Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Kas šiuose santykiuose yra pirkėjas?

Atstumas yra emocinio įsitraukimo matas. Kuo labiau domimasi vienas kitu, kuo daugiau džiaugsmo ir naudos, tuo mažesnis atstumas tarp žmonių.

Mes suartėjame su tais, su kuriais saugu, patogu, malonu, įdomu ir pelninga. Tačiau dažniausiai mes tik tikimės malonumo ir naudos, bet iš tikrųjų jų negauname. Norime sutrumpinti atstumą, kad kuo greičiau gautume tai, ko norime! Taip sakant, tempimas.

Jei pažvelgtume į suartėjimo dinamiką per prekybos ir piniginių santykių prizmę, kas nori sutrumpinti atstumą? Žinoma, pirkėjas! Pardavėjas paprastai sėdi ramiai ir neseka pirkėjų, o tik juos vilioja.

  • Pardavėjas gali pasakyti: „Jei nepatinka, neimk“.

  • Pardavėjas gali atsisakyti teikti paslaugą, nepaaiškindamas priežasčių.

  • Pardavėjas diktuoja sąlygas.

Atitinkamai tas, kuris bando sumažinti distanciją, kuris limpa prie kito, peršasi ir prašo – jis yra pirkėjas. Ir jam nelieka nieko kito, kaip tik sutikti su sąlygomis, kurias nustato pardavėjas.

Būtent todėl moterys jaučiasi pažemintos ir įžeistos, kai tenka lakstyti paskui vyrą, įkalbinėti ką nors kartu daryti. Vyrai pradeda elgtis kaprizingai, kelia sąlygas, priekaištauja ir reikalauja ypatingo dėmesio. Mūsų kultūroje vyras turi tobulėti, tapti geresnis ir turtingesnis, kad būtų vertas moters, o ne moteris turi nertis iš kailio, kad užkariautų tinginius, dėl to kyla neteisingumo, neteisybės jausmas.

Neįtikėtinai paprasta taisyklė: kas rodo iniciatyvą, tas ir yra pirkėjas. Kam labiau reikia, tas ir apmoka sąskaitą.

O ką gi mūsuose daro dauguma moterų? Jos persekioja vyrus savo priekaištais, grasinimais, aiškinimais ir įžeidinėjimais. Kartais vaikosi po visą butą, kol tas galiausiai nusiperka kokį garažą arba grįžta slėptis pas mamą.

Įsivaizduokite, mūsų parduotuvėje klientė skaito pardavėjui pamokslus, kad kainos per didelės, aptarnavimas prastas, kad ji čia nėra laukiama ir kad šitoje parduotuvėje nieko neduoda nemokamai! Taip ir norisi kuo greičiau išvyti tokią akiplėšą lauk. Ką dauguma vyrų ir padaro, tyliai padidindami distanciją. Išeidami slėptis į garažą, panirdami į kompiuterinius žaidimus, alkoholizmą ar lakstydami pas meilužę.

Kam labiau reikalingi santykiai, tas ir investuoja.

Norėdama nustoti būti pirkėja santykiuose, turite tapti tiek pat naudinga ir malonia partneriui, kokį naudingą ir malonų norite matyti jį patį. Tai ir yra tasai dalykas, kurį žmonės vadina abipusiškumu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau