Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Kovo » 20

Liaudies medicina. Kvėpavimo organų ligos: plaučių uždegimas (pneumonija)

Liaudies medicinos receptai:

(Žinoma, pirma pasitarkite su gydytoju, dėl ligos nustatymo)

● Natūralus plaučių uždegimo gydymas: 15 g gauromečio užplikyti stikline verdančio vandens, palaukti valandą. Gerti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną 20 min. prieš valgį.

● Plaučių uždegimo gydymas namuose: skreplius iš plaučių galima išvalyti maitinantis medumi ir miško riešutais (ši priemonė taip pat padeda esant ilgai trunkančiam kosuliui). Taip pat gera priemone laikoma: 50 g kedro riešutų 20 min. virti pusėje litro saldaus vyno.

● Įtrinti į krūtinę arba į nugarą tepalą: maišyti 1 dalį vaško ir 4 dalis žąsies taukų (juos galima pakeisti vištos taukais ar aviniu lajumi) tol, kol susidarys tirštas tepalas.

● Sergant plaučių nepakankamų, vartojamas nasturtės lapų užpilas. 10 g nasturtės lapų užplikyti 1 litru verdančio vandens, palaukti 10 min. ir perkošti. Gerti dieną po pusę stiklinės.

● Plaučių ir gerklės uždegimų metu vartoti sukatžolių užpilą: 20 g žolės užplikyti stikline verdančio vandens, palaukti 30 min., perkošti. Gerti po 2 valgomuosius šaukštus 3 kartus per dieną.

● 1 arbatinį šaukštelį šliaužiančiosios tramažolės (perdozavimas pavojingas) užplikyti stikline verdančio vandens, palaukti 1 valandą. Gerti po 1/4 stiklinės 4 kartus per dieną 20 min. prieš valgį.

● Sumaišyti valgomąjį šaukštą džiovintų miškinės dedešvos žiedų, tiek pat mažalapės liepos žiedų, didžiosios dilgėlės lapų ir plačialapio gysločio lapų. Viską gerai sumaišyti. Šio mišinio 2 valgomuosius šaukštus užpilti 2 stiklinėmis verdančio vandens, palaikyti valandą ir nukošti. Gerti po 1/2 stiklinės 3-4 kartus per dieną šiltą su medumi.

Jus gali sudominti:

● Nuo plaučių ligų: sumaišyti 2 valgomuosius šaukštus paprastojo čiobrelio ir paprastosios sukatžolės žolės. Mišinį užpilti 2 stiklinėmis verdančio vandens ir palaikyti valandą. Nukošti ir gerti šiltą po 2 valgomuosius šaukštus 5-6 kartus per dieną. Galima gerti su medumi.

● Nuo plaučių ir bronchų ligų: sumaišyti valgomąjį šaukštą tuopos pumpurų, tiek pat paprastojo erškėčio vaisių ir vaistinės medetkos žiedų. Visą mišinį užpilti litru verdančio vandens ir uždengus šiltai palikti per naktį. Ryte 20 min. pakaitinti vandens vonelėje ir nusunkus gerti karštą su medumi lygiomis dalimis. Vaikams duoti po arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną.

Gali sudominti:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau