Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Rugpjūčio » 7

Šėtono ženklai ant delno - kaip tai sužinoti? Šėtono linijos ant rankos

Ant žmogaus delno yra velnio linijos. Jie gali daug pasakyti apie tykančias pagundas. Teisingas ir savalaikis tokių funkcijų skaitymas padės išvengti kontaktų su nepageidaujamais žmonėmis, neteisingų veiksmų ir klaidingų veiksmų.

Nereikalingi žmonės

"Kalbantis" delnas šiuo atveju yra nedirbantis delnas (t. y. kairiarankiai turi dešinę ranką, o dešiniarankiai - kairę ranką). Velnio linijos labai nepastovios. Jie gali būti ryškūs arba vos matomi. Jie taip pat linkę išnykti, o po kurio laiko vėl atsirasti. Todėl, jei ištyrus delną nepavyksta rasti velnio bruožų, nenusiminkite. Apžiūrėkite ranką kitą dieną, po savaitės, po mėnesio. Svarbiausia - pagauti akimirką!

Pagal velnio liniją iki širdies linijos (ji prasideda po mažuoju pirštu, eina per delną lygiagrečiai pirštų pagrindui ir baigiasi po rodomuoju pirštu) galite sužinoti, kokių žmonių turėtumėte saugotis. Dabar suraskite bruožus, kurie, atrodo, pereina į širdies liniją. Tačiau mūsų nedomina papildymai per visą širdies linijos ilgį. Širdies liniją mintyse padalykite į dvi lygias dalis. Tarpe nuo pradžios (po mažuoju pirštu) iki vidurio bus matyti tik velnio linijos.

Jei tiek vienoje, tiek kitoje širdies linijos pusėje yra daug bruožų, neturėtumėte tikėtis niekieno globos (1 pav.). Tokių žmonių palaikymas nieko gero neduos - tai tik padidins jūsų būsimas problemas. Tačiau sunku nepasiduoti pagundai. Žmonės, norintys nesavanaudiškai padėti jums išspręsti problemą ar paskatinti karjerą, jūsų gyvenimo kelyje pasirodys pavydėtinai reguliariai. Pasikliaukite tik savimi ir atminkite, kad už viską reikia mokėti.

Jei velnio linija jūsų širdyje yra labiau iš apačios (arčiau delno pagrindo), venkite tų žmonių, kuriems nuolat reikia pagalbos. Svarbu neperžengti ribos. Padėti kitiems ir užsidėti juos ant kaklo yra skirtingi dalykai. Būkite atsargūs šiuo klausimu. Nukelti nuo kaklo yra sunku, ir ne visiems tai patinka. Vakarykščiai bendražygiai gali lengvai tapti priešais.

Variantas, kurio viršuje (arčiau pirštų pagrindo) yra daugiau papildomo požymio, reiškia, kad jūsų bėdos gali kilti dėl žmogaus, kuris jums jaučia neatsakytus jausmus (2 pav.). Jei žinote, kad jūsų aplinkoje yra vyras, kuris į jus linguoja, verčiau su juo bendraukite kuo rečiau. Nesuteikite jam jokių užuominų ar lūkesčių jo naudai.

Veiksmų klausimai

Gelbėjimosi ratas (po rodomuoju pirštu, po nykščiu ir iki pat riešo) - tai įspėjamasis ženklas, įspėjantis apie veiksmus, kurių niekada neturėtumėte imtis, kad ir kaip jus viliotų. Vėlgi atsižvelgiama tik į pusę gyvenimo linijos - nuo pradžios iki proto linijos (esančios delno centre, žemiau širdies linijos). Kaip ir likimo linijos atveju, yra trys galimybės.

Pirmasis - jei velnio bruožai yra maždaug po vienodą skaičių abiejose gyvenimo linijos pusėse (3 pav.). Negalite pasiekti savo tikslų nesąžiningomis priemonėmis. Dažnai teks rinktis: elgtis nesąžiningai ir greitai pasiekti sėkmę arba elgtis taip, kaip liepia sąžinė, bet atidėti norimų tikslų pasiekimą (arba išvis jų nepasiekti). Jei nesąžiningais būdais pasiekėte aukštą padėtį, labai skaudu kristi žemyn. Dėl menkiausios apgaulės ateityje kils rimtų problemų.

Antrasis - jei velnio bruožas yra labiau nykščio pusėje (4 pav.). Stenkitės kuo mažiau žadėti, žiūrėkite, ką sakote. Jūsų žodžiai neturėtų prieštarauti jūsų veiksmams. Suprantama, kad kartais įsiterpia aplinkybės ar kitų žmonių valia, kurių negalite paveikti. Tačiau anksčiau duotų pažadų nevykdymas be objektyvių priežasčių turės neigiamų pasekmių ateityje. Turite išmokti atsispirti norui kalbėti ir negalvoti. Susidarys aplinkybės, kurios bus palankios duoti daug pažadų.

Trečiasis - jei velnias velnias yra labiau proto linijos pusėje. Venkite girtis. Pasakokite viską taip, kaip yra, negražinkite. Nereikia stengtis būti geresniam, nei iš tikrųjų esate, tik žodžiais. Dar viena dažnai kuriama iliuzija - neva aplinkui yra savanaudžių, melagingų žmonių, kurie (priešingai nei jūs) visada klysta. Nesmerkite aplinkinių žmonių veiksmų, neaptarinėkite jų už nugaros ir neskleiskite gandų. Jei atsidūrėte, tarkime, darbo vietoje, kurioje palankiai vertinamas priešingas elgesys, užimkite neutralią poziciją. Be abejo, esate gundomas ir turite tai įveikti.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau