Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Užtepėlė su kiaušiniu, fermentiniu sūriu ir majonezu
16.03.2023, 07:49
Užtepėlė su kiaušiniu, fermentiniu sūriu ir majonezu
Mano šeima kiaušinius tikriausiai galėtų valgyti bene kiekvieną dieną pusryčiams (tikrai dažnai taip ir darome, kartais verdame, o kartais kepame), o atradusi, kad kiaušiniai idealiai dera su juoduoju česnaku nesiliauju šitaip gaminusi ir valgiusi. Šį kartą greitai sugalvojau užtepėlę su virtu kiaušiniu, fermentiniu sūriu, kanapėmis ir juodojo česnako pudra. Skamba įdomiai? Tikrai ne tik įdomu, bet ir labai skanu. Tad nieko nelaukite ir imkite receptą.
Skaityk toliau
Lydekos filė tešloje, kepta keptuvėje
13.03.2023, 19:43
Lydekos filė tešloje, kepta keptuvėje
Mano šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra ganėtinai dažnas svečias. Jos daugiau suvalgome tik švenčių laikotarpiu. Tačiau pastaruoju metu stengiamės ją valgyti bent vieną kartą savaitėje, tačiau tai ne visada pavyksta. Šį kartą receptą televizijos laidoje ir nusprendžiau išmėginti. Patiekalas tikrai nenuvylė, gavosi labai gardūs ir greiti pietūs.
Skaityk toliau
Kvapnios spurgos be mielių (nereikia net orkaitės)
11.03.2023, 21:19
"Paimu pusę stiklinės jogurto, kiaušinį ir gaminu gardų arbatinį skanėstą": kvapnios spurgos be mielių (nereikia net orkaitės)

Paimu paprasčiausius ingredientus ir per "kelias minutes" pagaminu skanėstą prie arbatos! Spurgas gaminu be orkaitės, mielių ir papildomo triūso. Jie gaunasi orūs, kvapnūs ir gardūs.

Skaityk toliau
Bandelės su saldžiu įdaru (labai, labai skanios)
10.03.2023, 22:36
«Vieną kartą išsikepiau ir daugiau niekada neperku parduotuvėje»: bandelės su saldžiu įdaru (labai, labai skanios)
Visa mano šeima dievina šias bandeles su saldžiu įdaru - minkštos, oro ir labai skanios! Parduotuvėje jų negausite - naminės yra daug geresnės.
Skaityk toliau
įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)
09.03.2023, 22:14
«Tai skaniausias kada nors valgytas pyragėlis - tešla kaip pūkas»: įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)
Tokie minkšti, orūs ir beprotiškai skanūs įdaryti rageliai! Jie gaminami iš paprastų ingredientų ir visai nesudėtingi. Man tai pats geriausias receptas - puri ir švelni tešla, kuri tiesiog tirpsta burnoje.
Skaityk toliau
Erdvus pyragas iš paprastų ingredientų (giminaičiai jį mėgsta)
08.03.2023, 22:01
"Mano močiutė jį gamindavo arbatai, o dabar ir aš": erdvus pyragas iš paprastų ingredientų (giminaičiai jį mėgsta)

Toks orus pyragas gali būti laikomas šaldytuve kelias dienas ir neprarasti savo skonio! Mano močiutė jį gamindavo arbatai - jis skanus ir pagamintas iš paprastų ingredientų.

Skaityk toliau
Pūstos cinamono bandelės (kepu jau trečią dieną)
08.03.2023, 21:21
«Išmokau pasigaminti minkštas bandeles, skanesnes nei kavinėse»: pūstos cinamono bandelės (kepu jau trečią dieną)

Oro, minkštos, purios ir nepaprastai skanios cinamoninės bandelės! Jas visai nesunku pagaminti iš įprastų ingredientų. Jos net skanesnės už tas, kurias gausite kavinėse.

Skaityk toliau
Greitas užkandis iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
06.03.2023, 22:52
"Mano vyras prašo kasdien juos gaminti - jie tokie skanūs": greitas užkandis iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
Neįprastas, bet labai skanus užkandis iš to, kas "buvo šaldytuve". Paruoštas paprastai, greitai, iš paprasčiausių maisto produktų. Dalinuosi su jumis savo mėgstamiausiu receptu.
Skaityk toliau
Šokoladiniai pūstų ryžių kąsneliai vos iš trijų ingredientų (video)
06.03.2023, 13:10
Šokoladiniai pūstų ryžių kąsneliai vos iš trijų ingredientų (vaizdas)
Juodąjį šokoladą ištirpinkite. Dalį jo pilkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir tolygiai paskirstykite. Palaukite, kol šokoladas sustings.
Skaityk toliau
Minkšti kruasanai, pagaminti iš paprastų ingredientų (ilgai negenda)
05.03.2023, 20:52
"Tai ne receptas, o atradimas - skanesnio, dar neragavau": minkšti kruasanai, pagaminti iš paprastų ingredientų (ilgai negenda)
Minkšti ir labai skanūs kruasanai, kuriems atsispirti tiesiog neįmanoma! Iškepti be orkaitės, ilgai negenda ir išlieka minkšti dar dvi dienas. Dalinuosi su jumis šiuo receptu.
Skaityk toliau
Skanūs pyragaičiai iš nebrangių ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
05.03.2023, 19:37
"Net neįsivaizdavau, kad juos taip lengva pagaminti": skanūs pyragaičiai iš nebrangių ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
Niekada nemaniau, kad šiuos pyragaičius bus taip lengva pagaminti! Jie pagaminti iš nebrangių, lengvai randamų ingredientų, kurių visada galite rasti namuose. Jie ilgai išlieka minkšti, purūs ir beprotiškai skanūs!
Skaityk toliau
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
01.03.2023, 22:36
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
Kai tik meškinis česnakas pradės žaliuoti, bus atėjęs pats metas išmesti pageltusius arba parudusius česnakus ir visas importuotas žoles. Kam gi savo virtuvėje laikyti apvytusį baziliką, kai galima pasigaminti dievišką meškinio česnako pesto iš paties prisirinktų šviežiai nuskintų meškinio česnako lapų?
Skaityk toliau
Cepelinai su varške ir mėta (receptas)
27.02.2023, 15:42
Cepelinai su varške ir mėta (receptas)
Jeigu jau užsukote į šį receptą, tikriausiai Jūs kaip ir aš, esate didžiuliai cepelinų mėgėjai. Tikriausiai galėčiau juos virti kiekvieną savaitgalį ir skanauti. Nors taip ir nedarau, tačiau kiekvieną kartą virdama stengiuosi pasirinkti kokį nors kitokį įdarą, kad taip greitai nenusibostų.
Skaityk toliau
Minkšti sausainiai iš paprastų ingredientų (ne receptas, o atradimas)
25.02.2023, 22:07
«Per akimirką dingo nuo stalo - labai jau skanūs»: minkšti sausainiai iš paprastų ingredientų (ne receptas, o atradimas)

Paėmiau paprasčiausius produktus ir tiesiog "per 10 minučių" pagaminau gardžių sausainių arbatai! Jie minkšti, kvapnūs ir tirpsta burnoje. Tai tikra dieviška dovana, o ne šiaip receptas. Dalinuosi jais su jumis.

Skaityk toliau
Aromatingas obuolių pyragas (lengvai pagaminamas ir labai skanus)
23.02.2023, 22:07
«Tik keturi ingredientai, jokių miltų, jokio cukraus»: aromatingas obuolių pyragas (lengvai pagaminamas ir labai skanus)
Šiandien siūlau jums gardų kepinio receptą be miltų, cukraus ir tik iš keturių ingredientų. Obuolių pyragas yra minkštas, kvapnus ir labai skanus, be to, jį lengva pagaminti.
Skaityk toliau
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)
23.02.2023, 08:33
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)
Suktinuką supjaustykite nedideliais griežinėliais, aptepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Skaityk toliau
Sultingi kefyro beliašai be mielių (geriausias mano receptas)
18.02.2023, 22:33
"Šį kartą gavosi ypač puri ir skani": sultingi kefyro beliašai be mielių (geriausias mano receptas)

Minkšti, purūs, gardūs beliašai su sultingu įdaru! Universali kefyro tešla be mielių, iš kurios galima gaminti bet kokio įdaro beliašus. Pateikiu jums šį receptą.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 139 140 »