Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Makaronai Itališkai, Makaronai, miltiniai patiekalai, virtuvė
06.12.2019, 08:21
Makaronai Itališkai

Makaronus virti sūdytame vandenyje apie 10 min. Paskui nukošti ir laikyti šiltai. Porus susmulkinti, pagardinti prieskoniais ir pakepinti. Tada sudėti krevetes, suberti citrinos žievelę, išmaišyti ir kepti dar apie 5 min. Grietinėlę sumaišyti su makaronais, pagardinti prieskoniais ir kaitinti ant silpnos ugnies apie 2 min. Tada sumaišyti su krevečių mišiniu, špinatais, išmaišyti ir kaitinti dar apie 2 min. Patiekti karštus.

Skaityk toliau
Jautiena Su Grybais
06.12.2019, 08:14
Jautiena Su Grybais

Jautieną supjaustyti gabalėliais, pakepinti ir laikyti šiltai. Imbierą kepti ant silpnos ugnies apie 2 min. Tada sudėti smulkintas daržoves, grybus ir kepti dar apie 3 min. Tuomet sudėti jautieną, supilti padažus, pagardinti prieskoniais, išmaišyti ir kaitinti 3–4 min., kol sutirštės. Galima patiekti su ryžiais arba makaronais.

Skaityk toliau
Amerikietiški Padėkos Dienos Receptai Paranormal.lt
03.12.2019, 11:02
Amerikietiški Padėkos Dienos Receptai
Padėkos diena nacionaline švente JAV tapo dar 1789 metais valdant prezidentui Džordžui Vašingtonui, o jos istorinės šaknys siekia dar senesnius laikus. Šiais laikais jos šventimas jau beveik praradęs religinį kontekstą, todėl daugumai šeimų tai – tiesiog puiki proga sukviesti visus artimuosius prie vieno stalo ir drauge pasimėgauti gardžiu maistu.
Skaityk toliau
Avinžirnių Salotos Su Naminiu Majonezo Padažu
02.12.2019, 15:56
Avinžirnių Salotos Su Naminiu Majonezo Padažu
Virtuvė tavo namuose. Pasigaminkime skanias avinžirnių salotas. Labai skanu ir paprasta. Daugiau žiūrėkite vaizdo įraše.
Skaityk toliau
Medetka Su Citrina Nuo Spaudimo
01.12.2019, 21:24
Medetka Su Citrina Nuo Spaudimo
Pasigaminkime namuose liaudišką vaistą nuo aukšto kraujo spaudimo. Priemonė yra labai efektyvi. Medetkos puikiai subalansuoja aukštą kraujo spaudimą.
Skaityk toliau
Labai Paprasti Skanūs Purūs Blynai Su Kefyru Paranormal.lt
01.12.2019, 21:24
Labai Paprasti Skanūs Purūs Blynai Su Kefyru
Nebežinote, kaip palepinti artimuosius? Išbandykite blynus, užmaišytus su kefyru. Viskas, ko reikia gaminimui – visada yra po ranka. Ruošiami jie greitai ir paprastai, o rezultatas tikrai pradžiugins.
Skaityk toliau
Kaip Išsinaikinti Pylor Bakterija?
01.12.2019, 15:43
Kaip Išsinaikinti Pylor Bakterija?

Receptas nuo Pylori Bakterijos (Helicobacter pylori). Tai nėra vaistas, bet padėti gali. Kartu su šiuo gėrimu galite vartoti ir spec. antibiotikus.

Skaityk toliau
Moliūgų Apkepas – Paprastas Receptas Paranormal.lt
30.11.2019, 18:36
Moliūgų apkepas – paprastas receptas

Jei pritrūko laiko ir maisto, tačiau norisi pradžiuginti artimuosius skaniu desertu, yra išeitis – paruoškime apkepą! Yra daugybė variantų, kaip paruošti šį paprastą apkepą, tačiau šiuo atveju mes imsime moliūgą, kaip pagrindinį ingredientą.

Skaityk toliau
Geriausia Bandelių Tešla. Kaip Ją Pagaminti?
30.11.2019, 18:36
Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus.
Skaityk toliau
Krabų Lazdelių Mišrainė Paranormal.lt
28.11.2019, 11:13
Krabų Lazdelių Mišrainė Su Morkomis
Virtuve tavo namuose. Gaminame. Krabų lazdelių mišrainė su morkomis. Pagal skonį dedame druskos, pipirų ir majonezo, išmaišome. Skanaus!
Skaityk toliau
Kreminis Juodojo Šokolado Pudingas Paranormal.lt
28.11.2019, 08:58
Kreminis Juodojo Šokolado Pudingas
Virtuvė tavo namuose. Skaniai ir saldžiai: kreminis juodojo šokolado pudingas. Pasigaminkime namuose skanų pudingą. Paruoštą masę supilstykite į mažus indelius ir palaukite, kol atvės iki kambario temperatūros. Atvėsus, dėkite į šaldytuvą ir laikykite, kol masė pilnai sutirštės.
Skaityk toliau
Kepti Vištienos Ketvirčiai Paranormal.lt
27.11.2019, 16:24
Kepti Vištienos Ketvirčiai
Gaminame namuose. Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas. Vištienos ketvirčius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į marinatą. Skanaus!
Skaityk toliau
Graikiškas Pyragas Iš Kefyro ir Fetos Sūrio
27.11.2019, 06:47
Graikiškas Pyragas Iš Kefyro ir Fetos Sūrio
Mes visomis rankomis už patiekalus, kurių niekaip neįmanoma sugadinti, tik pagerinti. Užpiltiniai pyragai yra kaip tik iš tos serijos! Sumaišome visas sudedamąsias dalis, supilame į formą, perduodame estafetę orkaitei – tegul dirba.
Skaityk toliau
Varškės Apkepo Receptas
26.11.2019, 15:34
Labai Skanu. Varškės Apkepo Receptas

Sklinda gandai, kad šį apkepą valgo net tie, kurie nemėgsta varškės. Virtuvė tavo namuose. Pasigaminkime namuose labai skanų varškės apkepą. Varškės apkepą kepame 30-35 minutes vidutinio karštumo orkaitėje. Tiekiame su grietine ir mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityk toliau
Bananinis Keksas, keksas, virtuvė, receptas, skanus maistas
26.11.2019, 11:48
Minkštas Bananinis Keksas

Minkštas švelnus nuostabaus bananų skonio minkštimas, o iš viršaus – traški plutelė. Šis keksas nuo stalo dingsta per suskaičiuotas minutes. Šį receptą mėgsta viso pasaulio kulinarai. Dažnai jį vadina bananine duona, tačiau, mano nuomone, vis tai yra keksas. Labai gardu juo mėgautis su arbata.

Skaityk toliau
Tai Šauniau Nei Įprasti Koldūnai! Varškė + Vyšnių Įdaras
25.11.2019, 22:36
Tai šauniau nei įprasti koldūnai! Varškė + vyšnių įdaras
Dabar aš gaminu tik tokiu būdu! Koldūnai „tinginiai“ su įdaru be formavimo ir tešlos lyginimo. Šiandiena gaminsime labai švelnius koldūnus „tinginius“ be formavimo ir tešlos lyginimo. Tai geriausias koldūnų receptas, kurį esu bandęs!
Skaityk toliau
Kaip Šašlykus Gaminti Stiklainyje?
24.11.2019, 23:23
Šokas Gruzinams. Kaip Lietuviai šašlykus gamina stiklainyje?
Jei oras piknikui netinkamas, o šašlyko vis tiek norisi – nebūtina eiti į restoraną! Mes radome puikų šašlyko receptą namų sąlygomis, kuris populiarus net Gruzijoje! Tikimės, jūsų namų ūkyje atsiras trilitrinių stiklainių?
Skaityk toliau
« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 139 140 »