Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Ex-Pfizer VP: Stop vaccinating people who are not at risk of dying fro
13.04.2021, 21:53
Ex-Pfizer VP: Stop vaccinating people who are not at risk of dying from coronavirus
Former Pfizer Vice President Dr. Michael Yeadon implored those in the medical profession to stop giving Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines to people who are not at risk of dying from the virus.
Skaityk toliau
Keptuvėje keptas jautienos steikas su aštriu padažu
13.04.2021, 18:47
Keptuvėje keptas jautienos steikas su aštriu padažu
Šis lengvai aštrus padažas mūsų šeimoje tapo tikru atradimu. Jis labai patiks visiems kas mėgsta šiek tiek aštresnį maistą. Puikiai tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų. Paranormal, Virtuvė, Šiandiena, Siūlo, Pasigaminti, Patiekalą, Pagal, Receptą, Keptuvėje, Keptas, Jautienos, Steikas, Aštriu, Padažu, Skanaus
Skaityk toliau
Mokslininkai ĮSPĖJU: iRNR injekcijos gali visam laikui pakeisti žmogau
13.04.2021, 10:37
Researchers WARN: mRNA injections may permanently alter human DNA
Researchers from Harvard University and the Massachusetts Institute of Technology (MIT) are warning that the messenger RNA (mRNA) technology used in Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccines” has the capability to forever alter recipients’ genomic DNA, making them more susceptible to disease and death.
Skaityk toliau
Keptuvėje keptos vištienos salotos su vyšniniais pomidorais, pievagryb
13.04.2021, 03:22
Keptuvėje keptos vištienos salotos su vyšniniais pomidorais, pievagrybiais ir žirnių ankštimis

Vištienos krūtinėlė visada gelbsti, kai norisi paruošti greitą ir skanų patiekalą. Šis kaip tik yra toks, nes viskas itin greitai iškepa ir jau galima mėgautis pietumis. Be to šį kartą ne tik viskas greitai ir skaniai, bet ir sveikai. Paranormal, Virtuve, Šiandiena, Siūlo, Pasigaminti, Patiekalą, Receptą, Keptuvėje, Keptos, Vištienos, Salotos, Su, Vyšniniais, Pomidorais, Pievagrybiais, Žirnių, Ankštimis, Skanaus

Skaityk toliau
Sveikos salotos su tunu, virtais kiaušiniais, agurkais ir ridikėliais
12.04.2021, 14:47
Sveikos salotos su tunu, virtais kiaušiniais, agurkais ir ridikėliais
Labai elementarios ir greitai pagaminamos salotos su tunu ir virtais kiaušiniais. Viskas šiame recepte itin paprasta, tikrai pavyks net virtuvės naujokams. Jeigu norisi lengvesnės vakarienės, kai skaičiuojate kalorijas, tai bus labai puikus pasirinkimas.
Skaityk toliau
Greitai Pagaminami Sumuštiniai Su Antienos Krūtinėle Ir Humusu
12.04.2021, 14:32
Greitai pagaminami sumuštiniai su antienos krūtinėle ir humusu
Visai nesudėtingai pagaminami, bet be galo skanūs sumuštiniai su antiena. Tokiais drąsiai galima pavaišinti, ne tik šeimos narius, bet ir užklydusius svečius. Nuostabaus skonio jiems pridavė humusas, kurį, prisipažinsiu, vis dar bandau prisijaukinti savo virtuvėje.
Skaityk toliau
Japoniški sumuštiniai su virtais kiaušiniais
12.04.2021, 14:16
Japoniški sumuštiniai su virtais kiaušiniais
Tokius Japoniškus sumuštinius pamačiau viename interneto portale. Labai nustebino, nes skaitant pasirodė, kad skoniai visi pažįstami ir subalansuoti tarsi lietuviams. Kad gaminsiu šiuos sumuštinius žinojau jau tada iškart, nes ingredientai pasirodė visai nesudėtingi.
Skaityk toliau
Minkštas ir purus citrininis angliškas pyragas pagal Beatą
11.04.2021, 17:46
Minkštas ir purus citrininis angliškas pyragas pagal Beatą

Šis pyragas gaunasi minkštas ir purus, su tokia citrinine, gaivia rūgštele. Man asmeniškai tikrai patiko ir kepsiu dar ne viena kartą, nes pasigamina tikrai greitai ir nesunkiai. Ačiū Beatai už šį receptą.

Skaityk toliau
Salyklinė naminė juoda duona su kefyro raugu be mielių
10.04.2021, 21:52
Salyklinė naminė juoda duona su kefyro raugu be mielių
Dar viena naujiena, visiškai netyčia pakliuvusi į mano rankas, tai miežinis salyklo koncentratas. Viskas, kas yra koncentruota, man asmeniškai automatiškai sukelia atmetimo reakciją, pirma tokia ir buvo šį kartą, kai pamačiau juodą butelaitį vienoje prieskonių parduotuvėje, besidairant alaus mielių.
Skaityk toliau
Naminis raugas duonai su kefyru
10.04.2021, 21:46
Naminis raugas duonai su kefyru

Šis kefyrinis raugas yra visiška naujiena mano virtuvėje, visai netyčia pakliuvusi į mano rankas, kurį viena miela kulinarė man patarė gaminti iš… kefyro.

Skaityk toliau
April 9th: mRNA vaccines may EDIT your genes through “retro-integratio
10.04.2021, 08:02
April 9th: mRNA vaccines may EDIT your genes through “retro-integration” … and the DNA damage might be passed on to future generations
With each passing day, it’s becoming increasingly obvious that mRNA vaccines are a death weapon against humanity. Now, we’re learning that mRNA vaccines may pose a threat to the viability of the human species thanks to the fact that a mechanisms exists whereby mRNA sequences can be transformed into DNA and inserted into your human genome.
Skaityk toliau
Covid’s “third wave” will see mass death among the VACCINATED
09.04.2021, 16:49
Covid’s “third wave” will see mass death among the VACCINATED

There is a “third wave” of the Wuhan coronavirus (Covid-19) barreling our way. And those affected by it will be the “vaccinated” who agreed to get injected with experimental gene therapy cocktails that have forever altered their DNA and made them more susceptible to disease and death.

Skaityk toliau
Šokoladiniai Lavos Pyragėliai
09.04.2021, 14:51
Šokoladiniai Lavos pyragėliai

Šokoladiniai Lavos pyragėliai, tai toks desertas, kuriuo Jūs sugebėsite nustebinti net pačius išrankiausius ragautojus. Bet yra vienas dalykas, į kurį privalu atkreipti dėmesį gaminant - tai pyragėlių kepimo laikas.

Skaityk toliau
Greitai Pagaminamas Omletas Su Daržovėmis Ir Kumpiu
09.04.2021, 14:39
Greitai pagaminamas omletas su daržovėmis ir kumpiu
Greitai pagaminamas omletas. Tiesiog sudedame savo mėgstamus ingredientus, o tuomet leidžiame visiems namiškiams improvizuoti. Super geras variantas, jei turite išrankių valgytojų.
Skaityk toliau
Greitai paruošiami blyneliai su graikišku jogurtu
09.04.2021, 14:25
Greitai paruošiami blyneliai su graikišku jogurtu
Itin greitai ir lengvai pagaminami tobulo skonio blyneliai! Jie gaunasi minkšti, lengvai saldūs ir nerealiai gardūs… Tobuli pusryčiai garantuoti.
Skaityk toliau
Vaisių ir riešutų salotos
08.04.2021, 18:04
Vaisių ir riešutų salotos

Kiek pasaulyje yra daug skirtingų salotų. Ir atrodo tiek daug skanių. Ir tiek daug jau išmėginta, bet kartais vis tiek atsiranda naujų skonių, kurie nustebina. Šios salotos būtent tokios, kurios nustebina. Jos gaunasi šiek tiek salstelėjusios dėl riešutų ir vaisių, bet tuo pačiu spanguolės suteikia labai malonią rūgštelę.

Skaityk toliau
Gaivus nekeptas varškės ir baltojo šokolado tortas su maskarponės sūri
08.04.2021, 17:03
Gaivus nekeptas varškės ir baltojo šokolado tortas su maskarponės sūriu
Tikriausiai jau ne vieną kartą esu minėjusi, kad nekeptus tortus aš labai ir labai mėgstu. Jie gaunasi gaivūs, yra gana greitai pagaminami ir galima sakyti, kad visada pavyksta. Šį kartą toks tortas, kurio pagrindas pagamintas ne iš sausainių, bet iš riešutų ir šokolado. Tikrai labai verta išmėginti.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 277 278 »