05.07.2019, 19:49
Auksinis sklindžių receptas
Svarbiausia – išsirinkti šių blynų kepimui pačią geriausią keptuvę. Pageidautina kepti ant sausos keptuvės, nepridedant riebalų: tame glūdi purių amerikietiškų blynų – pankeikų – ruošimo paslaptis. Paruošti blynai ilagai neužsibūna, na labai jau jie skanūs!
Skaityk toliau
05.07.2019, 19:28
Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarkuotu sūriu ir dar kelioms minutėms šauname į orkaitę.
Skanaus!
Skaityk toliau
04.07.2019, 17:53
Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže
Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sparnelius, išmaišome ir tiekiame. Skanaus!
Skaityk toliau
03.07.2019, 18:39
Tinginys su graikiniais riešutais
Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužviriname, beriame sausainius, riešutus, gerai išmaišome.
Skaityk toliau
|