Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Liuciferis, prakeiksmas, sapnas, istorija, nutikimas
18.03.2019, 11:11
Liuciferio prakeiksmas

Naktis. Dar nesimiega. Nežinia, kodėl. Gal todėl,kad kaimynai nuolat triukšmauja, gal todėl, jog gėriau daug kavos. Bet man nerūpi. Man įdomi mistika. Kelis kartus per veidrodį kviečiausi Pikų damą, tačiau nieko nesigavo. Atrodo, jog nepasimokiau iš savo klaidų. Nusprendžiau kviestis dar pavojingesnę dvasią, Velnių vadą-Liuciferį.

Skaityk toliau
pakeleivis,  pasakojimas
13.03.2019, 08:37
Pakeleivis
Atrodo tai lyg sapnas. Jis vis dar negali patikėti, kad jie čia, jie egzistuoja ir tai ne filmų sukurtas agresyvus personažas, o gyvas, pykčiu dvelkiantis padaras…
Skaityk toliau
namas vaiduoklis, mistinės istorijos, atsitikimai, paranormalios
13.03.2019, 08:31
Namas klajoklis
Buvo šaltas lapkričio vakaras. Lijo ir pūtė žvarbus vėjas. Ėjau keliu. Staiga tolumoje sužibo šviesa. Apsidžiaugiau, nes man būtinai reikėjo rasti vietą kur pernakvoti. Labiau įsisukęs į lietpaltį, pagreitinau žingsnį. Netrukus priešais iškilo didelis apleistas namas.
Skaityk toliau
religija, žmogus, evoliucija, pasakojimas
12.03.2019, 07:23
Žmogaus kilmės paslaptys
Sveiki, šiame straipsnyje pabandysiu jums įrodyti, kad tai ko mes ieškome, yra jau prie pat mūsų. Ši teorija visų pirmą klaidina mūsų evoliucijos teoriją, sukurtą Darvino. Yra daugybė teorijų, kaip atsirado žmogus.
Skaityk toliau
mirtis, prisikėlimas, pomirtinis gyvenimas, nutikimai, atsitikimai
12.03.2019, 07:13
Mirtis ir prisikėlimas
Bet, šis košmaras nepalieka manęs ramybės net ir šiandieną, nors visi širdies skausmai pranyko lyg jų net nebūtų buvę. Vis dar negaliu atsikvošėti, kas tą dieną man nutiko, todėl bandau ieškoti panašios lemties ištikusius žmones ir išsiaiškinti šitą mįslę.
Skaityk toliau
būtybė,  nutikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorijos
07.03.2019, 13:34
Keista būtybė miške
Ilgai galvojau ar rašyt šią istoriją ar ne, galų gale nusprendžiau parašyt. Gyvenu visai arti miško, turime įsirengę miške laužavietę ir dažnai ten būnam. Viskas buvo kaip įprasta iki 2011 metų rugpjūčio 15 vakaro (apie 22:00 valanda).
Skaityk toliau
dvasia, nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės
07.03.2019, 07:31
Nerami dvasia
Sveiki, dabar papasakosiu įvykį kuris pakeitė mano gyvenimą, galiu iš anksto pasakyti, kad netikėjau dvasiomis, mistika, iki praėjusių metų liepos mėnesio: Buvo apie pirma valanda nakties, ėjau iš draugo namų, jo ir mano namus skyrė maždaug keturi kilometrai, kadangi didžiąją kelio dalį reikėjo eiti mišku, bet buvau pripratęs todėl baisu nebuvo.
Skaityk toliau
NSO, nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorij
06.03.2019, 08:15
Mano susidūrimas su nežemiška gyvybe
Buvo šių metų rugsėjo 2 diena apie 23:00 vakaro, ėjau iš parduotuvės, taip pat vedžiausi šunį, nuo parduotuvės iki namų 5-6 kilometrai (tuo metu buvau kaime pas senelius). Apie 4 kilometrus reikėjo eiti mišku, kadangi su manimi buvo vilkšunis jausdavausi saugiau. Mūsų kaime dažnai kalbama apie keistus nutikimus, bet iki tol su nieko nebuvau susidūręs.
Skaityk toliau
paranormalios istorijos, pasakojimas, nutikimai, atsitikimai, mistinė
06.03.2019, 08:09
Namus lanko nežemiškos būtybės?

Šiame tinklapyje radau daug istorijų apie NSO, manau parašysiu ir savo. Savo tikrojo vardo minėti nenoriu, man 17 metų, gyvenu vienkiemyje, netoli Kauno, pats suprantu, kad tuo ką dabar papasakosiu tikėti sunku, bet tai jūsų pasirinkimas.

Skaityk toliau
nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorijos
05.03.2019, 12:59
Persekiotojas
Manau šitas pasakojimas gali jums pasirodyti kaip bepročio kliedesiai, bet jis tikras. Viskas prasidėjo prieš kokį mėnesį. Kaip ir kiekvieną dieną ėjau iš mokyklos buvo kokia 14:00 valanda. Beeidamas atsisukau atgal ir už maždaug 5-6 metrų nuo manęs pastebėjau vyriškį, jis buvo su senu rudu paltu, užsidėjęs kapišoną (gobtuvą), kažką laikė rankose tik nemačiau ką.
Skaityk toliau
KTU, vaidenasi, vaiduoklis, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
02.03.2019, 18:23
KTU informatikos fakultete vaidenasi
Keisti dalykai dedasi ne vien kitose šalyse, bet ir mūsų krašte… Pati esu iš Kauno ir galiu pasakyti, kad jame yra tikrai nemažai vietų kur vaidenasi. Kaune prie KTU technologijos universiteto buvo rastas vaiduoklis…
Skaityk toliau
NSO, Norvegija, mistinės istorijos, nutikimai, pasakojimas, atsitikima
02.03.2019, 18:18
Lietuvio stebėtas NSO Norvegijoje
Sveiki, dirbu tolimų reisų vairuotoju, važinėju po Skandinaviją. Norėčiau papasakoti apie paskutinę kelionę Norvegijoje. Kadangi dirbu DHL firmoje, o tai pašto pervežimai, dažnai tenka važinėti naktimis. Tai nutiko šių metų spalio antrą, stabtelėjau padaryti pauzę šalia Alvdal miesteliuko esančiame parkinge dvyliktą val nakties.
Skaityk toliau
Fortas, vaidenasi, Kaunas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
28.02.2019, 08:07
Kauno fortuose vaidenasi
Kauniečiai žino, kad naktį arba vakare negalima eiti į II-ajį ir IX-ajį fortą, galit tikėti ar ne, bet ten vaidenasi! Taigi papasakosiu apie IX fortą. Kaip žinote šiame forte buvo laikoma daug žydų ir kitų kalinių, jie buvo žudomi, kankinami, mušami.
Skaityk toliau
mirtis, dievas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos, paranormal
26.02.2019, 22:53
Ar mirtis yra tikra?
Mirties pobūdžio tyrimas maldauja svarbiausio esminio klausimo: “ Kodėl viskas turi mirti?“ Iš tiesų, mirtis yra didžioji paslaptis. Visą laiką , visos didžiosios religijos, filosofijos siekė paaiškinti šią paslaptį. Tai tema, kuri paliečia kiekvieno vyro ir moters gyvenimą, vienijantis visą žmoniją pagal neišvengiamumo mirtingumo debesis.
Skaityk toliau
NSO, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos, paranormalios istorij
26.02.2019, 14:29
Mano stebėta skraidanti lėkštė
Sveiki, NSO yra tikrai, tik labai įdomu kada jie teikiasi pasirodyti ir kam būtent, ir kodėl. Mažai kas tiki kam papasakoji savo istoriją, bet matau yra žmonių patyrusiu panašią situaciją.
Skaityk toliau
25.02.2019, 10:34
Mano namuose vaidenasi

Mano namuose visada vaidenosi, todėl jau nebekreipdavau dėmesio į žingsnius, keistus garsus ir visa kita. Kartą naktį išgirdau lyg kažkas braižytų mano langą su aštriu daiktu. Nekreipiau į tai dėmesio, nes pamaniau jog tai medžių šakos ir stengiausi miegot toliau.

Skaityk toliau
25.02.2019, 10:14
Mano namai kurie mane gąsdina
Papasakosiu, kas vyksta mano namuose. Viskas prasidėjo pakankamai senai, bet susirūpinau tik dabar. Maždaug prieš porą mėnesių įsijungiau kompiuterio kamerą – žinot, šiaip norėjau į save pasižiūrėt. Ir pamačiau, kad tarp manęs ir kompiuterio praslinko kažkoks šešėlis, taip kartojosi kelis kartus.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 257 258 259 260 261 ... 277 278 »