Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 3

Kokie darbai ir veiksmai gali atnešti sėkmę gyvenime?

Kiekvienas nori, kad jam sektųsi, tačiau ne visi žino, koks darbas pritraukia sėkmę. Bioenergetikos ekspertai pasakoja, ką reikia daryti kuo dažniau, kad visada pavyktų.

Vien talismanų nepakanka, kad pritrauktumėte sėkmę. Žmogus, kuriam nuolat padeda sėkmė, yra dvasiškai stiprus ir gyvena pagal taisykles, neprieštaraujančias visatos dėsniams.

Pagalba kitiems

Vienas iš pagrindinių visatos dėsnių sako, kad jei padedame kitiems žmonėms, iš tikrųjų padedame sau. Geri darbai padeda didinti karmą, stiprinti energiją. Asmuo, kuris periodiškai padeda giminaičiui, draugui ar atsitiktiniam pažįstamam, skatina Visatą atleisti jam nuodėmes. Be to, kai kam nors padedame ir išgirstame padėkos žodžius, jaučiame didelį malonumą, nes kiekvienas esame gimę tam, kad žodžiais ir darbais paremtume kitus žmones.

Bendraukite su aukštesniąja jėga

Yra daugybė dvasinių praktikų ir būdų bendrauti su Dievu ir Visata. Labiausiai paplitęs būdas yra malda. Gili, apgalvota malda gali dvasiškai apvalyti žmogų, padaryti jį stiprų, drąsų ir ištvermingą. Tai taip pat padeda išvalyti protą nuo blogų minčių ir baimių, kurios trukdo pasiekti sėkmę. Tas pats pasakytina ir apie meditaciją. Jau kalbėjome apie tai, kaip galima išmokti medituoti. Šis įgūdis bus labai naudingas kiekvienam.

Bendraukite su stipriais ir pozityviais žmonėmis

Stenkitės kuo dažniau bendrauti su žmonėmis, kurie yra geresni už jus, stipresni, protingesni, išmintingesni. Ekspertai rekomenduoja kartkartėmis užmegzti naujas ir naudingas draugystes. Pasistenkite ką nors duoti žmonėms mainais už jų išmintį. Nauji žmonės gali suteikti naujų emocijų ir žinių. Jei jie yra geri žmonės, galite iš jų pasisemti stiprybės.

Būkite geranoriški kitiems ir mokėkite prašyti atleidimo.

Būkite atlaidūs kitiems. Tai turės teigiamos įtakos jūsų likimui ne tik dėl karminio apsivalymo, bet ir dėl to, kad pašalinsite pykčio suformuotus blokus. Atleiskite skausmą ir pasakykite asmeniui, kad jam atleidžiate. Taip pat nepamirškite paprašyti atleidimo ir atsiprašyti už blogus darbus, kuriuos padarėte patys. Darykite tai nuoširdžiai, norėdami pasitaisyti. Jei negalite atlyginti žalos, padarykite ką nors malonaus kitam asmeniui. Tai padarys jus laimingesniu žmogumi.

Išvalykite namus

Net kelių minučių, skirtų sutvarkyti namus, pakanka, kad pagerėtų jūsų nuotaika, o geros nuotaikos būsite labiau linkę siekti sėkmės. Jei turite atlikti namų ruošos darbus, atlikite juos su užsidegimu. Jei neturite nuotaikos valyti, palaukite, kol ją turėsite.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau