2021-03-15, 22:59
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su kalamata alyvuogėmis ir bulvėmis
Šis receptas yra patogus tuo, kad po vakarienės galima užmarinuoti vištieną ir kitos dienos pietums arba vakarienei jūs praktiškai nesugaišite savo laiko ruošimui - reikės tik įdėti į orkaitę. Žinoma, minusas tas, kad turite susiplanuoti iš anksto, nes ši vištiena yra tokia, kurią tiesiog būtina pamarinuoti bent tris valandas, o dar geriau net ilgiau.
Skaityk toliau
2021-03-15, 22:41
Traiškytos bulvės, keptos orkaitėje
Traiškytas bulvytes orkaitėje pagaminti itin paprasta. Jos tinka tiek kaip garnyras, tiek kaip pagrindinis patiekalas su kefyru. Žodžiu, valgykite taip, kaip Jūsų širdis tą dieną nori.
Skaityk toliau
2021-03-13, 23:38
Old Bay prieskonių mišinys
Pavadinimas yra kilęs nuo Old Bay Line - "Senosios įlankos reisas" - tai buvo toks laivo pavadinimas. Toks prieskonių mišinys yra itin plačiai naudojamas JAV Atlanto pakrantės, įlankų bei upių deltų regiono virtuvėse.
Skaityk toliau
2021-03-13, 23:10
Menkė kepta orkaitėje
Labai džiaugiuosi atradusi šį žuvies receptą, kuriuo noriu pasidalinti ir su Jumis. Visa terlionė su žuvimi užtrunka maždaug 5 minutes, o ir kepimo orkaitėje vos 20 minučių. Rezultate - minkšta, puri ir graži menkė. Itin mėgstu menkę ne tik dėl jos gero skonio, bet ir dėl to, kad ši žuvis mažiausiai kvepia žuviškai, o tai mano namams, kur virtuvė yra be durų, itin svarbus faktorius.
Skaityk toliau
2021-03-13, 23:05
Borsch - ukrainietiški barščiai
Barščių virimas irgi itin skiriasi. Vakarų Ukrainoje barščiams pradėti visada yra naudojami kiaulienos šonkauliai, o likusioje Ukrainoje - tik pakepinti spirgai su svogūnais.
Skaityk toliau
|