Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Sausio » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.01.2024, 19:53
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (258)

Nors ji gali atrodyti tarsi iš mokslinės fantastikos romano, erdvėlaikio kontinuumas yra esminė Einšteino reliatyvumo teorijos sąvoka. Tačiau suprasti šią sudėtingą idėją gali būti gana sunku tiems, kurie neturi fizikos žinių. Šiame straipsnyje pasinersime į erdvėlaikio kontinuumo gelmes, atskleisime jo subtilybes ir išnagrinėsime jo svarbą mūsų supratimui apie visatą.

Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 19:48
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (307)
Vyriausybė mano, kad "gali šiek tiek padidėti bendras radijo bangų poveikis, kai 5G tinklas pridedamas prie esamo tinklo arba naujame rajone", tačiau "tai neturėtų turėti jokio poveikio visuomenės sveikatai". Ar taip yra iš tikrųjų? Kokiais duomenimis remiantis buvo padarytas šis teiginys?
Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 19:41
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (282)
Bermudų trikampis, garsėjantis paslaptingais laivų ir lėktuvų dingimais, tebėra viena iš labiausiai neišspręstų mūsų pasaulio paslapčių. Įsikūręs Sargaso jūroje tarp Puerto Riko, Bermudų salų ir Majamio, šis vandens ruožas patraukė daugelio tyrinėtojų ir paslapčių mėgėjų dėmesį. Tačiau tik neseniai buvo atrasta kai kas, kas gali nušviesti šią paslaptį.
Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 15:08
Pasąmonės Galios Peržiūrų (335)
Ji anksti ištekėjo, vos spėjo pabaigti mokslus. Pagimdė vieną vaiką, o po metų – dar vieną. Laiko karjerai, savo interesams ir hobiui tiesiog nelikdavo. Visas laikas būdavo skiriamas maistui gaminti, skalbti, tvarkyti… Ir negali pasakyti, kad jai tai nepatiko arba kad šeima nebuvo laiminga, ne. Sūnūs augo sveiki ir linksmi, juk mama jais rūpinosi. Jie tapo jos gyvenimo prasme.
Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 14:02
Pasąmonės Galios Peržiūrų (279)

Jeigu iš prigimties esate geras žmogus, tikriausiai susidūrėte su auksine taisykle: „Nedaryk gero, negausi blogo.“ Deja, ji veikia beveik visada, bet… kodėl? Jeigu bent kartą jums kilo šis klausimas, labai rekomenduoju perskaityti šią pasakėčią – joje rasite atsakymą, o svarbiausia – suprasite, kaip susitaikyti su pasaulio neteisybe.

Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 13:55
Pasąmonės Galios Peržiūrų (293)
Fėja visada pretenduoja į unikalią vietą tarp aplinkinių. Ji klastinga ir trokšta valdžios. Tuos savo bruožus ji slepia taip meistriškai, kad iškart nesuprasite.
Sužinok daugiau ...
02.01.2024, 09:23
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (229)
Kiekviena nauja diena atneša geriausios vilties ir galimybę viską pradėti iš naujo. Ne išimtis ir sausio 2-oji. Šiame horoskope aptarsime, kaip galite nukreipti savo mintis į pozityvą ir pasiekti sėkmės įvairiose gyvenimo srityse.
Sužinok daugiau ...