Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 18

Nyderlandų vyriausybė per ateinančius metus planuoja konfiskuoti iki 600 ūkių

Nepaisant dešimčių tūkstančių ūkininkų protestų, Olandijos vyriausybė kalba apie tai, kad per ateinančius metus valstybė priverstinai išpirks apie 600 ūkių.

Kitaip tariant, Nyderlandų vyriausybė šimtus ūkininkų verčia parduoti savo žemę valstybei.

Politikos apžvalgininkė, laidų vedėja ir buvusi partijos "Forumas už demokratiją" narė Eva Vlaardingerbroek tviteryje pareiškė "Mūsų nusikalstama vyriausybė paskelbė (trečiadienį, spalio 5 d.), kad paspartins mūsų ūkininkų žemės vagystę. Per ateinančius metus 500-600 ūkininkų bus priversti parduoti savo žemę valstybei. Ūkininkai paskelbė apie naujus protestus, tad sekite naujienas".

Ji apibūdino Nyderlandų planą kaip "vagystę".

The Expose praneša: Vyriausybės paskirto tarpininko Johano Remkeso (Johan Remkes) ryškiausias pasiūlymas buvo nukreiptas prieš vadinamuosius "piko krovėjus". Trečiadienį jis paragino 500-600 įmonių, esančių netoli "Natura 2000" saugomų teritorijų ir išmetančių santykinai daug azoto, ypač gyvulininkystės ūkių, per metus užsidaryti arba persikelti - kiek įmanoma, savanoriškai išperkant, bet jei nėra kitos galimybės, per prievartą, pranešė NOS.

"Trumpalaikiam požiūriui nebėra jokių gerų kelių", - sakė Remkesas. "Mažiausiai blogas kelias yra tikslinis 500-600 didžiausių teršėjų uždarymas per metus".

Tačiau Europos Komisija teigia, kad "Natura 2000 nėra griežtų gamtinių rezervatų sistema, iš kurios būtų pašalinta bet kokia žmogaus veikla".

"Ūkininkų nusavinimas turi būti nuimtas nuo stalo", - pareiškė Markas van den Oeveras (Mark van den Oever) iš Ūkininkų gynimo pajėgų po to, kai trečiadienį vyriausybės paskirtas derybininkas Johanas Remkesas (Johan Remkes) paskelbė savo rekomendacijas. "Mes neleisime, kad vyktų priverstinis išpirkimas".

Po kelių dienų Vlaardingerbroek parašė tviteryje: "Olandijos vyriausybė vis intensyviau nusavina mūsų ūkininkus, kai kuriuos iš jų privesdama prie savižudybės. Jie yra nežmoniškai godžių godžių melagių ir vagių gauja, sukūrusi netikrą krizę, kad atimtų iš žmonių jų teises ir nuosavybę."

Interviu "GB News" Vlaardingerbroek paaiškino, kokios, jos nuomone, yra Nyderlandų vyriausybės žemės užgrobimo priežastys: "Nyderlanduose nebėra vietos. Taigi, ką jiems reikės daryti? Jiems reikės užgrobti dalį šių ūkininkų žemės, kad galėtų apgyvendinti naujuosius olandus, atvykėlius į mūsų šalį.   Štai dėl ko iš tikrųjų tai vyksta. Be to, žinoma, yra ir mūsų elito elementas, kuris nenori, kad mes būtume nepriklausomi ar kontroliuotume savo maisto tiekimą, ir, aišku, jie taip pat nenori, kad mes valgytume mėsą.  Taigi, ūkininkai trukdo įgyvendinti jų planus, todėl dabar į juos ir nukreiptas dėmesys.

GB News: Jūs nepatikėsite! Markas Steynas (Mark Steyn) ir Eva Vlaardingerbroek, 2022 m. spalio 10 d. (9 min.) olandija - ne vienintelė Europos šalis, kurioje ūkininkai tampa taikiniu ir žlugdomi, kaip paaiškina toliau pateiktame vaizdo įraše matomas Airijos ūkininkas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau