13.11.2019, 19:34
Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite maždaug puoduką prieš tai paruoštos masės. Maišykite, kol šokoladas ištirps.
Skaityk toliau
13.11.2019, 16:06
Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą paskaniname druska, pipirais, kapotais krapais, pilame 100-150 ml vandens ir gerai išmaišome,
Skaityk toliau
12.11.2019, 20:29
Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu
Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite kiaušinį, supilkite jogurtą, įtarkuokite citrinos žievelę, supilkite kokosų aliejų ir išmaišykite. Paruoštą masę supilkite ant birių produktų ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
12.11.2019, 09:23
Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje.
Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus.
Sumaišyk varškės masę su baltymais.
Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių.
Sudėk masę į formą, išklotą popieriumi ir išteptą sviestu.
Statyk į orkaitę 180-200 ºC ir kepk maždaug 30-40 minučių.
Puikusis apkepas paruoštas! Jei norite, papuoškite aviečių uogiene ir riešutais!
Skaityk toliau
11.11.2019, 23:22
Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių.
Skaityk toliau
09.11.2019, 15:11
Karka Aluje. Čekų Receptas Su Medumi Ir Garstyčiomis
Gaminti karką galima tamsiame arba šviesiame aluje. Bet tamsiame ji gaunasi aštresnio „vyriško“ skonio, o baltame – švelnesnė. Ir būtinai reikia kepti karką iki charakteringos rusvos plutelės. O patiekti tokią karką priimta su raugintais kopūstais. Paruošti juos namų sąlygomis galima pagal receptą iš mūsų tinklapio.
Skaityk toliau
06.11.2019, 16:12
Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus!
Skaityk toliau
06.11.2019, 16:01
Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome. Norint, kad tarkiai greitai nepajuoduotų, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Skaityk toliau
06.11.2019, 15:52
Žaliosios Vištienos Salotos
Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaišome su agurku, dedame į salotinę, ant viršaus uždedame vištieną ir užpilame pasirinktu užpilu. Skanaus!
Skaityk toliau
|