Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
dvasių kvietimas, pikų dama,  pasakojimai, istorijos, nutikimai
16.02.2019, 22:40
Mane persekioja pikų dama
Sveiki norėčiau gan tokį keistą ir įdomų dalyką papasakoti. Vieną gražią dieną, aš turėjau važiuoti į sanatorija, nes turėjau tam tikrų priežasčių. Atvažiavus ten, susipažinau su draugėm, draugais. Vieną vakarą su visais su kuriais buvau susipažinusi, sumąstėm išsikviesti piktąją dvasią. pasakojimai, istorijos, nutikimai, mistika, paranormalios istorijos, mistinės istorijos, atsitikimai
Skaityk toliau
prakeitas namas, mistinės istorijos, padaras, istorijos, pasakojimai
16.02.2019, 21:22
Naujame name kažkas dedasi
Sveiki! Noriu pasidalinti vienu įvykiu kuris įvyko kai atsikrausčiau su tėvais į naująjį butą. 2013-10-09 aš su savo tėvais atsikraustėme į naująjį mūsų butą. Man jis gana patiko. Nes buvom su močiute lyg ir kaimynes. Nes ji su mano seneliu (netikru) gyvena pirmajame aukšte, o mes gyvename antrajame aukšte.
Skaityk toliau
padaras, mama, atsitikimai, pasakojimai, istorijos
16.02.2019, 20:12
Padaras pagrobęs mano mamą
Taigi viskas prasidėjo kai aš su mama nusipirkome nauja namą. Keista, bet tas namas man patiko, jis buvo didelis, aukštas. Mes su mama gulėjome kartu. Neseniai atsigulėme. Jau beveik miegame, bet staiga iš virtuves išgirdome bildesį, išsigandome.
Skaityk toliau
mistinės istorijos, atsitikimai, istorijos, pasakojimai, nutikimai, mi
16.02.2019, 18:36
Siluetai mano kambaryje
Sveiki esu skaičiusi kitų pasakojimus apsireiškimus ir t.t. Tai noriu ir aš pasidalinti įvykiu. Viskas vyko rugpjūčio pradžioje, naktį. Tą naktį aš atsikėliau lyg nuo kažkokio garso, lyg kažkas būtų vaikščiojęs kambaryje, bet teta ir dėdė miegojo. Žinoma nekreipiau į tai dėmesio. Bet po kelių minučių apėmė toks jausmas jog mane kažkas stebėtų.
Skaityk toliau
nesėkmės, nutikimai, atsitikimai, pasakojimai, istorijos
16.02.2019, 17:45
Mane persekioja nesėkmės
Tikiuosi, bent viena iš daugelio žinučių apie šį įvykį pasieks žmones. Taip pradedu daugelį pranešimų apie tai, bet tai gali būti pirmas, kurį kas nors pastebės. Kitų žmonės negaudavo arba telefonas, kuriuo rašydavau ar skambindavau, staiga išsijungdavo.
Skaityk toliau
angelas sargas, nutikimai, atsitikimai, pasakojimai, istorijos, mistik
16.02.2019, 17:21
Ateities matymo dovana ir angelo sargo apsauga

Perskaičiau čia keletą straipsnių apie žmones kuriuos kažkas tai kankina arba jaučiasi, kad jie kažką sugeba. Nusprendžiau ir aš papasakoti kai ką. Dauguma manau čia rašančių arba išgyveno mirtį, arba tiesiog šiaip stebuklo metu iš vis gimė. Ne išimtis ir aš. Vos gimęs kaip sakant miriau kažkuriam laikui, bet daktarų pagalba mane pavyko atgaivinti. Tai čia ir prasideda keistų nepaaiškinimų dalykų ir nutikimų lavina.

Skaityk toliau
atsitikimai, pasakojimai, paranormalūs reiškiniai, nutikimai
16.02.2019, 17:08
Paranormalūs reiškiniai mano namuose

Neįtikinėsiu jūsų, kad tai ką papasakosiu tikra, nes pažiūrėjęs į kitų pasakojimų komentarus manau, kad tai beprasmiška. Tai vyko seniai, prieš 4 metus, tuo metu dar gyvenau Kaune (bute), nežinau kas tai buvo NSO, dvasios, ar kas nors kita, bet žinau, kad jie man būtų nedavę ramybės, jei nebūčiau išsikraustęs iš ten.

Skaityk toliau
antibiotikai, pasveikimo istorijos, natūralūs pasveikimo būdai
28.01.2019, 07:29
Kaip išsigydė be antibiotikų neišsiverčianti moteris
Reikia pripažinti, kad keičiantis gyvenimo būdui mus vis dažniau puola įvairiausios ligos, kurių simptomai jau iki skausmo pažįstami, tačiau ištrūkti iš šio užburto rato nepavyksta.
Skaityk toliau
Recipes, health, aloe, pineapple, aloe vera
27.01.2019, 08:52
How Pineapple and Aloe Vera Can Help You To Lose Weight

Making this amazing combination of pineapple and aloe vera can actually help you stay hydrated and at the same time help you lose weight. These two fruits are natural diuretics, activate peristaltic bowel movements and help fight constipation. In addition the aloe vera and pineapple favors the metabolization of fats.

Skaityk toliau
apple, vinegar, apple cider, health, awareness remedies, alternative m
27.01.2019, 08:43
Your Guide For Making The Best Homemade Apple Cider Vinegar (2-Step Process)

This is the perfect guide for making the best homemade apple cider vinegar. The countless benefits of apple cider vinegar are already well-known, so there is no need to praise it and explain why it should be consumed on a regular basis.

Skaityk toliau
hormone, growth hormone, health, awareness remedies, alternative medic
27.01.2019, 08:36
7 Easy Ways to Optimize Your Hormones (and Be Your Best at Any Age)
You can optimize your health with simple steps. You need to keep reading and have the best health at any age. As its name implies, growth hormones stimulate growth, cell reproduction and regeneration in humans. Growth hormone diminishes as you age, but there are steps you can take to make sure that your hormone levels remain in check as you get older.
Skaityk toliau
health, awareness remedies, alternative medicine, natural medicine
27.01.2019, 08:29
10 Foods That Are PROVEN to Accelerate Fat Loss

Here are 10 proven foods that can help you accelerate fat loss and not hurt your health. The best part is that they are delicious. Just like with everything else, not all foods are the same when it comes to weight loss. Some foods can kill your appetite, boost the amount of burned calories, or both. What makes these foods effective in stimulating weight is their fiber and protein content. Here are the top 10 fat-burning foods!

Skaityk toliau
health, awareness remedies, alternative medicine, natural medicine
26.01.2019, 08:45
Carrot, Avocado and Capsule of Vitamin E: 20 Minutes Later Magic Happens!

See the magic happening infront of your eyes. The amazing mixture of avocado, carrot and a capsule of vitamin E. Vitamin E in body is always going to require some care for us so that it can function perfectly, it does not require something out of the ordinary, it is all about doing certain things to improve the performance of different areas of our body.

Skaityk toliau
health, awareness remedies, alternative medicine, natural medicine
26.01.2019, 08:39
3 Ingredients That Cure Clogged Arteries, Fat In The Blood, Infections And Cold
This cure can help you clean your clogged arteries, fat in the blood, different infections and cold. This is one of the oldest German home remedies. All you need is some garlic, lemon, ginger and water. The list of benefits provided by this drink is never-ending. The combination of three super-foods will significantly improve your overall health.
Skaityk toliau
recipes, health, awareness remedies, alternative medicine, natural
26.01.2019, 08:34
3 Ingredients That Cure Clogged Arteries, Fat In The Blood, Infections And Cold

The best spice is turmeric. Make one of these drinks and reduce the pain and inflammation you are feeling. It can help and you can choose which one you like best, and just go for it. Turmeric has not only been around since forever, but many also give it high titles such as ‘the king of spices’ and ‘the golden spice.’ Other than its use in the kitchen, it also offers a wide variety of health benefits.

Skaityk toliau
badavimas, iškrovos dienos, organizmas, organizmo valymas, sveikata
24.01.2019, 06:00
Trys badavimo patirtys: žmonės pasakoja neįtikėtinus dalykus
Pašnekovai tikina, kad badavimą iki 10 dienų galėtų išbandyti kiekvienas, o naudą galima pajusti net po 3 trijų dienų pasninko. Badavimas – viena iš temų, sulaukianti bene daugiausiai ginčų. Vieni jį laiko efektyviausia gydymo priemone, kiti – nepataisomu savęs žalojimu.
Skaityk toliau
gydymas žibalu, metastazės, žibalas, vėžys, metastazės, žibalas padeda
23.01.2019, 07:32
Žibalas padejo nuo vėžio, kai negelbėjo jokie vaistai

Paula Kerner iš Australijos sirgo žarnyno vėžiu, buvo prasidėjusios metastazės. Operacijos metu jai išpjovė 75 cm žarnų. Dar kartą operuoti ligonę buvo per vėlu. Prasidėjo paralyžius. Gydytojai prognozavo, kad jai gyventi liko 2 paros.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 259 260 261 262 263 ... 277 278 »