16.06.2021, 20:42
Keptas karšis keptuvėje su svogūnais ir morkomis
Jau seniai galiu pasakyti, kad mano skaniausia žuvis yra karšis. Žinoma dėl skonio ginčytis negalima ir kiekvienas gali mėgti visiškai kitą žuvį. Tačiau šį kartą galiu pasakyti, kad tai yra mano gyvenimo receptas - kepta žuvis su svogūnais ir morkomis.
Skaityk toliau
15.06.2021, 08:21
Vegetariški balandėliai be mėsos
Turiu pripažinti, kad balandėlius aš labai mėgstu, tik man visados atrodo, kad jiems pasigaminti reiks begalės laiko. Pagaminti juos su mėsa gal ir net kiek lengviau - faršą sumaišei su ryžiais ir susukai į kopūsto lapus. O aš kartais mėgstu kokią savaitę mėsos visai nevalgyti ir tomis dienomis man labai patinka paruošti balandėlius be mėsos ir tokiam įdarui paruošti, laiko reikia šiek tiek daugiau.
Skaityk toliau
12.06.2021, 12:11
Naminis žuvies - lašišos ir špinatų vyniotinis su tepama varške
Noriu su Jumis visais pasidalinti nuostabiu užkandžiu - naminiu žuvies (lašišos) vyniotiniu su špinatais ir tepama varške. Patiekalas gaunasi labai skanus ir greitai pradingsta nuo stalo. Tikiuosi sulaukti Jūsų atsiliepimų komentaruose.
Paranormal, Virtuvė, Šiandiena, Pasigaminti, Patiekalą, Receptą, Naminis, Žuvies, Lašišos, Špinatų, Vyniotinis, Tepama, Varške, Skanaus
Skaityk toliau
07.06.2021, 16:40
Vafliai - blyneliai su špinatais ir feta sūriu
Mūsų šeimai pastaruoju metu, tokie blyneliai - vafliai tapo tikrais karališkais pusryčiais. Jie gaunasi pikantiški ir skonių deriniai visai netikėti. Iš pradžių buvo tikrai neįprasti, bet labai skanūs ir greitai pradėjome savo lepinti šitaip ganėtinai dažnai. Pamėginkite ir Jūs.
Skaityk toliau
06.06.2021, 16:52
Česnakinė varškė - užtepėlė su žalumynais
Ši pikantiška česnakinė varškės užtepėlė (arba padažas) su žalumynais itin tinka prie bulvinių patiekalų arba tiesiog ant rytinės duonos riekelės. Aš pati dažniausiai ją pasiruošiu prie labai pamiltų bulvinių blynų, o štai mano vyras dažniausiai prašo, kad paruoščiau prie keptos duonos.
Skaityk toliau
05.06.2021, 13:56
Kepta įdaryta žuvis - skumbrė su daržovių įdaru
Aš kaip ir daugelis žuvį valgau per retai (tikriausiai daugiausiai jos suvalgome Gruodžio mėnesį, šventiniu laikotarpiu). Tikrai reikėtų ją savo virtuvėje atrasti daug dažniau. Mano asmenine nuomone neskanios žuvies nebūna, tik svarbu išmokti ją tinkamai paruošti.
Skaityk toliau
04.06.2021, 15:14
Špinatų keksiukai kitaip su putpelių kiaušiniais
Tokių špinatinių keksiukų idėją pamačiau viename užsienio portale ir pagalvojau, kas čia per velniava. Tokių dar tikrai niekada negaminau ir neskanavau, tad nusprendžiau, kad laikas išmėginti. Ir išties labai patiko. Jie gavosi įdomaus skonio.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 206 207 » |