Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Sausio » 11

Aiškiaregys Krzysztofas Jackowskis žada labai baisių dalykų

Daugiau nei dvi savaites, t. y. maždaug nuo katalikiškų Kalėdų pradžios, lenkų mėgstamas aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis daug nesirodė eteryje ir kartu su visais lenkais ilsėjosi, nes Lenkija yra katalikiška šalis. Dabar, 2022 m. sausio 11 d., kai Kalėdų šventės buvo perkeltos į Rytus, ponas Krzysztofas išėjo į pasaulį su nauju klipu, kuriame skelbiama:

2022 m. bus proveržio metai, kurie turės didžiulę įtaką pasauliui, tačiau šis proveržis bus blogos krypties. Pasaulyje bus daugybė nerimą keliančių situacijų - besitęsiančios epidemijos, išteklių krizės, kylančios kainos ir pan. JT pradės dirbti su baisiomis pajėgomis, tačiau jų poveikis padėčiai bus nulinis. 

Laisves, kurias turėjome iki 2020 m., galima padėti į istorijos vadovėlių lentyną. Šiais metais taip pat susiduriame su interneto prieigos apribojimais. Tai prasidės šokiruojančiu būdu, kai internetas staiga išnyks visur vienu metu, tačiau palyginti trumpam. Tuomet internetas tarsi sugrįš, bet jis bus kitoks - kažkas ypatingo, laukiamo, bet ne visada suteikiamo. 

Savo ankstesnėse vizijose kalbėjau apie dvi šalis, kuriose gali kilti konfliktas arba revoliucija. Ir nors visi manys, kad tai vietinis ir nelabai reikšmingas įvykis, staiga paaiškės, kad jis labai rimtas. Tai sukels didžiulę sumaištį pasaulyje. 

Nesakiau, kad tai bus Kazachstanas, ir dabar apie tai nekalbu.  Norėčiau priminti, kad tame regione yra ir kitų šalių - Turkmėnija, Uzbekistanas ir Tadžikistanas. Be to, netoliese yra Iranas ir Afganistanas, kuriuos paliko NATO pajėgos, palikdamos Talibanui kalnus ginklų. Žiniasklaida dabar kalbės apie Kazachstaną, bet tuo metu arba netrukus gali įvykti tikras smūgis kitur pasaulyje, ir tada viskas gali sprogti. 

Dabar Rusija vietos lyderio prašymu siunčia karius į Kazachstaną, o tai visi vertina kaip epinę pergalę. Tačiau man susidaro įspūdis, kad Maskva akivaizdžiai daro neteisingus žingsnius, nes kažko labai bijo ir nori kažką sau laimėti, kol pasaulyje neprasidėjo labai rimti dalykai. 

Kalbant apie karines grėsmes, man susidaro įspūdis, kad yra planas, kuris kyla ne iš Azijos. Manau, kad tai, kas dabar vyksta Azijoje, yra kontr-konfliktas, kuriuo siekiama sužlugdyti tam tikrą pasaulinį planą.  Nepaisant to, šis visuotinis planas ir toliau įgyvendinamas.  Mes to nepastebime, nes mums to nerodoma.

Artimiausius porą mėnesių pasaulyje nebus jokių rimtų konfliktų, nors matau grupę lėktuvnešių ir daugybę įvairiausių kitų laivų. Mano manymu, tai bus labiau panašu į jėgos demonstravimą nei į veiksmą. Taip, būtent taip, jūroje bus demonstruojama didžiulė jėga, bet nieko neįvyks. Tačiau netrukus po to kitame pasaulio krašte staiga nutiks kažkas labai, labai rimto. 

Ten bus kažkokia sala, iš kurios gims kažkas nepaprasto - kažkas, ko bijos visas pasaulis. Žmonės man dabar komentaruose rašo, kad tai tikriausiai bus Taivanas. Ne, tai bus maža sala ir tikrai ne Taivanas. 

Lenkija turės rimtų problemų. Valdančioji partija atsisakys valdymo, ir šalyje kurį laiką vyraus tam tikras bejėgiškumas. Dėl kažkokių priežasčių iš Lenkijos staiga bus pareikalauta sumokėti didžiules pinigų sumas, kurių neturime. Galbūt tai bus susiję su konfliktu ES viduje. Matau studentų demonstracijas, didžiulius protestus aplink vieną iš universitetų, kuris taps tarsi jų tvirtove.

Ir aš vis tvirtinu, kad galiausiai Lenkija bus padalinta į tris zonas. Susidaro įspūdis, kad mūsų šalis gali atsidurti panašioje bejėgiškoje padėtyje kaip Ukraina 2014 m. Šalis bus suskaldyta, tačiau be atsakomųjų karinių veiksmų.

Dabar apie marą. Dabar, bent jau Lenkijoje, stebime nuolatinę mažėjimo tendenciją ir nieko nerimą keliančio nevyksta. Tačiau mūsų laukia didžiulė nauja banga. Ši banga bus pasaulinė ir apie ją bus kalbama visur.  Pradės vykti dalykai, kurie privers mus drebėti iš baimės.

Balandžio mėnesį mūsų šalyje vyks labai rimti pasiruošimo darbai, susiję su dalykais, kurie turi įtakos mūsų sveikatai. Jie privers visus iš naujo apsvarstyti savo vietą socialiniame ir viešajame gyvenime. Taip, tai įvyks balandžio mėnesį. Tada prasidės maro banga, kurią sudarys trys bangos: staiga padaugės protrūkių, šiek tiek sumažės, vėl padaugės ir taip toliau. 

Ir susiklostys situacija, kad tam tikru metu vyriausybė neparengs pinigų, išmokų, finansinių kompensacijų pramonei ir ištekliams. Susidaro įspūdis, kad tai bus susiję ne tiek su finansais, kiek su sudedamosiomis dalimis ir žaliavomis, kurių dauguma staiga taps neprieinamos. Štai kur prasidės krizė.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 07:58 Balandžio 16 d. horoskopas: šiandien pasireiškia vampyrai
Šiandien mūsų danguje pasirodys įtemptas Saulės, Mėnulio ir Plutono trikampis. Pasirūpinkite savimi ir pastatykite į vietą tuos, kurie šiandien nori jums vadovauti!

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 06:59 2024 m. balandžio 15 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
2024 m. balandžio 15 d. žada būti galimybių ir pokyčių kupina diena. Žvaigždės sako, kad kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis tam tikrų pokyčių savo gyvenime. Pažvelkime, ko kiekvienas ženklas gali tikėtis šią dieną....

Skaityti daugiau