Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 18

Štai šimtai tyrimų, įrodančių, kad COVID-19 skiepai kenkia

Jūs sakote: "Dr. Aleksandrai, jūs nuolat keliate susirūpinimą dėl vakcinų, bet kur yra įrodymai? Ar yra kokių nors įrodymų? Ką nors? Vienas ar du tyrimai, be to, ką sakote jūs, McCulloughas, Malone'as, Tenenbaumas ir Rischas?"

"Ar turite ką nors, pone? Jūs, mokslininkai ir gydytojai, keliate susirūpinimą, bet duokite mums ką nors, su kuo galėtume dirbti."

Na, gerai, pradžiai žiūrėkite šiuos šimtus tyrimų ir (arba) įrodymų, pateiktų toliau.

Bet pirmiausia pasakysiu štai ką. Kai visa tai baigsis, o tai baigsis - turi baigtis, - tada turime už tai atsiskaityti.

Tai jau seniai nebėra paprastos klaidos. Kai kas iš to yra piktnaudžiavimas. Taip, godumas apims bet kokį reikalą, bet čia yra tikras piktnaudžiavimas. Visi, kurie šioje COVID ekstremalioje situacijoje, valdant D. Trumpui ir J. Bidenui, pasipelnė, piktnaudžiavo tarnybine padėtimi ir kainavo gyvybių, turi kurį laiką sėdėti kalėjimo kameroje. Tai bus gydymo dalis, o ne paprastos mea culpas. Jokio išvažiavimo į saulėlydį su auksiniu parašiutu. Mes norime kalėjimo. Apie tai pasakysiu kelių kitų straipsnių pradžioje.

Kur yra įrodymai? Štai 100 įrodymų:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau