Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Gruodžio » 25

5 dalykai, kuriuos reikia palikti 2022 m

Jūs nusipelnėte būti laimingi!

Atsikratyti įprastų elgesio modelių yra daug sunkiau nei išsivalyti spintą, tačiau toks valymas taip pat yra būtinas. Žinoma, nebent norite sąmoningai perkelti neigiamą požiūrį į kitus metus...

Pirmasis įprotis - stengtis viską kontroliuoti. Įprotis nuolat viską kontroliuoti, viską tikrinti, nes atrodo, kad kažkas gali nutikti ne taip, sukelia nesibaigiantį nerimo jausmą. Tai tiesus kelias į stresą. Atlikite elgesio eksperimentą: pradėkite deleguoti tam tikras pareigas kolegai (jei dalyvaujate viename projekte) arba šeimos nariui ir pažiūrėkite, ar jie gali su tuo susitvarkyti. Galbūt abejojate jais be reikalo.

Antrasis įprotis - toleruoti tai, kas jums nepatinka. Kai toleruojame mums nemalonius veiksnius, savyje kaupiame susierzinimą. Todėl atsiranda apatija ir negebėjimas džiaugtis gyvenimu. Jei kas nors jus įžeidė, nelaikykite to savyje, išliekite emocijas. Nuoširdžiai pasikalbėkite su juos sukėlusiu asmeniu, papasakokite apie juos savo dienoraštyje, sumuškite juos bokso maišu ar paprasta pagalve.

Trečiasis įprotis - nerimauti dėl to, ką apie jus galvoja kiti. Stengdamiesi atitikti kitų žmonių lūkesčius, bijodami nesulaukti jų pasmerkimo, nustojame būti savimi, pradedame vaidinti "patogius", "teisingus", "gerus". Tačiau tokiame žaidime dažnai pamirštami mūsų pačių interesai ir vertybės. Ar verta išduoti save?

Ketvirtasis įprotis - bendrauti su žmonėmis, kurie kenkia mūsų savigarbai. Daugelis žmonių sąmoningai žemina žmogų, kad pakeltų savo savivertę: taip jie siekia įtvirtinti save. Neleiskite, kad kas nors jumis pasinaudotų. Išmokite pasipriešinti kritikui. Sunku? Pirmiausia pasipriešinkite asmeniui, kuris taip pasielgė su jumis, o tada - sau.

Penktasis įprotis - kaupti šiukšles. Šiukšlės - tai daiktai, kurių nenaudojame devynis mėnesius. Išvalykite butą, stalą, telefonų knygą. Atsikratykite visų senų ir nereikalingų daiktų. Gali būti, kad esate ant savo slenksčio malonių permainų, tačiau jūsų gyvenime tam nėra vietos. Pašalinkite seną, ir ateis naujas. Pagal šį dėsnį cirkuliuoja energija.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau