Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Kaip pasigaminti Sultingus Ir Traškius Naminius Čeburekus?
13.12.2019, 09:37
Kaip pasigaminti Sultingus Ir Traškius Naminius Čeburekus?
Faršui svogūnus smulkiai smulkiai sukapojame ir pagrūdame grūstuve ar pamušame plaktuku, galima kartu sumalti mėsmalėje su mėsa, paskui pasūdome, beriame pipirų ir pilame kefyrą arba vandenį. Gerai permaišome faršą ir imamės čeburekų kepimo.
Skaityk toliau
Varškės Pyragas - Šokoladinis Su Sausainiais
11.12.2019, 22:57
Varškės Pyragas - Šokoladinis Su Sausainiais
Sausainius sutrinti iki vientisos masės. Tada sumaišyti su lydytu sviestu ir gerai išmaišyti. Gauta mase iškloti kepimo indą, tvirtai prispaudžiant trupinius. Laikyti šaldytuve apie 15 min.
Skaityk toliau
Varškės Pyragas Rumunų Skanėstas
11.12.2019, 22:46
Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti ir iškloti kepimo indą.

Skaityk toliau
Krepšeliai Su Pievagrybių Įdaru Paranormal.lt
10.12.2019, 11:06
Krepšeliai Su Pievagrybių Įdaru
Krepšeliai su pievagrybių įdaru – gardus užkandis šventiniam stalui ar tiesiog aplankius svečiams. Kalėdų valgiai, kūčių patiekalai, kūčių valgiai, vieno kąsnio užkandžiai. Skanaus!
Skaityk toliau
Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
10.12.2019, 10:42
Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje su gabalėliu sviesto.
Skaityk toliau
Pintas Cinamoninis Pyragas Paranormal.lt
08.12.2019, 13:03
Pintas Cinamoninis Pyragas
Nedideliame dubenėlyje mieles ištrinkite su cukrumi. Supilkite kambario temperatūros pieną, įdėkite kiaušinio trynį, supilkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Skanaus!
Skaityk toliau
Orkaitėje Kepti Makaronai Su Sūriu Paranorml.lt
07.12.2019, 10:30
Greitai Ir Sočiai: Orkaitėje Kepti Makaronai Su Sūriu
Puode užkaiskite vandenį, palaukite kol užvirs, pasūdykite ir supilkite makaronus. Virkite 1 minute mažiau, nei nurodyta informacijoje ant pakelio. Paruoštais džiūvėsėliais apibarstykite makaronus ir dėkite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 25 – 30 minučių.
Skaityk toliau
Kaip Paruošti Moliūgus Žiemai?
06.12.2019, 18:18
Kaip paruošti moliūgus žiemai?
Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika. Iš moliūgo galima gaminti ne tik skanius patiekalus, bet ir gauti labai skanių ir naudingų sulčių.
Skaityk toliau
Kiaulienos Troškinys Su Rozmarinais
06.12.2019, 18:26
Kiaulienos Troškinys Su Rozmarinais

Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir pagardinti prieskoniais. Miltus sumaišyti su rozmarinais. Tada sudėti kiaulienos gabalėlius ir gerai išmaišyti. Mėsą kepti ant stiprios ugnies apie 10 min., kol gražiai apskrus. Grybus taip pat pakepinti. Tuomet sudėti kiaulieną, trintą česnako skiltelę, supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir kaitinti iki užvirimo. Paskui sumažinti ugnį ir troškinti dar apie 5 min., kol mėsa suminkštės. Galima patiekti su daržovėmis ir ryžiais arba bulvėmis.

Skaityk toliau
Ėrienos Šonkauliukai Su Žirneliais
06.12.2019, 18:26
Ėrienos Šonkauliukai Su Žirneliais

Ėrieną gausiai apibarstyti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir kepti 10–15 min. ant grotelių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Žirnelius užpilti verdančiu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada nukošti ir palikti nusivarvėti. Paskui sumaišyti su kubeliais pjaustyta feta, smulkintais mėtų lapais, likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais. Šonkauliukus patiekti su garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.

Skaityk toliau
Kepta Lašiša Su Pankoliais
06.12.2019, 19:13
Kepta Lašiša Su Pankoliais
Lašišą supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais, dėti į kepimo indą ir apšlakstyti aliejumi. Tada ant viršaus uždėti griežinėliais pjaustytą citriną ir kepti apie 12 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Pankolį, agurką supjaustyti juostelėmis, sumaišyti su likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais. Lašišą patiekti apšlaksčius gautu garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.
Skaityk toliau
Menkė Su Lęšių Ir Ryžių Plovu
06.12.2019, 18:26
Menkė Su Lęšių Ir Ryžių Plovu

Ryžius, lęšius suberti į verdantį vandenį, pasūdyti ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada nukelti nuo ugnies ir palikti brinkti apie 10 min. Svogūnus susmulkinti ir kepti ant silpnos ugnies apie 7 min. Menkę supjaustyti gabalėliais, pagardinti prieskoniais, pakepinti ir laikyti šiltai. Ryžius, lęšius sumaišyti su svogūnais, apšlakstyti iš citrinos išspaustomis sultimis, apibarstyti petražolėmis ir kepti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada suberti riešutus ir išmaišyti. Patiekti su menke.

Skaityk toliau
Meksikietiškos Kesadilijos
06.12.2019, 18:18
Meksikietiškos Kesadilijos
Salsos padažą užtepti ant tortilijų. Ant vienos jų tolygiai paskirstyti pupeles, smulkintą svogūną, vištieną ir tarkuotą čederį. Tada apibarstyti kalendromis, pagardinti prieskoniais, užvožti kita tortilija ir kepti ant silpnos ugnies apie 4 min. Paskui apversti ir kepti dar apie 2 min. Patiekti supjausčius gabalėliais. Galima valgyti su mėgstamais padažais arba daržovių salotomis.
Skaityk toliau
Aštrus Vištienos Troškinys
06.12.2019, 08:21
Aštrus Vištienos Troškinys

Vištieną supjaustyti gabalėliais, sumaišyti su smulkinta saldžiąja paprika, svogūnu, morka ir kepti ant stiprios ugnies apie 5 min. Tada sudėti smulkintą aitriąją papriką, česnako skilteles, suberti paprikos miltelius, kmynus, kalendras, išmaišyti ir kepti dar apie 2 min. Galiausiai sudėti pupeles, pomidorus, supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir kaitinti apie 15 min. Patiekti karštą.

Skaityk toliau
Makaronai Itališkai, Makaronai, miltiniai patiekalai, virtuvė
06.12.2019, 08:21
Makaronai Itališkai

Makaronus virti sūdytame vandenyje apie 10 min. Paskui nukošti ir laikyti šiltai. Porus susmulkinti, pagardinti prieskoniais ir pakepinti. Tada sudėti krevetes, suberti citrinos žievelę, išmaišyti ir kepti dar apie 5 min. Grietinėlę sumaišyti su makaronais, pagardinti prieskoniais ir kaitinti ant silpnos ugnies apie 2 min. Tada sumaišyti su krevečių mišiniu, špinatais, išmaišyti ir kaitinti dar apie 2 min. Patiekti karštus.

Skaityk toliau
Jautiena Su Grybais
06.12.2019, 08:14
Jautiena Su Grybais

Jautieną supjaustyti gabalėliais, pakepinti ir laikyti šiltai. Imbierą kepti ant silpnos ugnies apie 2 min. Tada sudėti smulkintas daržoves, grybus ir kepti dar apie 3 min. Tuomet sudėti jautieną, supilti padažus, pagardinti prieskoniais, išmaišyti ir kaitinti 3–4 min., kol sutirštės. Galima patiekti su ryžiais arba makaronais.

Skaityk toliau
Amerikietiški Padėkos Dienos Receptai Paranormal.lt
03.12.2019, 11:02
Amerikietiški Padėkos Dienos Receptai
Padėkos diena nacionaline švente JAV tapo dar 1789 metais valdant prezidentui Džordžui Vašingtonui, o jos istorinės šaknys siekia dar senesnius laikus. Šiais laikais jos šventimas jau beveik praradęs religinį kontekstą, todėl daugumai šeimų tai – tiesiog puiki proga sukviesti visus artimuosius prie vieno stalo ir drauge pasimėgauti gardžiu maistu.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 139 140 »