Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
„Mercedes-AMG“ Pristato Naujieną: „Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+“ (Video
28.02.2020, 10:45
„Mercedes-AMG“ Pristato Naujieną: „Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+“ (Video)
„Mercedes-AMG“ vardas yra gerai žinomas pasaulyje. AMG – tai sportinius automobilius kurianti įmonė, ilgus metus leidžianti komfortiškas keliones „Mercedes-Benz“ modeliais suderinti su greičiu ir sportiškumu. Vienas naujausių AMG kūrinių šią sąvoką pakėlė į naują lygmenį – pats prabangiausias „Mercedes-Benz“ visureigis GLS, patobulintas sportinių automobilių profesionalų, tapo naujo segmento krikštatėviu. Tai – „Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Skaityk toliau
Kokosų Ir Žaliųjų Citrinų Pyragas (Video)
26.02.2020, 19:13
Kokosų Ir Žaliųjų Citrinų Pyragas (Video)
Paruoškite pyrago pagrindą. Miltus, cinamoną ir druską gerai išmaišykite su tirpintu sviestu. Gauta mase išklokite apvalią pyrago kepimo formą, subadykite šakute ir kepkite 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skaityk toliau
Pyragas „Auksinis Marmuras“ (Be Miltų Ir Manų)
23.02.2020, 13:39
Pyragas „Auksinis Marmuras“ (Be Miltų Ir Manų)
Kepame 170 laipsnių temperatūroje 50 min. Gatavą pyragą pilnai ataušiname formoje, po to taip pat formoje dedame į šaldytuvą 2-3 val. Degustuojame šaltą.
Skaityk toliau
Skanėstas Iš Faršo Per 30 Minučių
21.02.2020, 20:27
Visada mažai, kiek bepagamintum. Skanėstas iš faršo per 30 minučių

Tinginių brizoliai. Tai nerealiai skanūs, neįtikėtinai minkšti, apetitiški vyniotiniai, kurių viduje yra mėsa ir sūris – patiks visiems. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o aromatas toks, kad neįmanoma apsakyti.

Skaityk toliau
Skanėstas per 15 minučių: nepasakomai skanus patiekalas
21.02.2020, 19:54
Skanėstas per 15 minučių: nepasakomai skanus patiekalas
Smulkiai supjaustykite papriką ir pomidorą, sukapokite žalumynus. Kiaušinius sutrinkite su varške, pridėkite tarkuoto sūrio, daržovių, žalumynų, miltų, įberkite druskos. Įdėkite masę į keksiukų formas ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių 15-20 minučių. Kepkite, kol gražiai apskrus.
Skaityk toliau
Smaližiams – Šokoladinis Pyragas Su Braškėmis
19.02.2020, 19:44
Smaližiams – šokoladinis pyragas su braškėmis
Sviestą su šokoladu sudėkite į dubenį ir kaitinkite virš garų, kol ištirps. Į ištirpusį šokoladą suberkite cukrų, druską, supilkite grietinėlę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
Skaityk toliau
Skanėstas – saldžiųjų bulvių pyragėliai
19.02.2020, 19:20
Skanėstas – saldžiųjų bulvių pyragėliai

Tešlos ingredientus gerai išmaišykite, tešlą išminkykite ir suskirstykite į aštuonias dalis. Kiekvieną gabaliuką apvyniokite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent valandai.

Skaityk toliau
Klasikinis Blynų Su Varške Receptas Nežinantiems
15.02.2020, 18:57
Klasikinis Blynų Su Varške Receptas Nežinantiems
Noriu su jumis pasidalinti klasikiniu savo močiutės blynų su varške receptu. Vaikystėje man tai buvo geriausi pusryčiai. Prisipažinsiu, kad ir dabar kartais mėgstu prisiminti vaikystę ir juos pasigaminti.
Skaityk toliau
Cukinijų Ir Sūrio Apkepas
14.02.2020, 22:59
Cukinijų ir sūrio apkepas
Cukinijų ir sūrio apkepas – tai neįtikėtinai skanus ir paprastai paruošiamas patiekalas. Jis puikiai tiks šeimos vakarienei. Visiems žinomas puikus cukinijų ir sūrio derinys, todėl galite įsivaizduoti nuostabų šio apkepo skonį.
Skaityk toliau
Neįtikėtinai skanūs, minkšti, oriniai Megrelijos chačapuriai
13.02.2020, 22:54
Neįtikėtinai skanūs, minkšti, oriniai Megrelijos chačapuriai

Megrelijos chačapuriai, pagaminti pagal šį receptą, išeina neįtikėtinai skanūs, minkšti, oriniai ir tiesiog tirpsta burnoje, palikdami malonų sūroką sviesto prieskonį. Jie tikrai gausis skanesni, nei pirktiniai.

Skaityk toliau
Desertas, kuris nekenks jūsų grožiui ir lieknai figūrai
13.02.2020, 22:31
Desertas, kuris nekenks jūsų grožiui ir lieknai figūrai

Tai skaniausias ir naudingiausias desertas, kadangi jo pagrindą sudaro slyvos, kuriose gausu mineralų, vitaminų ir kalio. Dietologai jas vertina dėl antioksidacinių savybių, jos įeina į daugelio taisyklingos mitybos patiekalų sudėtį.

Skaityk toliau
Panakota – Populiarus Itališkas Desertas Su Vyšniomis
07.02.2020, 22:58
Panakota – populiarus itališkas desertas su vyšniomis
Panakota – populiarus itališkas desertas, kurio nesigėdija patiekti geriausiuose pasaulio restoranuose. Bet dabar jums neteks išlaidauti brangioms įstaigoms, todėl kad mes išsiaiškinome, kaip paruošti tikrą vyšninę panakotą namų sąlygomis! Svarbiausia – laikytis proporcijų, ir viskas pavyks!
Skaityk toliau
Aromatingą Troškintą Vištą Prancūziškai
07.02.2020, 22:26
Aromatingą troškintą vištą prancūziškai
Troškintos vištos paruošimas. Vištą nuplauti, nusausinti ir nupjauti kojas bei sparnus. Atskirti šlaunį nuo klubo. Krūtinėlę per kaulą įpjauti išilgai, o paskui kiekvieną gabalėlį skersai. Nugarėlę taip pat perpjauti išilgai, o paskui per pusę (kryžmai).
Skaityk toliau
Degintas Sūrio Pyragas (Video)
06.02.2020, 18:49
Puikaus skonio saldėsis – degintas sūrio pyragas
Apvalią pyrago kepimo formą aukštais kraštais ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Į dubenį dėkite kreminį sūrį, pilkite cukrų, druską ir viską išmaišykite elektriniu maišytuvu. Maišant po vieną pilkite kambario temperatūros kiaušinius, vanilės ekstraktą, grietinėlę, miltus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
Kuo Mums Naudinga Duona?
06.02.2020, 18:15
Kuo mums naudinga duona?
Naminė duona ir bandelės yra puikus sprendimas didelei šeimai. Naudojantis specialia duonkepe galima išsikepti bet kokios rūšies duonos, bandelių ar keksų su arba be įdaro. Pavyzdžiui, galima išsikepti kvapnios duonos su bulvėmis ir rozmarinais. Receptas nėra sudėtingas, tad tokią duoną gali išsikepti visi. Tačiau tam, kad duonos tešla būtų puri ir vientisa, labai svarbu naudoti bulvių košę, pertrintą per smulkų sietelį.
Skaityk toliau
Naminės sezaminės lazdelės su česnakiniu sūrio padažu
04.02.2020, 22:34
Naminės sezaminės lazdelės su česnakiniu sūrio padažu
Avižas susmulkinkite virtuviniu kombainu. Berkite miltus, česnakų miltelius, cukrų, druską, kepimo miltelius, sezamų sėklas ir dar kartą viską gerai permalkite.
Skaityk toliau
Purūs Morkų Blyneliai
30.01.2020, 09:01
Purūs Morkų Blyneliai
Dybenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, cinamoną, maltą muskatą ir kepimo miltelius. Į pasukas supilkite tirpintą sviestą, įmuškite du kiaušinius, išmaišykite ir viską supilkite į jau paruoštą miltų mišinį. Sudėkite smulkiai tarkuotas morkas ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi būti tiršta. Blynus kepkite ant sviesto. Skanaus!
Skaityk toliau
« 1 2 ... 232 233 234 235 236 ... 277 278 »