2019-11-12, 20:29
Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu
Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite kiaušinį, supilkite jogurtą, įtarkuokite citrinos žievelę, supilkite kokosų aliejų ir išmaišykite. Paruoštą masę supilkite ant birių produktų ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
2019-11-12, 09:23
Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje.
Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus.
Sumaišyk varškės masę su baltymais.
Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių.
Sudėk masę į formą, išklotą popieriumi ir išteptą sviestu.
Statyk į orkaitę 180-200 ºC ir kepk maždaug 30-40 minučių.
Puikusis apkepas paruoštas! Jei norite, papuoškite aviečių uogiene ir riešutais!
Skaityk toliau
2019-11-11, 23:22
Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių.
Skaityk toliau
2019-11-09, 15:11
Karka Aluje. Čekų Receptas Su Medumi Ir Garstyčiomis
Gaminti karką galima tamsiame arba šviesiame aluje. Bet tamsiame ji gaunasi aštresnio „vyriško“ skonio, o baltame – švelnesnė. Ir būtinai reikia kepti karką iki charakteringos rusvos plutelės. O patiekti tokią karką priimta su raugintais kopūstais. Paruošti juos namų sąlygomis galima pagal receptą iš mūsų tinklapio.
Skaityk toliau
2019-11-06, 16:12
Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-11-06, 16:01
Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome. Norint, kad tarkiai greitai nepajuoduotų, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Skaityk toliau
2019-11-06, 15:52
Žaliosios Vištienos Salotos
Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaišome su agurku, dedame į salotinę, ant viršaus uždedame vištieną ir užpilame pasirinktu užpilu. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-11-05, 19:32
Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir nuodėmingai smaližiauti!
Skaityk toliau
2019-11-05, 19:27
Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir nuodėmingai smaližiauti!
Skaityk toliau
|