2021-12-04, 09:18
Naminis lydytas varškės sūris
Pirma kartą kai gaminau pagal šį receptą, pagalvojau kad gausis kažkas panašaus į užtepėlę, bet gavosi daug skaniau ir visiškai panašu į tik naminį lydytą varškės sūrį. Ir aš Jums pasakysiu kodėl taip gavosi - reikia rinktis birią varškę, joje mažai drėgmės, todėl sustingta ir gaunasi sūris, kuris pasakiškai skanus, labai gerai pjaustosi ir nebyra.
Skaityk toliau
2021-12-04, 09:11
Paprastas varškės pyragas su obuoliene
Šį kartą noriu Jums pasiūlyti labai skanų desertą, kuris itin tinka prie kavos ar arbatos. Mano metų atradimas varškės pyragas su obuoliene. Aš šį kartą naudojau savo virtą obuolienę su avietėmis.
Skaityk toliau
2021-12-03, 12:10
Grikių apkepas su varške ir daržovėmis
Tai labai gardus apkepas iš grikių su daržovėmis. Jei esate tikras grikių mėgėjas, tai labai rekomenduoju jį išsikepti jau šiandien. Aš pati kepiau jau trečią kartą, nes labai patiko. Kiekiai čia tikrai ganėtinai maži, užtenka tik vienu prisėdimu pavalgyti.
Skaityk toliau
2021-12-03, 12:10
Aštri ėrienos sriuba su perlinėmis kruopomis
Tokie ėrienos sriuba tikra tobulybė mano lėkštėje. Tikriausiai nesu valgiusi gardesnės sriubos. Aš galvoju, kad pati didžiausia šios sriubos paslaptis yra kokybiška ėriena (tad nepagailėkite investuoti į ją šiek tiek pinigų) ir tai, kad pirmiausia sultinį su ėriena išviriau greitpuodyje.
Skaityk toliau
2021-11-13, 21:36
Trapus senovinis skruzdėlynas su medumi pagal Beatą
Labai trapus senovinis skruzdėlynas, kuris yra tikrai gana lengvai pagaminamas. Pas mane visos skruzdėlės jau išėjo žiemos atostogų, bet savo papuošimui galite užberti aguonų, razinų, arba riešutų. Tikrai pamėginkite pasigaminti, suprasite, kad tai įmanoma padaryti ir savo virtuvėje.
Skaityk toliau
2021-11-13, 21:11
Grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
Tokio kamado tipo grilyje iškeptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis bus garantuoti fantastiški pietūs jūsų visai šeimai. Krevetes prieš kepdami pamarinuosime, kad šios kepdamos įgautų fantastišką aromatą, skonį bei spalvą. Krevečių uodegėlės kepdamos pasidarys traškios ir idealiai derės su minkštomis bei kvapniomis daržovėmis.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 218 219 » |