2022-02-06, 15:35
Raugintų kopūstų troškinys su mėsa orkaitėje
Aš tikrai labai mėgstu ruošti įvairiausius troškinius su įvairia mėsa. Juose galima sunaudoti daug ingredientų, kurie jau būna ilgiau pastovėję šaldytuve ir vis tiek gauti labai gardų patiekalą visai šeimai. Dar labiau mėgstu troškinius ruošti orkaitėje, nes ji atlieka didžiąją dalį darbo.
Skaityk toliau
2022-02-04, 21:56
Kaip rauginti kopūstus?
Raugintuose kopūstuose turi vyrauti rūgšti terpė, kurią nulemia dėl kai kurių mikrobų rūšių gyvensenos susidaranti pieno rūgštis. Keli sveikatai naudingi raugintų kopūstų receptai.
Skaityk toliau
2022-02-03, 19:38
Tarybinės varškės spurgos su soda
Ganėtinai paprastai pagaminamos ir daugybei žmonių gerai žinomas desertas, atkeliavęs dar iš mūsų vaikystės. Šitaip tarybiniais laikais gamindavo tiek mūsų mamos, tiek mūsų močiutės. Itin skanios varškės tešlos spurgos, gamintos su soda.
Skaityk toliau
2022-02-03, 19:33
Močiutės barščiai su ausytėmis ir jautiena
Šį barščių su ausytėmis patiekalą aš išmokau gaminti iš savo močiutės. Ji gamindavo būtent šitaip. Man asmeniškai ji nuostabi, skonis puikus. Tikrai rekomenduoju ir Jums pamėginti tokį jos variantą, nes ausytės su grybais duoda labai gerą skonį.
Skaityk toliau
2022-02-03, 18:20
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
Tai tarsi pyragas, ir pica, ir užkandis viename. Tikriausiai net nebūčiau pagalvojusi, kad įmanoma taip skaniai paruošti svogūnus, kol pirmą kartą nepasigaminau tokio pyrago. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti. Pirštelius galima apsilaižyti bevalgant.
Skaityk toliau
2022-02-03, 18:12
Virti žirniai su rūkytomis ausytėmis ir šonine
Tradicinis daugelio lietuvių pamiltas užkandis prie alaus - virti žirniai. Tik šį kartą juos paruošime kiek kitaip. Gaminsime juos su rūkytomis kiaulės ausimis. Ingredientų visai nedaug, skonis labai geras. Tad nieko nelaukdami ir einame gaminti.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 216 217 » |