16.03.2023, 07:49
Užtepėlė su kiaušiniu, fermentiniu sūriu ir majonezu
Mano šeima kiaušinius tikriausiai galėtų valgyti bene kiekvieną dieną pusryčiams (tikrai dažnai taip ir darome, kartais verdame, o kartais kepame), o atradusi, kad kiaušiniai idealiai dera su juoduoju česnaku nesiliauju šitaip gaminusi ir valgiusi. Šį kartą greitai sugalvojau užtepėlę su virtu kiaušiniu, fermentiniu sūriu, kanapėmis ir juodojo česnako pudra. Skamba įdomiai? Tikrai ne tik įdomu, bet ir labai skanu. Tad nieko nelaukite ir imkite receptą.
Skaityk toliau
13.03.2023, 19:43
Lydekos filė tešloje, kepta keptuvėje
Mano šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra ganėtinai dažnas svečias. Jos daugiau suvalgome tik švenčių laikotarpiu. Tačiau pastaruoju metu stengiamės ją valgyti bent vieną kartą savaitėje, tačiau tai ne visada pavyksta. Šį kartą receptą televizijos laidoje ir nusprendžiau išmėginti. Patiekalas tikrai nenuvylė, gavosi labai gardūs ir greiti pietūs.
Skaityk toliau
01.03.2023, 22:36
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
Kai tik meškinis česnakas pradės žaliuoti, bus atėjęs pats metas išmesti pageltusius arba parudusius česnakus ir visas importuotas žoles. Kam gi savo virtuvėje laikyti apvytusį baziliką, kai galima pasigaminti dievišką meškinio česnako pesto iš paties prisirinktų šviežiai nuskintų meškinio česnako lapų?
Skaityk toliau
27.02.2023, 15:42
Cepelinai su varške ir mėta (receptas)
Jeigu jau užsukote į šį receptą, tikriausiai Jūs kaip ir aš, esate didžiuliai cepelinų mėgėjai. Tikriausiai galėčiau juos virti kiekvieną savaitgalį ir skanauti. Nors taip ir nedarau, tačiau kiekvieną kartą virdama stengiuosi pasirinkti kokį nors kitokį įdarą, kad taip greitai nenusibostų.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 139 140 » |