Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai», paranormal.lt
04.06.2019, 21:34
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.

Skaityk toliau
Tinginiai virtinukai su bulvėmis. paranormal.lt
04.06.2019, 12:56
Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityk toliau
Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį! paranormal.lt
03.06.2019, 20:58
Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityk toliau
Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu! paranormal.lt
03.06.2019, 18:06
Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.
Skaityk toliau
Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai! paranormal.lt
02.06.2019, 21:59
Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai!
Jie labai švelnūs ir išsipūtę – tirpsta burnoje! Suplakame raugintą pieno produktą su kiaušiniais, druska, cukrumi. Įpilkite miltų su soda ir gerai sumaišykite. Išeis tiršta tešla, kuri lėtai slysta iš šaukšto. Dedame dubenėlį su tešla į puodą su karštu vandeniu 20 minučių. Tešla daugiau nebemaišome. Kepame blynus įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, ant vidutinės ugnies.
Skaityk toliau
Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau. paranormal.lt
02.06.2019, 21:22
Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityk toliau
Vaiduoklis sename name
21.05.2019, 09:46
Vaiduoklis sename name
Aš jums papasakosiu, kaip teko susidurti su vaiduokliu. Tai nutiko prieš 9 m. Kai mano vyresnė sesė sukūrus šeima įsikūrė sename name. Kiek žinojom jame buvo mirusi tokia močiute. Na pragyveno metus laiko tikrai ramiai, nieko nevyko ir panašiai. Jie su vyru nusprendė  pirkti savo namą kitur ir išeiti. Tada ir prasidėjo keisti dalykai. Atsimenu, kaip šiandien.
Skaityk toliau
dvasios, nutikimas, istorija, pasakojimas
21.05.2019, 08:27
Nekvieskit dvasių…
Mergaitė paklausė: ,,Ar tu čia?“ tada adata pradėjo vedžioti ,,Taip“. Tada mergaitė paklausė: ,,Kaip tu mirei?“ dvasia pasakė: ,,Vienas iš jūsų mirs“. Ta mergaitė išsigando ir užpūtė žvakę (nors taip nereikėjo daryti), mes sudeginom lapą, žvakę ir adatą išmetėm. Tada visi išsiskirstėm. Naktį miegojau gerai.
Skaityk toliau
Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
20.05.2019, 14:31
Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį šaukštą tris kartus per dieną likus 30 min iki valgio.
Skaityk toliau
Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams
20.05.2019, 14:19
Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams

Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

Skaityk toliau
Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku
19.05.2019, 19:49
Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite marlės gabalėlį, sumirkytą česnakų sultyse. Tokį kompresą dėkite kasnakt, kol nuospaudos išnyks

Skaityk toliau
Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
19.05.2019, 16:04
Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
Plaukų stiprinimui - išsiplovus plaukus, praskalauti linų sėmenų nuoviru - 2 šaukšteliai linų sėmenų užpilame dviem stiklinėm vandens, paviriname apie 10 minučių, leidžiame nusistovėti bei atvėsti, tuomet nukošiame. Vočių gydymui - naudojami karšti linų sėmenų kompresai.
Skaityk toliau
Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui
19.05.2019, 15:16
Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

Skaityk toliau
Iš anapus sveikinasi ar įspėja…
07.05.2019, 07:56
Iš anapus sveikinasi ar įspėja…

Tai  nutiko prieš 35 metus, kai buvau jaunute, padykusi vienuolikos metu mergaičiukė. Netikėta žinia pasibeldė į mūsų namo duris. Mirė mamytės tėvelis, Amžiną Atilsį mano senelis. Senelio labai gerai negaliu prisiminti, kadangi mes gyvenome daugiau nei dešimt kilometrų nuo Kauno. Kaip šiandien aš jį prisimenu, aukšto ūgio, stambaus kūno sudėjimo, dosnus ir mylintis anūkus.

Skaityk toliau
dvasia, nutikimai, istorijos, pasakojimai
07.05.2019, 07:48
Visų Šventųjų diena
Prieš trejus metus, visų šventųjų dieną, pas mus, kaip įprasta buvo atvažiavę artimiausios giminės. Man tada buvo 15 metų. Pavalgę su broliu ir pusbroliu nuėjom į kitą kambarį, aš norėjau jiems parodyt kaip moku kviesti dvasią. Paėmiau balto popieriaus lapą, jame nubraižiau apskritimą, apskritime parašiau skaičius(nuo 0 iki 9), abėcėlę, ir žodžius: taip, ne.
Skaityk toliau
dvasios, nutikimai, istorija, pasakojimas
23.04.2019, 14:26
Dvasios
Sveiki, pirmą kartą kažką panašaus siūsiu čia. Bandysiu kuo tiksliau papasakoti kas įvyko, gali ir nesigauti. Tada buvo 2011 balandžio pabaiga. Taigi sėdėjom keturiese ir laukėm draugo merginos, buvo vakaras ir gan vėsus, tad nusprendėm užeit į laiptinę kurioje gyveno mergina. Aišku ji gyveno bendrabutį trečiam aukšte, o mes užlipom į patį viršų penkta aukštą nežinau net kodėl.
Skaityk toliau
istorija, nutikimas, pasakojimas
23.04.2019, 14:22
Keistas jausmas
Sveiki. Norėčiau pasidalinti savo istorija, kuri nutiko prieš keletą metų. Viskas ką jaučiau man buvo tikra, tai ne joks sapnas ar kokia nors fantazija, kuri būtų rašoma vien tam, kad kažką apgaučiau. Taigi pradėsiu nuo to, kad tuomet dar buvau mokinė. Mokiausi jau gerai nepamenu ar 7 ar 8 klasėje ir po pamoku ilgiau užtrūkau mokykloje. Vėliau nusprendžiau palydėti ir savo klasiokę namo, nes mergina buvo be nuotaikos ir jautėsi kiek prislėgta
Skaityk toliau
« 1 2 ... 255 256 257 258 259 ... 277 278 »