Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Lapkričio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.11.2023, 19:31
Burtai, Magija Peržiūrų (256)
Žmonės, laikantys save racionaliais, teorijas apie stebuklingas akmenų bei kitų daiktų galias dažnai priskiria pasakoms, nekenksmingoms liaudies legendoms. Kiti, priešingai, tiki, kad amuletai ir talismanai pasižymi bent dalimi tų legendinių savybių, apie kurias pasakojama. Jų nuomone, tai, jog žmonija per amžius ne tik neatmetė tikėjimo kosminėmis galiomis ir jų poveikiu mums, o atvirkščiai, nuolat gilino savo žinias šia tema, ieškojo pagalbos talismanuose ir amuletuose, kalba apie tai, jos bent dalis tų senovinių tikėjimų turi realų pagrindą.
Sužinok daugiau ...
28.11.2023, 15:51
Pasąmonės Galios Peržiūrų (254)
Santykiai yra sudėtingas žaidimas, kurį daugelis žmonių žaidžia nesąžiningai. Kadangi santykiuose nėra oficialių taisyklių, daugelis žmonių nepagalvoja, kad su savo draugais, bičiuliais ir meilužiais elgiasi kaip nors neteisingai ar nesąžiningai. O kas yra žaidimas į vienus vartus, sužinosite iš šio straipsnio.
Sužinok daugiau ...
28.11.2023, 09:00
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (257)

Klimato kaitos fanatikai (komunistai) ne tik siekia jūsų dujomis varomų transporto priemonių, bet ir nori sunaikinti galvijininkystės ir žemės ūkio pramonę, prisidengdami anglies dvideginio išmetimo mažinimo "grynojo nulio" planu.

Sužinok daugiau ...
28.11.2023, 08:17
Patarimai Peržiūrų (275)
Svei­ka­tos ap­sau­gos mi­nis­te­ri­jos (SAM) ini­cia­ty­va, sta­cio­na­ri­nė slau­ga ski­ria­ma ver­ti­nant ne pa­cien­to li­gos diag­no­zę, o svei­ka­tos būk­lę. To­kiu bū­du sie­kia­ma su­da­ry­ti są­ly­gas iš­sau­go­ti as­mens sa­va­ran­kiš­ku­mą, ap­sau­go­ti nuo li­gos pa­ū­mė­ji­mo ar esa­mų simp­to­mų pro­gre­sa­vi­mo.
Sužinok daugiau ...
28.11.2023, 08:04
Pasąmonės Galios Peržiūrų (260)
Stereotipas, kad vieniša moteris atrodo kaip apkūni ir amžinai verkianti senutė, jau seniai nebegalioja. Daugelis vienišių ir toliau aktyviai gyvena ir siekia savo tikslų. Ir vis dėlto yra tam tikrų vienatvės požymių, kurių negali paslėpti nuo kitų akių....
Sužinok daugiau ...
28.11.2023, 07:49
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (204)
Visi mes retkarčiais domimės astrologų prognozėmis, norėdami sužinoti, ką mums ruošia ateitis. Ir štai ateina ilgai laukta 2023 m. lapkričio 28 d., o mes nekantraujame atskleisti žvaigždėto dangaus paslaptis. Ką astrologai žada šiai dienai? Išsiaiškinkime tai kartu!
Sužinok daugiau ...