:39
Pieniškos dešrelės bulvių tešloje
Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius prieskonius, žoleles, kurios jums suteiks mėgstamą skonį.
Skaityk toliau
20.09.2019, 20:38
Varškės keksas prie arbatos
Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo formą, išteptą augaliniu aliejumi.
Skaityk toliau
20.09.2019, 06:42
Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru
Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasidarykite įdarą: ištrinkite varškę su likusiu cukrumi ir bananais. Dėkite paruoštą masę į blynus ir juos sulankstykite vokeliu arba susukite.
Skaityk toliau
20.09.2019, 06:17
Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite.
Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius.
Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masės gumulėlį apvoliokite miltuose iš abiejų pusių ir, formuodami paplotėlius, peiliu įspauskite groteles. Kepkitekeptuvėje ant silpnos ugnies.
Skaityk toliau
18.09.2019, 07:18
Obuolių blynai su traškia plutele
Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite juos trupinių mase žemyn. Iškepusius blynus pagardinkite medumi ir norima uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
18.09.2019, 07:03
Avižiniai pyragėliai su braškėmis
Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pagrindo mišiniu. Iškeptą pyragą supjaustykite gabaliukais ir patiekite
Skaityk toliau
|