Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » Receptai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai paranormal.lt
23.07.2019, 20:14
Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Obuolių pyragas paranormal.lt
23.07.2019, 20:05
Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais. Skanaus!

Skaityk toliau
Gaminame namuose. Blynai su obuoliais paranormal.lt
23.07.2019, 19:56
Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

Skaityk toliau
Skanūs kotletai be gramo mėsos.  paranormal.lt
21.07.2019, 15:19
Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityk toliau
Virti vėžiai su krapais paranormal.lt
21.07.2019, 09:47
Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausomai nuo vėžių dydžio). Skanaus

Skaityk toliau
Avižinė košė su obuoliais. paranormal.lt
19.07.2019, 07:09
Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Keptos voveraitės paranormal.lt
18.07.2019, 15:17
Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityk toliau
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais paranormal.lt
17.07.2019, 19:58
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius riešutus, sūrį ir majonezą, išmaišome. Jeigu reikia beriame žiupsnelį druskos. Skanaus!
Skaityk toliau
keptas karpis, karpis, žuvis, žuvies patiekalai, virtuvė, kepta žuvis
17.07.2019, 19:49
Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastovėti 30-40 minučių.
Skaityk toliau
Tortas iš sausainių su vyšniomis paranormal.lt
16.07.2019, 07:17
Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks
Skaityk toliau
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose? paranormal.lt
16.07.2019, 06:59
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis, o kartais net gali pakeisti vakarienę. Tiesa, pasirinkimo gausa, neretai nesuprantama sudėtis ir didelė kaina glumina.
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Varškės spurgos
15.07.2019, 15:07
Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užmaišome spurgų tešlą. Tešla turi gautis minkšta.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 176 177 178 179 180 ... 206 207 »