Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 4

Pedofilų medžiotojai sugavo NBC naujienų laidos vedėją, "bandžiusį susitikti su nepilnamečiu berniuku dėl sekso

Per pastaruosius kelerius metus, didėjant sąmoningumui, po ilgus metus trukusio oficialaus slėpimo pagaliau išaiškintos vaikų sekso grupuotės, o piliečių grupės imasi spręsti pedofilų problemą.

Jungtinėse Valstijose ir Europoje veikia šimtai tokių grupių. Svetainėse, kuriose renkasi vaikai, jie apsimeta nepilnamečiais jaunuoliais ir spendžia spąstus. Jei potencialus pedofilas jais susidomėtų, jie žaidžia tol, kol pedofilas paskiria susitikimą, tada su juo susiduria naudodami vaizdo kamerą ir perduoda įrodymus policijai.

Savaitgalį jie sugavo NBC naujienų laidų vedėją, kuris važiavo 3 valandas, kad susitiktų su, jo manymu, nepilnamečiu vaiku. Zachas Wheeleris (Zach Wheeler) apkaltintas bandymu susitikti su berniuku sekso tikslais.

Vaizdo įraše, kurį nufilmavo trys vyrai iš 607 "Predator Hunters" - grupės, demaskuojančios vaikų seksualinius grobuonis, - Wheeleris susidūrė su vyrais, kurie interneto pokalbių kambaryje prisistatė nepilnamečiu berniuku.

SULAIKYTAS:

Nepaisant to, kad vyrai perskaitė tariamą jųdviejų pokalbį, Wheeleris kelis kartus vyrams pasakė: "Aš čia ne tam, kad užsiimčiau seksu su vaiku".

"Penktadienio vakarą WETM buvo informuota apie "YouTube" patalpintą vaizdo įrašą, susijusį su vienu iš mūsų darbuotojų, - sakoma stoties pareiškime. "Vaizdo įrašą paskelbusi vietos grupė teigė, kad darbuotojas elgėsi netinkamai. WETM vadovybė ištyrė vaizdo įraše iškeltus klausimus, ir darbuotojas nebedirba WETM". Kol kas jokie baudžiamieji kaltinimai šiuo klausimu nepateikti.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastov...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau