Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 27

Kokia turi būti moteris, kad vyras jos nepaliktų?

Kaip vyras nusprendžia, ar palikti moterį, ar ne? Tai ne atsitiktinumas, jis neatsibunda vieną dieną ir neišsiskiria be priežasties. Ne, visada yra priežastis. Kartais net ne sąmoningai, o pasąmoningai. Bet kokiu atveju visada yra keletas priežasčių, kodėl žmogus lieka, ir keletas priežasčių, kodėl žmogus išeina. Šiandien išsamiai kalbėsiu apie tai, kokia turi būti moteris, kad vyras jos nepaliktų.

Pirmiausia kalbėsiu apie intymumą. Ar žinote, kodėl kai kurie žmonės sako, kad meilė trunka trejus metus? Tai reiškia, kad vienas kitą traukia. Jei nuolat miegate vienoje lovoje, nuolat leidžiate laiką vienas su kitu, trejų metų pakanka, kad trauka išnyktų ir vyras galėtų išeiti.

Bet kuriai čia esančiai moteriai patariu laikytis atstumo. Geriausia, jei turite skirtingus kambarius ir, žinoma, skirtingas lovas miegoti. Taip išlaikysite patrauklumą. Tai reiškia, kad kuo rečiau bendraujate, tuo ilgiau trunka trauka. Taip veikia mūsų hormonai.

Tai nereiškia, kad turite vykti į kitą miestą ir pan. Ne, tada vyras taip pat gali išeiti. Turite išlaikyti pusiausvyrą. Kai žmonės liko namuose kartu, tai buvo iškalbinga. Juk padaugėjo skyrybų. Žmonės neturėjo laiko pailsėti nuo žmogaus. Ką dar svarbu žinoti?

Svarbu žinoti, kad vyras neatsitraukia nuo žmogaus, kuris yra labai vertingas. Tai reiškia, kad reikia galvoti apie tai, ką vyras vertina moterį, ką jis nori matyti ir pan. Jei žmogus yra vertinamas, gerbiamas, padedamas, palaikomas, kur jis eis?

Kiekvienas vyras turi savo prašymų rinkinį, bet jei moteris daro bent jau tuos dalykus, kuriuos jau aprašiau aukščiau, tada retas vyras kažkur nueis. Tai paprasta. Jei vyrui moteris patinka, jis lieka, o jei nepatinka, jis išeina. Reikia stebėti žmogaus reakcijas, ką jis sako ir daro.

Iš jo elgesio galima suprasti, ko jis nori. Žinoma, neturėtumėte viso savo gyvenimo skirti vienam vyrui. Turite savų reikalų. Tačiau jei norite išlaikyti vyrą, reikia išlaikyti pusiausvyrą. Tačiau siūlyčiau tiesiog susirasti tą, kuris jums puikiai tinka, todėl jo nelaikykite, tiesiog turėkite jį šalia.

Tačiau ne visiems taip pasisekė. Todėl manau, kad šis straipsnis bus naudingas daugeliui moterų.

Prašome patinka, parašykite komentarą ir prenumeruoti. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau