- 28.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 1217 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Skaniai pagaminti kiaulienos išpjovą yra ganėtinai paprasta. Svarbiausia, jos nereikia perkepti ir tada ji išliks sultinga. Šis patiekalas paruošiamas ganėtinai greitai. Per tą laiką, kol išpjova kepa, pasigaminame mėgstamus garnyrus ir lepinamės!
Ingredientai
- kiaulienos išpjova: 480 gramų
- švieži rozmarino lapeliai: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai
- šaltai rūkyta kiaulienos šoninė: 100 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nuo kiaulienos išpjovos pašaliname riebalus bei nupjauname plėves.
2. Tada iš abiejų pusių apibarstome susmulkintais rozmarino lapeliais, druska (tik nedaug) bei maltais juodaisiais pipirais.
3. Tuomet išpjovą apvyniojame rūkyta šonine. Dedame į kepimo skardą.
4. Kepame iki 230 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių.
5. Po to, išėmę iš orkaitės, paliekame pastovėti maždaug 5 minutes.
6. Pjaustome ir patiekiame su savo mėgstamu garnyru. Skanaus!
7. Pastebėjimas: Aš salotas garnyrui gaminau iš gabaliuko mėlynojo svogūno, baltojo bei raudojo kopūsto, morkos. Įdėjau mėgstamo majonezo, dižono garstyčių, žiupsnelį šviežių petražolių, druskos bei maltų juodųjų pipirų.
Rekomendacija: Daugiau mėsos receptų rasite: Kiaulienos išpjovos receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau