Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2022 » Rugsėjo » 23

Moteris Airijoje girdi fėjų balsus, viliojančios ją į tankų mišką

Airių moteris papasakojo, kad jos neseniai įvykęs pasivaikščiojimas po mišką pasisuko bauginančiu ir galbūt mistiniu keliu, kai ji pasiklydo miške ir išgirdo bauginančius, bejausmius balsus, kurie, kaip spėjama, buvo fėjos, bandžiusios suvilioti ją nuo kelio. 

2022 m. rugsėjo pradžioje moteris, kurios vardas žiniasklaidoje neskelbiamas, išėjo pasivaikščioti į miškingą vietovę netoli savo namų Meato grafystėje, Airijoje. Viskas klostėsi įprastai, kol kelio gale ji susidūrė su dviem vienodais medžiais.

Eidama tarp medžių, ji palietė juos abu vienu metu ir pastebėjo, kad vienas buvo šiltas, o kitas atrodė drėgnas ir šaltas. Pasukusi į kairę, ji pamatė, kad šis kelias veda į tankų miško tankumyną, kuris jai neatrodė tinkamas.

"Ten iš tiesų buvo apaugęs miškas, kuriame augo labai aukštos piktžolės ir augalai. Žinojau, kad tai nėra tinkamas kelias, nes čia paprastai būna daug žmonių. Tai tikrai populiari vieta. Grįžau atgal ir pagalvojau, kad tai nebuvo pagrindinis takas, todėl turėjau eiti į kitą pusę."

Bet kai ji grįžo prie išsišakojimo ir pasuko į dešinę, šis kelias taip pat niekur nevedė. Paskui, kiek sutrikusi, moteris nusprendė tiesiog eiti keliu atgal ta kryptimi, iš kurios buvo atėjusi, bet dabar visa vietovė jai atrodė nepažįstama. 

Bandymas sužinoti, kur ji yra, naudojantis "Google Maps", pasirodė bevaisis dėl prasto signalo, todėl ji nusprendė tęsti kelionę vienu iš trijų takų, manydama, kad galiausiai kažkur pateks.

Ji pasirinko vieną taką, vedantį į "apaugusį mišką", ir eidama šiuo taku staiga išgirdo labai aukštą moterišką balsą, kviečiantį ją: "Ateik čia!". 

Moteris iš pradžių pamanė, kad tai kokia nors kita vietinė moteris, vaikštinėjanti su vaikais miške ir ją šaukianti. Tačiau jos nuotaika pasikeitė, kai išgirdo, kaip balsas prapliupo lediniu juoku. 

"Niekada gyvenime nejaučiau tokios baimės. Kojos ėmė dilgčioti, o ant kaklo pasišiaušė plaukai." 

Įvykis tapo dar labiau trikdantis, kai moteris vėl išgirdo "nežemišką" balsą ir juoką, tačiau dabar jis sklido iš kitos miško pusės.

"Žinojau, kad kažkas negerai, ir jaučiau, kad jei nieko nedarysiu, man viskas baigsis blogai", - sako moteris.  

Nors pirmas impulsas buvo bėgti iš įvykio vietos, moteris pastebėjo, kad iš tikrųjų ji nežinojo, kuria kryptimi turėtų bėgti. Tada ji prisiminė šiek tiek pasakų apie žmones, kurie miške atsiduria "įkalinti fėjų", ir ėmė išversti marškinėlius į kitą pusę. 

"Man atrodė, kad tai tiesiog beprotiška", - prisipažino ji, bet pabrėžė, kad "tiesiog privalėjau tai padaryti". 

Keista, bet ši taktika pasiteisino. Apsivilkusi marškinėlius išvirkščiąja puse, ji netrukus rado patį išsišakojimą su dviem medžiais, praėjo pro juos, o kai pasuko taku, ją supanti grėsminga tyla išnyko ir ji išgirdo įprastus paukščių ir žmonių garsus.

Fėjos, miškas, Airija, būtybės

Tačiau keistumas nesibaigė. Grįžusi prie automobilio, kuris stovėjo netoli miško, ji pažvelgė į savo fitneso apyrankę ir pamatė, kad kažkokiu neįtikėtinu būdu per trumpą laiką per savo paslaptingas klajones po mišką nuėjo 10 000 žingsnių. 

Nors anksčiau ji skeptiškai vertino pasakų legendas, kurios nuo seno siejamos su Airija, moteris prisipažino, kad ši nerimą kelianti patirtis privertė ją suabejoti tokių istorijų tikrumu. 

Pasidalijusi savo istorija socialiniame tinkle "Twitter", ji sulaukė daugybės komentarų, tarp kurių buvo ir tokių, kuriuose žmonės rašė, kad tai galėjo būti vadinamųjų "klaidžiojančių klajoklių" atvejis - reiškinys, kai žmogus pakliūva į užburtą žolę, dėl kurios jis sutrinka ir pasiklysta.

"Galbūt mes ir netikime tokiais dalykais, bet vis tiek nenorime rizikuoti. Manau, kad man tiesiog nesiseka. Šiuose miškuose esu buvęs ir anksčiau. Žmonės rašė, kad du medžiai ant kelio yra portalas. Neturiu bendros nuomonės, bet nutiko kažkas tikrai keisto. 

Daugelį dalykų kasdien darome instinktyviai. Čia yra atvirų laukų, bet retkarčiais viduryje lauko auga medžiai. Tada jie juos apvažiuos. Net ir su mūsų modernia žemės ūkio technika jie vis dar aria aplink šiuos medžius", - sako moteris.

Esmė ta, kad Airijos laukuose esančios atskiros apskritos medžių grupelės laikomos fėjų giraitėmis ir jų negalima naikinti, kad nesukeltų fėjų pykčio.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau