Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Aromatingas tortas su švelniu kremu (ne receptas, o gelbėtojas)
13.01.2023, 18:21
"Net neįsivaizdavau, kad jis bus toks švelnus": aromatingas tortas su švelniu kremu (ne receptas, o gelbėtojas)
Man patinka džiuginti savo šeimą skaniais naminiais kepiniais! Šiandien gaminu kvapnų ir labai švelnų kreminį pyragą. Jį lengva, greita ir paprasta pagaminti iš paprastų ingredientų. Dalinuosi receptu.
Skaityk toliau
Subtilūs mini-sūrio pyragėliai
12.01.2023, 18:25
"Šeima buvo sužavėta šiais pyragėliais": subtilūs mini-sūrio pyragėliai (net neįsivaizdavau, kad juos taip lengva pagaminti)
Šiandien noriu pasidalinti mini sūrio pyragėlių receptu! Šie pyragai yra švelnūs, tarsi tirpstantys burnoje, bet kartu pagaminti paprastai ir be jokio vargo.
Skaityk toliau
Mandarinų pyragas prie arbatos (toks pigus, bet toks skanus)
12.01.2023, 17:48
"Šeima prašo dažniau gaminti šį pyragą - jiems jis taip patinka": mandarinų pyragas prie arbatos (toks pigus, bet toks skanus)
Būna atvejų, kai norisi ko nors skanaus, bet nesinori vargti virtuvėje. Mandarinų pyragą prie arbatos gaminu iš pigių ingredientų, kurių visada turiu namuose.
Skaityk toliau
Skanus desertas iš paprastų produktų (lengva prisiminti, gaminti)
11.01.2023, 18:51
"Vis dar sulaukiu padėkos už šį receptą": skanus desertas iš paprastų produktų (lengva prisiminti, lengva pagaminti)
Šiam desertui tiesiog neįmanoma atsispirti! Skanus, neįprastas ir lengvai pagaminamas iš paprasčiausių produktų. Visi, kurie jo paragauja, prašo recepto. Jūs taip pat turėtumėte tai išbandyti. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Minkšti pyragai
11.01.2023, 18:31
"Kepiau vakar, kepu šiandien ir kepu rytoj": minkšti pyragai "kiekvienai dienai" (vienintelis trūkumas - jų visada nepakanka)

Receptas paprastas, bet labai skanus. Minkšti ir švelnūs pyragaičiai "kiekvienai dienai". Jie gaminami greitai, be jokio nereikalingo triukšmo, iš paprasčiausių produktų, kurių visada turite namuose. Štai receptas.

Skaityk toliau
Kvapnus arbatos pyragas (visiems prieinamas biudžeto receptas)
10.01.2023, 18:27
"Ir jokio torto - taip lengviau, ir skaniau": kvapnus arbatos pyragas (visiems prieinamas biudžeto receptas)
Šis pyragas yra vienas iš mano mėgstamiausių! Jis aromatingas, minkštas, nebrangus ir labai skanus! Atsižvelgiant į tai, kas pasakyta, jį pagaminti visai nesunku. Privalote jį išbandyti - labai rekomenduoju.
Skaityk toliau
Minkšti pyragai iš paprastų produktų (už centus, bet labai skanūs)
10.01.2023, 18:06
"Nors šventiniam stalui, nors prie arbatos": minkšti pyragai iš paprastų produktų (už centus, bet labai skanūs)

Niekada nepavargsiu gaminti šių pyragų! Minkšti, kvapnūs, labai skanūs ir lengvai paruošiami be didelių išlaidų. Juos tiekiu ir šventiniam stalui, ir tiesiog arbatai.

Skaityk toliau
kopūstai, kopūstų blyneliai, kopūstų patiekalai, biudžeto receptas
09.01.2023, 20:04
"Tai Dievo dovana - tai skaniausi kopūstai, kokius kada nors esu ragavęs": greitai, lengvai ir be rūpesčių (biudžetinis receptas)
Šiandien dalinuosi neįtikėtinai skanaus žiedinių kopūstų patiekalo receptu. Paruošimas greitas, paprastas, nesudėtingas, iš pigių produktų (kurių visada galima rasti namuose).
Skaityk toliau
Subtilūs pyragaičiai arbatai (juos pagaminu per 10 minučių)
09.01.2023, 19:34
"Kiekvieną kartą džiugina - pigūs, bet skanūs": subtilūs pyragaičiai arbatai (juos pagaminu per 10 minučių)

Be orkaitės ir nereikalingo triukšmo gaminu švelnius ir labai skanius pyragus arbatai! Juos tiekiu ir šventiniam stalui, ir tiesiog šeimos arbatos vakarėliui. Juos lengva pagaminti ir užtrunka tiesiog 10 minučių.

Skaityk toliau
Greita vakarienė (labai skanus ingredientų derinys)
08.01.2023, 16:54
"Po Naujųjų metų salotų - kaip tik tai": greita vakarienė (labai skanus ingredientų derinys)
Skani, lengva ir neįprasta vakarienė visai šeimai! Jį lengva pagaminti, jokio triukšmo, jokio šurmulio. Privalote jį išbandyti - jums patiks!
Skaityk toliau
Skanūs pyragėliai iš paprastų ingredientų
08.01.2023, 16:17
"Už centus, bet kokie jie skanūs ir minkšti": greiti pyragėliai iš paprastų ingredientų (lengva pagaminti, receptą lengva įsiminti)

Šie pyragėliai neįtikėtinai minkšti, aromatingi ir skanūs! Juos taip pat lengva pagaminti, nereikia minkyti tešlos ir nereikia vargti. Biudžetinis receptas, kuris įperkamas visiems.

Skaityk toliau
Toks kopūstas: greitas, paprastas ir labai skanus
07.01.2023, 14:44
"Nuo tokio kopūsto visi sužavėti - ir suaugusieji, ir vaikai": greitas, paprastas ir labai skanus (negalima sustoti ties vienu kąsniu)

Šiandien aš jums parodysiu labai skanų patiekalą iš kopūstų! Visi mano šeimos nariai mėgsta šį gardų patiekalą. Jį galima greitai ir lengvai pagaminti iš paprasčiausių ingredientų. Jei dar neišbandėte, labai rekomenduoju!

Skaityk toliau
Nebrangus, skanus naminis nekeptas pyragas
07.01.2023, 13:45
"Nebrangus, bet toks skanus ir gražus": naminis nekeptas pyragas (lengva pagaminti, receptą lengva įsiminti)
Šiandien gaminu lengvą, nebrangų, bet labai skanų ir gražų naminį pyragą! Jį lengva pasigaminti, nereikia kepti, o produktai nebrangūs. Dalinuosi receptu su jumis.
Skaityk toliau
Paprastas ir sotus užkandis (šventinis ar savaitės vakaro užkandis)
06.01.2023, 20:28
"Nemaniau, kad šių paprastų maisto produktų derinys bus toks skanus": paprastas ir sotus užkandis (šventinis ar savaitės vakaro užkandis)
Mano svečiai vis dėjo šį užkandį į savo lėkštes! Sotus, burnoje tirpstantis ir neįtikėtinai skanus užkandis, pagamintas iš paprastų produktų. Jį lengva pagaminti ir nėra jokių rūpesčių. Tinka ir šventiniam stalui, ir darbo dienoms.
Skaityk toliau
Jokio kepimo, per 10 minučių pagaminu skanų pyragą
06.01.2023, 20:03
"Tiesiog kaip tik, jokio kepimo ir per 10 minučių pagaminu skanų pyragą": toks švelnus, tarsi tirpstantis burnoje (biudžeto receptas)

Pasigaminu lengvą šokoladinį pyragą nekepdamas ir vos per 10 minučių darbo. Skonis subtilus, išvaizda graži, o pasigaminti visai nesudėtinga! Biudžetiniai ingredientai, kurių visada galite rasti namuose.

Skaityk toliau
Bulvės "nauju būdu" (mano nuomone, geriausias receptas)
05.01.2023, 21:34
"Patiekalas, kuris patiktų visiems": bulvės "nauju būdu" (mano nuomone, geriausias receptas)
Mano šeima bulves tiesiog dievina, todėl dažnai jas ruošiu! Atradau "naujo būdo" bulvių švarko receptą. Jis toks skanus, beveik tirpsta burnoje, o pagaminti jį taip paprasta.
Skaityk toliau
Sodraus skonio šokoladinis pyragas (paprasta pagaminti)
05.01.2023, 21:14
"Svečiai manė, kad šis pyragas yra iš brangios kepyklos, tačiau jį taip paprasta pagaminti": "sodraus" skonio šokoladinis pyragas

Tai pats skaniausias šokoladinis pyragas, kokį tik esu ragavusi! Dėl sviesto aromato jis yra turtingo skonio. Ji išlaiko drėgmę ir neišsausėja.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 139 140 »