Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Rugpjūčio » 7

Kaip išsirinkti gėlę pagal savo zodiako ženklą? Gėlių horoskopas gerovei, ištikimybei ir meilei

Tie, kurie aistringai domisi augalų auginimu, žino, kad kiekvienas augalas turi savitų savybių, charakterį ir įgūdžių. Jei pasirinksite tinkamą gėlę ir rasite tinkamą "raktą", ji gali pritraukti į jūsų namus klestėjimą, ištikimybę ir meilę.

Augalo pasirinkimas

Kad geriau suprastumėte, kuri gėlė jums tinka, turite atsižvelgti į tai, kokiame žvaigždyne gimėte.

Avinas

Avinas - audringa ugnis, energinga ir judri. Jo meilės gėlė turi būti stipri, ištverminga, pakankamai didelė ir visų atspalvių ugninės spalvos. Azalijos, granatmedžiai, pelargonijos, raudonosios begonijos sustiprins natūralią trauką ir atneš savininkui meilę bei laimę.

Jautis

Jautis yra veržlus, atkaklus ir darbštus. Švelnūs, gražiai žydintys nykštukiniai vijokliai, balzamai, jazminai, ciklamenai padės sustiprinti būsimus santykius, sukurti harmoningą meilės ir ištikimybės sąjungą.

Dvyniai

Dvyniai yra ore, lengvai pasiduoda ir yra nepastovūs. Jiems tinka šparagai, orchidėjos, paparčiai ir augalai, kuriems nereikia dirvožemio. Jie padeda jiems įžvelgti vienį, rasti stabilumą ir dvasinę pusiausvyrą.

Vėžys

Vėžys yra vandeningas, romantiškas ir jautrus. Meilės žiedai prisotinti drėgmės, turi sultingus stiebus ir didelius lapus. Alavijas, begonija, citrina, bonsai pritrauks sėkmę, padės atsikratyti nereikalingų santykių ir išspręsti meilės problemas.

Liūtas

Liūtas - valdinga ugnis, norinti būti dėmesio centre. Gėlė turi būti ryški ir neįprasta, mėgstanti šviesą. Chrizantemos, .telcinas, rožės, hibiskai suteiks laimės, ramybės ir tarpusavio supratimo su partneriu.

Mergelė

Mergelė yra labai praktiška, tvirtai stovinti ant kojų ir žinanti, ko nori. Meilės gėlės su lanksčiais stiebais, vijoklinės ir laipiojančios lianos: filodendrai, eukaliptai, narcizai, rožės suteikia romantikos ir lengvumo, padeda rasti meilę ir susituokti.

Svarstyklės

Svarstyklės yra žavios, grakščios ir švelnios. Graži ir rafinuota gėlė. Levandos, azalijos, fikusai ir hortenzijos galingai vilios Svarstyklių geriausią partnerį, sumažins įtampą, užgesins ginčus.

Skorpionas

Skorpionas yra kritikas. Jis labai patrauklus, bet turi aštrių spyglių. Dracenos, stalalijos, gebenės ir oleandrai suteiks aistros, meilės ir paramos.

Šaulys

Šaulys yra mielas ir žavus filosofas. Jo gėlės aukštos, veržiasi aukštyn: pelargonijos, kalankės, ciklamenai, visi citrusai padės išpildyti slaptus troškimus, susirasti gyvenimo partnerį.

Ožiaragis

Ožiaragis yra protingas, savarankiškas ir ryžtingas. Meilės gėlė su stipriu stabiliu stiebu: rupūžė, lauramedis, palmė, dracena: sugers negatyvumą, suteiks švelnų jausmą, pagrįstą pasitikėjimu ir abipusiu supratimu.

Vandenis

Vandenis yra draugiškas ir originalus. Paparčiai, šparagai, echeverijos, agavos padės pamatyti pasaulį naujomis akimis, atpažinti savo laimę ir meilę.

Žuvys

Žuvys yra patyrusios, išmintingos ir kantrios. Vandens ir sausumos orchidėjos, aspenijos, pelajos pritrauks partnerio meilę, palaikys jau susiklosčiusius santykius.

Kaip pasirinkti sodinimo dienas

Meilės gėlę galima sodinti pagal Mėnulio kalendorių, kuriame nurodytos geriausios sodinimo, augalų apdorojimo, kenkėjų kontrolės dienos. Jei po ranka nėra Mėnulio kalendoriaus, sodinkite gėles moteriškomis savaitės dienomis: trečiadienį, penktadienį ir šeštadienį.

Sodinti ir prižiūrėti reikia tik esant geros, linksmos nuotaikos, ramios ir džiugios būsenos.

Nepamirškite, kad jūsų augalams reikia tinkamų sąlygų, kad jie geriausiai augtų.

Elkitės su savo augalais su meile ir rūpesčiu, suteikite jiems švelnumo, švelnumo, kalbėkitės su jais - tada jie atsakys jums tuo pačiu, pritraukdami tai, kas geriausia.

Pritraukti meilę ir laimę

Gėlę ar augalo šakelę, pavyzdžiui, įsegtą į plaukus, kaip segę ar segtuką, reikia visada turėti su savimi, kol jos ieškosite.

Galite nešiotis nedidelį paveikslėlį (piešinį, siuvinį) arba "stebuklingosios" gėlės nuotrauką; pavyzdžiui, sukurti ekrano užsklandą kompiuterio darbalaukyje arba ekrano užsklandą išmaniajame telefone. Kuo dažniau augalas bus prieš jūsų akis, tuo geriau, tuo didesnė sėkmės ir planų įgyvendinimo tikimybė.

Augalo energija suteiks jums energijos, susikaups kambaryje ir laisvai sklis, o tai neabejotinai pritrauks gyvenimo partnerį.

O kai jau esate kartu, gėlę geriau perkelti į miegamąjį. Taigi jūsų magnetizmas didės, o jūsų partneris su kiekvienais kartu praleistais metais vis iš naujo žavėsis, pastebėdamas visus naujus patrauklius aspektus. Meilės gėlės savininkė pradeda spinduliuoti ypatingą moteriškos laimės energiją ir dėl jos vyrai padarys viską. Atkreipkite dėmesį: daug, o ne vienas! Šis augalas, dovanojamas mylimajam, padės jam greičiau apsispręsti dėl svarbaus žingsnio.

Energijos lygis praneša, kad esate atviras tikriems jausmams ir esate nusiteikęs rimtiems santykiams.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau