04.07.2019, 17:53
Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže
Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sparnelius, išmaišome ir tiekiame. Skanaus!
Skaityk toliau
03.07.2019, 18:39
Tinginys su graikiniais riešutais
Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužviriname, beriame sausainius, riešutus, gerai išmaišome.
Skaityk toliau
01.07.2019, 21:56
Keptas triušis (majonezo marinatas)
Gaminame. Keptas triušis. Prieš kepant orkaitę įkaitiname iki 180 laipsniu. Triušio gabaliukus dedame į kepimo maišą ir kepame apie 1,5 valandos. Jeigu norite, kad triušiena labiau apskrustų, išimkite iš maišo ir dar pakepinkite 10-15 minučių. Skanaus!
Skaityk toliau
01.07.2019, 18:13
Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaigos išimame iš kepimo maišo, kad višta gražiai apskrustų.
Skanaus!
Skaityk toliau
|